Tuesday, July 26, 2011

Kfc Berjaya Time Square Bersama Blogger

23

muke tahan kentot kah kah kah

semalam ada sorang blogger call aku tanya nak lepak tak...
mula2 tuh memang malas gak nak lepak malam nie.. heee..
tpi disebabkan blogger tuh baik dan rajin gak singgah blog aku
so aku pun bersetuju la lepak dengan blogger ni...
dalam kul 6.30ptg aku keluar rumah dan dalam ku. 
7.15mlm sampai di berjaya time square..

biasa la kalu dah kul 6 tuh 
mmg sesak la jalan dekat pudu..
heee...ingat da sampai lewat
rupa-rupanya blogger tuh tak sampai lagi.. 
fuhhh... heee.. dia tersangkut kat jalan agi..
heeee... dalam kul 7.45 baru beliau sampai time square...
janji nak jumpa kat kfc.. 
tpi bila tanya kfc tingkat brape blogger nie taktau heee...
aku pown redah la kfc kat tingkat 4 kalu tak silap... 
tpi kfc kat situ dah tutup rupanya..
bertukar jadi mc donalds plak.. isk isk isk.. 
akhirnya.. lepas dekat 10minit pusing2
jumpa gak aku kfc bawah tanah.. isk isk isk.. 
fuhh... letih sehh...

aku da nampak blogger nie dengan member dia... 
heee.. nak pekena sat la dia..
aku call la dia.. sis.. sori la tak jumpa la kfc... 
balik jela ekk.. heee...
alaaa.. kat kfc ni haa.. betoi2 depan kfc ni... 
janganlaa.. kata sis.. 
 hhihihih..

kesian arr plak main2 hihihi aku terus keluar 
dari sebalik tiang depan kfc sambil gelak
hik hik hik dekat 1 jam setengah gak la 
bergosip dengan dia kat situ.. 
tentang blog, blogger, traffic,
vote, contest dan mcam2 lagi la...
 dalam kul 9.30mlm kitaorg gerak la balik...
blogger yang di maksudkan adalah sis mialiana hik hik hik


sesi prOmote
jom kenali blogger kamus dunia : TaO taU AjeR
jom tengok amoi cumel tpi garang : AmOi
blogger pemes yang peramah : Fathiah
skOdeng blOgger Cute : Cik Farah
kenali blogger hebat ini : Depalma SP

23 GigitaN:

waa...beznye boleh lepak dgn rakan seblogger..nurul ntah bile lar dpt peluang ni..huhu~~

fae : last minit plan nie.. heee...

nurul honey : ala.. nnti puasa kita berbuka ramai2 k :)~

hamboi...org ajak p tasik titiwangsa aritu takmo ye....ok kecik ati! :(

cik panadol : anda tak kasi no hp.. no contact tarak gi mane nak pi...

aien : woww knape ? heee..

`ehem!!! amboi kak mia!!! jeles sey! dpt jmpe bloger pames!

sengat : adehhh... sis mia mmg pemes seh :) hihihi.. untung dpat jmpa dia :)~

pergh cam tuh je jumpa? jeles2.

p/s: erk blogger pemes? sejak bila saya pemes? -______-

best klu dpt jumpa blogger² yg sempOi

manis nye muke tahan kentut hahaha.

nak lepak jugek.

Abg Feroz fllower kita yg ke 300 yer..nanti email saya address..ada sesuatu saya nak kirim.. saya tak announce pun utk 300 so kira macam hadiah ciput la..he..he

hehe..boleh ajak abg feroz lepak jugak lah nanti..yeayy! :D

p lepak mesty sis tu kne paw .. Haha!! suke yg last2 coz boleh follow lagi banyak blog .. Hehe :)

fathiah : hihihi... saje ja pancing undi :P

mila : yups besh2 :)

umie : hik hik hik... tau xpe :P

ziana : adehhh segan la plak nak trima :)

cik farah : blanje kfc confirm bley lepak :P hihihih...anytime..

cik fatihah : heee.. tak sempat paw dia bwak bodyguard la hihiih :)~

Yela . Dapat jumpe teman blogger . Pilih pompan lak 2 . Kikiki . Happy jewk . =))

aien : bini orang tuh.. heee jgan mcam2.. kitaorg kenai time top6 digi wwwow award hari tuh...

wan : kau pergi ttwangsa tak ajak aku pown.. heee.. ingat aku tatau.. hahaha

uikkk.. terkezut kejap.. baru je online ni. dah sampai jb kul 9.30 malam tadi...

tahan kentut? patutlah ada bau semacam je... heheheh

anyway thanks.. lain kali kita lepak lagi..ajak lah diorang sekali... :)

sis mia : wakakak... brader tuh tak gitau terus tangkap jew tak sempat ready hahaha... opsss.. pndai2 jew ada bau hahaha...

sooooOOoooOour : nnti kita lepak ekk :)

kak mialiana kat KL ke..bukan orang johor ke?

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More