Sunday, July 31, 2011

Kesesakan Sebelum Ramadhan di CarefOur Wangsa Maju

10

 ramai orang beratur nak bayar...
 kaunter tutup..
 barangan makanan untuk bulan ramadhan
 sesak 1/2-1 jam beratur sahaja...
 adehhh... hari ahad tak semua kaunter buka...
mereka yang tak tahan beratur hanya 
tinggalkan barang mereka pilih terus balik...

p/s... harap2 hari lain tak seperti hari ahad... 
FULL

10 GigitaN:

umie : heee... tau xpe.. saboe jela..

biasenye mcm gtue lah bila dekat2 nak puase jer mesti sesak dekat shopping complex dan kedai2 makan..

~Selamat menyambut bulam Ramdhan ye...(^___^)

wau,, hebat org kita lau berbelanja~~ kih3 ^^

terbang : heee.. tuh la... hari ahad plak... hik hik hik...

popoi : heeee ni shopping ramadhan.. diaorg borong utk sebulan...

Baru start ramadan orang dah beli barang untuk bulan puasa plus bulan raya. itu yg sesak bukan main tu.

hambekkkkkkk..... naya carefour kalau ramai tggl troli cm tu je.hahaha

fyzal : heee... beli barang buat kuih tuh... :)

ezza : hihihih... malas nak bratur jadi mcam tuh arr hhihihi

pergh~ mang ramai org ek? semalam pown ros kuar g jenjalan ramai betul org..family store yg kecik tu pown rmi org~ huhu~

darkrose : hik hik hik.. diaorg shopping awai2... tak sabor nak raye :)~

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More