Khairul Fahmi Che Mat



Khairul Fahmi Che Mat

siapakah beliau ?
Khairul Fahmi Che Mat merupakan 
penjaga gol harimau malaya (MALAYSIA)
merupakan antara penjaga gol terbaik di Malaysia...

weee...thanks to khairul fahmi 
traffic blog aku hari nie meningkat lebih dari yang biasa...
suke suke suke...

thanks juga untuk apek coz berjaya
menyelamatkan beberapa tendangan bahaya dari
singapura semalam...
i luv apek 
 gambar terbaik semalam


12 comments

QueeN TerataI said...

Sememangnya dia antara penjaga gol terbaik...

AbgferOz said...

queen : yups.. mmg terbaek semalam :)

cik idora said...

i love kfcm.. the best golkeeper.. :)

Fathiah Hamim said...

naseb baek dia dapat focus dan lupakan gossip yang melanda kat match semalam.

p/s: ada orang cari nama penuh pm. -_-

AbgferOz said...

cik idora : yups.. terbaekk..

fahthiah : hihihih.. terbaekk... hahaahaha tau xpe :P dia nak buat bomoh kowt :P

Pure Mahabbah Fillah said...

Assalam...

pjg gol msia yg sgt2 terbaek!!!

wlu kta klh smlm..
tp sememangnya singa 2 maen gn penuh taktik kotor...
ska sgt lengahkn msa..
tmbh2 pemaen singa yg pkai jc num 11

Dalila Diela said...

suka khairul fahmi che mat..:)

stfzn said...

kalau kfcm ada dekat padang singapore haritu mungkin kita tak dapat 5-3 tuh kan ? =) apa-apa pon Malaysia kalah bermaruah ^^

putra suki said...

stfzn, betul ckp awk tu. sy pun berfikir macam tu juga, klau xda khairul fahmi msa perlawanan d bukit jalil mybe bnyak gol bolos lagi. huhu. apa2 pun perlawanan malam kelmarin memang TerBaik!!! :)

iddinm said...

KFCM terbaik

AbgferOz said...

pure : yups hee...geram ja asyik lenggahkan masa...

dalila : heee... terbaekkk...

stfzn : btoi2 kalu ada dia mesti teruk singapura hari tuh..

putra : terbaekkk hik hik hik...

iddinm : heee.. abgferoz terbaekkk...

stfzn said...

masa perlawanan kat singapura tuh geram je tengok . bola masuk senang seh . mcm tareti jadi keeper ==' grr

Powered by Blogger.