Sunday, July 24, 2011

Se Petang Bersama Arnab Angora Tersayang

20

 si hitam manje makan nak bersuap.. mcam tuan dia gak :)~
 mak den yang try2 suapkan si hitam
 si puteh pown nak try gak suap2
 si eby yg try nak ngorat si comel
 si comel kuar jalan2
 si comel pown nak suap2 gak...
 si hitam tak terkecuali di suap oleh tuan dye...
 si hitam yang sopan.... arnab kesayangan abg aku...
 si comel cari makanan
 si puteh dngan si hitam dok tunggu makanan
 heeee... mane muat bekas tuh dedua dok berebut mkanan
 si eby main nyuruk2
heeee... akhirnya keluar gak dia dari tempat soroknya...

p/s... hari manja2 arnab sedunia :)~
heeee...

20 GigitaN:

byknye arnab...comel2 lak tuh.... nak 1...heee...geram nengok

soly : 5 ekor jew :) heee.. ta bley.. nak tgok2 bley la hihihi :P

alololololo...
tomeynye feroz.
eh...rabbit feroz tue.
ce bagi sis jaga...

sis fyna : heee... tak bley tak bley :)~ nak bela arnab tgok tangan gak :)

aaarrrrggghhhh smua comel2..si putih n si hitam? xhitam pun.,bgla nama baru, si putitih.,huhuuh

dyg : telinga dia hitam sket dari si puteh :) heee...

nak arnab nak pinjam...

nak letak lam blog..hehe

gugu xde arnab ;(

tp ade kucing *huhuh tetibe je

ila : heee..nnti terlepas la kalu letak dlam blog.. letak dlm kandang takpe la :P

cik gugu : kucing pown ok gak :) manje tak ?

ni utk dijual atau sebagai hobi je???

sooOoour : hobi jeww... tpi kalu dah branak pinak nnti kna jual juga la.. kalu byak2 tak mampu nak kasi mkan :)

menakotkanlah binatang ni. walaupun aku bergigi arnab.

aik? si hitam? bkn aku bg name die pixie ke? next week sabtu ko suh farhana ambik kawan pixie plak :D aku da bg jande kat die~ HAHAHA

comel betol arnab wne putih 2 ekor tuh...
da macam hamster pulak ...HAHA

mak aih . kemain ramai lagi arnab2 tu :)

umie : heee... dia tak ganaz.. kalu geget pon manje2 ja...

abg : wehh.. tuh itam and puteh.. si pixie tuh laen..

alya : heee... tau xpe...

tia : hihihi 5 ekor ja.. tuh pown dah tak larat nak bela :)

comel. sy je bz kadang just smpt kasi makanan je kt arnab 2x sehari.. cian... huhuhu

banyaknye arnab... nak satu >.<

terbelog : heee.. tuan dia ta comei ka ? wkakakaka

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More