Header Ads

Se Petang Bersama Arnab Angora Tersayang



 si hitam manje makan nak bersuap.. mcam tuan dia gak :)~
 mak den yang try2 suapkan si hitam
 si puteh pown nak try gak suap2
 si eby yg try nak ngorat si comel
 si comel kuar jalan2
 si comel pown nak suap2 gak...
 si hitam tak terkecuali di suap oleh tuan dye...
 si hitam yang sopan.... arnab kesayangan abg aku...
 si comel cari makanan
 si puteh dngan si hitam dok tunggu makanan
 heeee... mane muat bekas tuh dedua dok berebut mkanan
 si eby main nyuruk2
heeee... akhirnya keluar gak dia dari tempat soroknya...

p/s... hari manja2 arnab sedunia :)~
heeee...

20 comments

SoLy SoLicious said...

byknye arnab...comel2 lak tuh.... nak 1...heee...geram nengok

AbgFeroZ said...

soly : 5 ekor jew :) heee.. ta bley.. nak tgok2 bley la hihihi :P

fyna said...

alololololo...
tomeynye feroz.
eh...rabbit feroz tue.
ce bagi sis jaga...

AbgferOz said...

sis fyna : heee... tak bley tak bley :)~ nak bela arnab tgok tangan gak :)

dyg said...

aaarrrrggghhhh smua comel2..si putih n si hitam? xhitam pun.,bgla nama baru, si putitih.,huhuuh

AbgferOz said...

dyg : telinga dia hitam sket dari si puteh :) heee...

ILA HonEyBuNNy said...

nak arnab nak pinjam...

nak letak lam blog..hehe

..cik gugu.. said...

gugu xde arnab ;(

tp ade kucing *huhuh tetibe je

AbgferOz said...

ila : heee..nnti terlepas la kalu letak dlam blog.. letak dlm kandang takpe la :P

cik gugu : kucing pown ok gak :) manje tak ?

soooooour said...

ni utk dijual atau sebagai hobi je???

AbgferOz said...

sooOoour : hobi jeww... tpi kalu dah branak pinak nnti kna jual juga la.. kalu byak2 tak mampu nak kasi mkan :)

Umie Artoqiemie said...

menakotkanlah binatang ni. walaupun aku bergigi arnab.

Anonymous said...

aik? si hitam? bkn aku bg name die pixie ke? next week sabtu ko suh farhana ambik kawan pixie plak :D aku da bg jande kat die~ HAHAHA

aLyA_syGS said...

comel betol arnab wne putih 2 ekor tuh...
da macam hamster pulak ...HAHA

tia @ Ini Kisah Tia said...

mak aih . kemain ramai lagi arnab2 tu :)

AbgferOz said...

umie : heee... dia tak ganaz.. kalu geget pon manje2 ja...

abg : wehh.. tuh itam and puteh.. si pixie tuh laen..

alya : heee... tau xpe...

tia : hihihi 5 ekor ja.. tuh pown dah tak larat nak bela :)

Terbelog said...

comei nyer arnab tu :0

Hanniss SaNia said...

comel. sy je bz kadang just smpt kasi makanan je kt arnab 2x sehari.. cian... huhuhu

si kecik said...

banyaknye arnab... nak satu >.<

AbgferOz said...

terbelog : heee.. tuan dia ta comei ka ? wkakakaka

Powered by Blogger.