Friday, July 29, 2011

Khairul Fahmi Che Mat

12

Khairul Fahmi Che Mat

siapakah beliau ?
Khairul Fahmi Che Mat merupakan 
penjaga gol harimau malaya (MALAYSIA)
merupakan antara penjaga gol terbaik di Malaysia...

weee...thanks to khairul fahmi 
traffic blog aku hari nie meningkat lebih dari yang biasa...
suke suke suke...

thanks juga untuk apek coz berjaya
menyelamatkan beberapa tendangan bahaya dari
singapura semalam...
i luv apek 
 gambar terbaik semalam

12 GigitaN:

Sememangnya dia antara penjaga gol terbaik...

queen : yups.. mmg terbaek semalam :)

i love kfcm.. the best golkeeper.. :)

naseb baek dia dapat focus dan lupakan gossip yang melanda kat match semalam.

p/s: ada orang cari nama penuh pm. -_-

cik idora : yups.. terbaekk..

fahthiah : hihihih.. terbaekk... hahaahaha tau xpe :P dia nak buat bomoh kowt :P

Assalam...

pjg gol msia yg sgt2 terbaek!!!

wlu kta klh smlm..
tp sememangnya singa 2 maen gn penuh taktik kotor...
ska sgt lengahkn msa..
tmbh2 pemaen singa yg pkai jc num 11

suka khairul fahmi che mat..:)

kalau kfcm ada dekat padang singapore haritu mungkin kita tak dapat 5-3 tuh kan ? =) apa-apa pon Malaysia kalah bermaruah ^^

stfzn, betul ckp awk tu. sy pun berfikir macam tu juga, klau xda khairul fahmi msa perlawanan d bukit jalil mybe bnyak gol bolos lagi. huhu. apa2 pun perlawanan malam kelmarin memang TerBaik!!! :)

pure : yups hee...geram ja asyik lenggahkan masa...

dalila : heee... terbaekkk...

stfzn : btoi2 kalu ada dia mesti teruk singapura hari tuh..

putra : terbaekkk hik hik hik...

iddinm : heee.. abgferoz terbaekkk...

masa perlawanan kat singapura tuh geram je tengok . bola masuk senang seh . mcm tareti jadi keeper ==' grr

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More