Tuesday, August 16, 2011

Kad Hari Raya AidilFitri Pilihan

12


Kad Hari Raya AidilFitri Pilihan JiwarOsak

heee.. pOst awai2 takut terlupa nanti :)
kad hari raya aidilfitri pilihan ini utk di kongsi
kepada semua members2 yang sudi melawat blog ini..
kad ini di ambil asli tanpa di olah
sedikit pon dari yang asal..

p/s.. agak2 dengan kemajuan IT seperti
email, myspace, tagged, FaCeboOk tahun ini
dapat kad hari raya tak ?

Sumber : goOgle, Email, faCebOok

12 GigitaN:

makin lame makin sket dpt kad raye..huhu

da ssh nak dpt kad raya skrg~~kad raya ni sume dlm tenet je sng dptkan..xpe2..saya da design kad raya sendiri~~hehe..selamat berpuasa~

ieyla : heee.. mmg pown.. thun lepas dpat 3 jew..

soly : heee.. blum lagi la hahaha...

Irma : heee.. bley la share2 pasni kad raya tuh :) tahun ni tatau dpat brape :P

macam dah tak releven kad raya ni kan... tapi kesan sentimentalnya masih ada.... ;)

puteraduyong : heee.. tuh la.. tahun nie tatau la brape yang mampu dpat hahaha..

dulu berlumba2 kumpul sape yg dapat kad raya paling banyak...pastu gantung kad raya tu kt tepi tingkap/dinding umah...kadang2 gantung kt pokok bunga, buat cam pokok krismas hahaha!

tu semua dah jadi kenangan....

cik panadol : heee.. skrang ape pown tak bley nak gantung.. gantung sampul raya kosong bley la :)~

dah lama tak dapat kad raya..... sedih2...

nak buat sendiri tahun ni.. :)

Minggu baru lepas poskan kad rakyat kepada pelanggan :-)

si mata bulat : heee... tuh la tada orang yg sudi nak kasi :P

CMRatu : hihihi.. jgan lupe send kat saya :P

akubiomed : wahhh post la kat aku skali :P hihihi

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More