Friday, July 15, 2011

Gambar Hantu Toyol

11

tOyol yang di taNgkap
heeee.. agak seram tengok lama-lama...
selalunya orangnya akan simpan toyol
dalam botol dengan benang kuning
berani ja dia pegang toyol

semua gambar2 toyol ini diambil dari goOgle untuk
dikongsi kepada yang berminat...

hee... yang ni gambar setan pandai main blOg
seangkatan babi katanya...heee...

p/s... mak saya kata tak baek woOoo mencarUt lepas tuh
tak tinggalkan links... heee..

11 GigitaN:

uish kang cik toyol ngamuk haaaaaa

miszatie : heeee... jgan la.. da la dok sowank2 nie :P

astaga, betul ke tu?!?

erk, seram nyeee :(

sis mia : heee kalu tgok depan2 lagi tkut :P

noriz : btoi nie pnah kuar surat khabar...

kah kah kah kah.... tak leh blah anon yamg jadi faiz tuhh.. menyamar yerr.. hahahaa... mcm bahasa indonnn jer dia tuh.. hahahhhaa.. anon indon kot tuh?

real la tu ek? seramm...

okay , setan dalam shout tuh mmg bhya . taley dijejak :D chill !

seram la antu tu abg feroz...huhu
& 1 lagi...astaghfirullahalazim...
org yang dok suke mencarut sane sini tu...pelik saya tengok diorang, tlg la hormat org ckit..
budi bahasa budaya kita..(^_^)
kn abg feroz kn??? =)

wan : hee... tatau lowh :P hik hik
mmz : yupss i think so :)
darla : heee... setan tuh paling seram :) tpi dia tkut nak muncul :P

si kotak hati : heee.. ntoh la.. kalu tak suke ckap jew kat mane silap maybe bley betoi kan.. kalu carut2 ja mmg tak bley nak buat pa la :) terima seadanya :)

eh.. ingatkan toyol tu besar. rupanya kecil je ya. huhu. :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More