Kurma Madu Yuta Yusuf Taiyoob



Kurma Madu Yuta Yusuf Taiyoob

kalu masuk ramadhan ja mesti ramai orang akan
mencari kurma yang manis2 untuk santapan berbuka..
tak lupa juga yang murah-murah...

tak sah kalu berbuka tanpa kurma..
setiap tahun keluarga aku memilih
kurma madu yuta yusuf taiyoob
yang sentiasa manis dan lembut
kalu sebijik memang tak cukup untuk berbuka
disebabkan kelembutan dan kemanisannya
kurma ini menjadi pilihan keluarga aku setiap
kali ramadhan menjelang...
tak percaya ? pergi la try
hanya Rm10 Sekotak..

p/s... try waktu berbuka je beb krang
tak pasai2 kna tangkap dngan JAIS


21 comments

= d = said...

kurma ni sedap..
coz lembut..
lagi best kalau mkn after keluarkan dr fridge..
:)

AbgFeroZ said...

d : heee...mmg terbaek stakat nie.. sedap ja makan sejuk2 :)~

mamaNoriz said...

kat Tesco rm6.90 je ni...

ni kurma YT paling lama dan maintain kan...

Roti Telur said...

aku suka makan gak kurma ni.. sedap! kalau makan petang2 mcm ni lg sedap.kihkih..

lynda salim said...

YT ! pilihan waktu berbuka ;p

AbgFeroZ said...

mamaNoriz : adehhh kat tesco murah ekk ? ciss.. kna tipu la nie hahaha..
ya ya :)~

AbgFeroZ said...

roti telOr : hahaha agak2 tak puasa mkan la hihihih...

lynda : hee... wahhh mmg ramai yg suke YT ekk :) hihihi

cik Dil said...

x suka sgt kurma YT..suka kurmaa, err ntah..jenama pe ntah..tau mkn jer.ahahha

AbgFeroZ said...

cik dil : ahahah mkan kuat tak gemok2 gak :P mkan jew tau.. tpi kurma YT sedap gak :)

cik aisha said...

belasah je asal kurma..hehee.tp ada kurma apa tah tu rasa dia xbest bg tekak sy...:)

AbgFeroZ said...

cik aisha : heee.. tak bley bedal nnti dpat yg berulat.. yang keras.. yang laen mcam pown ada hihihi :P

Umie Artoqiemie said...

YT
pilihan
KAMI

Umie Artoqiemie said...

YT
pilihan
KAMI

Umie Artoqiemie said...

YT
pilihan
KAMI

AbgFeroZ said...

Umie : heee.. semangat bebenor :P

Rahman Mohamed said...

hehe .. tadi dah ngap sebijik ..

blog saya

Saiful Bakhtiar said...

elok bli byk2.simpan untuk mkn lps bln pose ni

akubiomed said...

Saya banyak terima Kurma sumbangan di pejabat. Oleh kerana terlalu banyak sangat Kurma saya sedekah kepada atendan minyak setiap kali berhenti isi minyak :-)

el said...

sis pun ada kurma tuh
nak dkt abis dah..kena beli lain..tp nak beli kurma hat lain pla tp jenama yg sm..sbb kurma ritu kering lak lapisan luo tu..rs terlikat2 kt celah gigi hahahaha

Miszyuyu said...

yusuff taiiyobbbb =) memang beli kurma yusuf taiyob pn thn ni

AbgferOz said...

rahman : poce ke idak nie ? hahah

saiful : mkan byk2 nnti kencing manis plak :P

biomed : heee ape kate send kat sya 3 kotak heee...

el : adehhh... beli yang cetak rompak ke yg thun lepas pnye ? hahaha

yuyu : heee... ok tak ?

Powered by Blogger.