Header Ads

Gambar Hantu Toyol



tOyol yang di taNgkap
heeee.. agak seram tengok lama-lama...
selalunya orangnya akan simpan toyol
dalam botol dengan benang kuning
berani ja dia pegang toyol

semua gambar2 toyol ini diambil dari goOgle untuk
dikongsi kepada yang berminat...

hee... yang ni gambar setan pandai main blOg
seangkatan babi katanya...heee...

p/s... mak saya kata tak baek woOoo mencarUt lepas tuh
tak tinggalkan links... heee..

11 comments

miszatie said...

uish kang cik toyol ngamuk haaaaaa

AbgferOz said...

miszatie : heeee... jgan la.. da la dok sowank2 nie :P

Mia Liana said...

eeeee takutnya...

Noriz said...

astaga, betul ke tu?!?

erk, seram nyeee :(

AbgferOz said...

sis mia : heee kalu tgok depan2 lagi tkut :P

noriz : btoi nie pnah kuar surat khabar...

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah.... tak leh blah anon yamg jadi faiz tuhh.. menyamar yerr.. hahahaa... mcm bahasa indonnn jer dia tuh.. hahahhhaa.. anon indon kot tuh?

mmz said...

real la tu ek? seramm...

darla carolina said...

okay , setan dalam shout tuh mmg bhya . taley dijejak :D chill !

Si kOtAk HaTi said...

seram la antu tu abg feroz...huhu
& 1 lagi...astaghfirullahalazim...
org yang dok suke mencarut sane sini tu...pelik saya tengok diorang, tlg la hormat org ckit..
budi bahasa budaya kita..(^_^)
kn abg feroz kn??? =)

AbgferOz said...

wan : hee... tatau lowh :P hik hik
mmz : yupss i think so :)
darla : heee... setan tuh paling seram :) tpi dia tkut nak muncul :P

si kotak hati : heee.. ntoh la.. kalu tak suke ckap jew kat mane silap maybe bley betoi kan.. kalu carut2 ja mmg tak bley nak buat pa la :) terima seadanya :)

putra suki said...

eh.. ingatkan toyol tu besar. rupanya kecil je ya. huhu. :)

Powered by Blogger.