Kad Hari Raya AidilFitri Pilihan




Kad Hari Raya AidilFitri Pilihan JiwarOsak

heee.. pOst awai2 takut terlupa nanti :)
kad hari raya aidilfitri pilihan ini utk di kongsi
kepada semua members2 yang sudi melawat blog ini..
kad ini di ambil asli tanpa di olah
sedikit pon dari yang asal..

p/s.. agak2 dengan kemajuan IT seperti
email, myspace, tagged, FaCeboOk tahun ini
dapat kad hari raya tak ?

Sumber : goOgle, Email, faCebOok


12 comments

.: iEyLa :. said...

makin lame makin sket dpt kad raye..huhu

SoLy SoLicious said...

hamboi2...selamat hari raya :)

Irma A.Wahid said...

da ssh nak dpt kad raya skrg~~kad raya ni sume dlm tenet je sng dptkan..xpe2..saya da design kad raya sendiri~~hehe..selamat berpuasa~

AbgferOz said...

ieyla : heee.. mmg pown.. thun lepas dpat 3 jew..

soly : heee.. blum lagi la hahaha...

Irma : heee.. bley la share2 pasni kad raya tuh :) tahun ni tatau dpat brape :P

puteraduyong said...

macam dah tak releven kad raya ni kan... tapi kesan sentimentalnya masih ada.... ;)

AbgferOz said...

puteraduyong : heee.. tuh la.. tahun nie tatau la brape yang mampu dpat hahaha..

cik panadol said...

dulu berlumba2 kumpul sape yg dapat kad raya paling banyak...pastu gantung kad raya tu kt tepi tingkap/dinding umah...kadang2 gantung kt pokok bunga, buat cam pokok krismas hahaha!

tu semua dah jadi kenangan....

AbgFeroZ said...

cik panadol : heee.. skrang ape pown tak bley nak gantung.. gantung sampul raya kosong bley la :)~

Si MaTa BulAT said...

dah lama tak dapat kad raya..... sedih2...

CMRatu said...

nak buat sendiri tahun ni.. :)

akubiomed said...

Minggu baru lepas poskan kad rakyat kepada pelanggan :-)

AbgferOz said...

si mata bulat : heee... tuh la tada orang yg sudi nak kasi :P

CMRatu : hihihi.. jgan lupe send kat saya :P

akubiomed : wahhh post la kat aku skali :P hihihi

Powered by Blogger.