Gambar Safee Sali Malaysia



 Safee Sali Terbaikkkkk
Gambar Safee Sali

disebabkan safee sali dah banyak membantu Malaysia
dalam proses menguatkan pasukan bola sepak Malaysia 
aku berbangga dapat letak gambar dia dalam blog aku...
hik hik hik...

aku suka 3 orang dalam team Harimau Malaya..
1. Khairul Fahmi
2. Safee Sali
3. Nantikan Gambarnya..

yang lain pown aku suka gak.. tpi yang 3 orang 
nie antara yang terbaekkk :)


16 comments

.: iEyLa :. said...

amirulhadi xmsuk ke??hihik

aLiAh said...

masukkn la pic amirul hadi n muslim

AbgferOz said...

iela : amirulhadi no.4 lepas syafiq :)~

AbgferOz said...

aliah : lepas nie la plak.. sabor2 :)~ hihihi

nashanadz said...

cayalah bro! hii.. eh ha'ah amirul hadi tak masuk ke? die kan gu dgn safie sali? memula serius tak minat langsung bolasepak malaysia kalau lawan antara negeri tapi bila da lawan luar negara aritu, peh terus minat tgk bakat safi sali, amirul hadi..

kenangan manis jaga lalulintas malaysia vs liverpool

wan said...

saya peminat safee sali juga..pengempur n penyudah yang terbaik selepas perginya lagenda bola sepak Malaysia arwah mokthar dahari..

AbgferOz said...

nash : mula2 mmg tak minat tpi lepas diaorg nie masuk terus jadi minat gilew.. asal lawan jew mesti tengok :)

wan : heee.. same la kita.. bile dia masuk ja 30% peluang menang terus ada :)

Irma A.Wahid said...

idlan talha xde ke?? hehehe

AbgferOz said...

irma : heee... amboi2 ada juga peminat idlan kat sni :)

Terbelog said...

amboi
ade sponser ke hehe

Isteri Encek Bard said...

ada tengok gambo dia lam iklan besor kat bulatan bangi

AbgFeroZ said...

terbelog : blum ada lagi :) heee...

IEB : wahhh bukan main dia.. hihihih ble la feroz nak dpat sponser :P

Saiful Bakhtiar said...

kita dah ada star yg mampu bertahan lama

AbgferOz said...

saiful : yups :) heeee

♥e'in♥ said...

ur blog dh kene review.. jom terjah.. :)

fyna said...

saje je publis pakwe sis nih kan...
;)

Powered by Blogger.