Friday, August 26, 2011

Lelaki Suka Couple Awek Melayu yang....

27

Awek Seksi

kadang-kadang kita terlampau seronok untuk berteman
sampai kita terlupa sesuatu...

lelaki suka couple awek melayu yang....
- Seksi
- Hot @ Panas
- Pandai Bergaya
- Cantik
- Mesra
-  Nakal
- Manja

tapi apa yang perlu kita ingat bahawa...lelaki hanya pilih
isteri yang....
- Sopan
- Pemalu
- Sederhana Cantik (takut dikebas)
- Baik Hati Budi
- Solehah
- Pandai Memasak

heeee... see the different ? so kepada wanita-wanita di luar sana
pandai2 lah berteman jangan terlampau ingin berteman
sehingga terlupa apa yang anda perlukan dan
bukannya apa yg anda inginkan...

27 GigitaN:

mila : heee... tuh la.. sya kesiankan prempuan2 yg tertipu :)~

ehm..betul2..kne ubah ney..bg sederhana2 pulak..hihi

ohhahhmin : hihihiih tau xpe :P

myra : hahaha.. amboi2 prasan cumel la plak smpai nak kna kasi sderhana hahahaa :P

hahahhaa memang stuju sgt2...yg paling penting persefahaman dan mesti kena pandai masak...ikat suami dgn perutnya...barula dia sayang huhu!

nurfaizah : btoi2.. trutama yg mcam sya suke mkan di umah.. kalu dpat bini tak reti masak mmg tak duk umah la :)

betul betul betul ahaks;D
so yg seksi2 la kena jg2 ek ngee

erm susah jgk nk kata sebab lelaki2 yg sy kenal kt sekeliling saya ni sume cri awek yang hot n sexy utk dibuat bini. kalau yg pakai tudung mmg awal2 dorg dh rejek.

sebab malu dengan kawan2 bile awek/bini x hot dan x sexy.lagi malu bile bini pakai tudung.

ada yg siap support bini kaler rambut kasi nampak lagi hot.

dunia dunia...

nak cari calon suami ..wink wink

nik : hihihi.. tuh la.. wugi2..

farah : heee... tuh skejab jew... tkut2 nnti tak lama jew.. bile bini diaorg tak lawa mmg diaorg cari laen la...

yunz : pilih la aku jadi pacar mu.. hahahaha...

missjajan : heee.. nak stuju gak la :P hihihih

betul sangat. mmg real one. fakta ini.

aimifiqa : heee... dah byk terjadi.. pastu awek2 yg seksi nie nanes sowank2... kesian diaorg... hahahaa..nak berubah dah terlambat pakwa dah cari orang lain :P

yeahhh.Inilah yang kita carik..Rasanya bell kat kategori yg no.2 tu la..hahaa ;p

cik bell : heee... amboi2 siap pilih untuk diri sndiri agi hahaha :P

irma : heee... tuh la :) same2 la kita pkir2kan :P

setujuu,.sedang memajukn dri dlm bdang msak-memasak,ehe,.

ciknurul : nnti post kat sya sket.. nak jadi pengkritik :p

totally agreed with this entry :)

iyan : heee... thanks...

cik dabel : heee.. no comment :P but ya knyataan :P

iyan : heee... thanks...

cik dabel : heee.. no comment :P but ya knyataan :P

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More