Monday, July 25, 2011

Free Backlink + Traffic + Follower

13

Blog Community

Assalamualaikum kepada semua blogger...
hari ini aku nak share sedikit cara untuk tambah
backlinks + traffic dan follower untuk blogger-blogger
baru mahupun yang lama...

sebenarnya cara ini dah lama aku gunakan untuk members2
yang sudi backlink dengan aku.. tpi disebabkan PageRank aku tetiba
jatuh ke PR2 menyebabkan aku start balik cara ini..

Caranya Senang Sahaja

anda cuma perlu buat entry macam biasa sahaja..
apa yang anda perlu lakukan adalah
tambah sahaja text untuk promote rakan anda yang laen
dan rakan anda juga akan promote anda balik..

dengan itu anda akan mendapat traffic + backlink
dari entry rakan anda tersebut....
lagi ramai yang backlink dengan anda
lagi cepat PAGERANK anda naik..


contoh :
Jom kenali blogger keCoh : AbgferOz

or

Jom Gegar blOg ini : AbgferOz

letakkan di bwah entry korank... 
kire mcam sesi promote member2 la...
anda juga boleh buat sama rakan2 anda yang lain....

kepada yang telah backlink dengan saya
sila tinggalkan links entry tersebut utk 
saya promote kembali blog anda... 
Thanks...

p/s...selamat ber backlinks :)~

13 GigitaN:

http://amoywawa.blogspot.com/2011/07/impian-cintaku-full.html

abang~! :))

ct x de bt backlink utk abg feroz.. tp ct letak kt blog list.. hehe

sekarang jugak saya edit balek latest post! =D

perkongsian yang baik...nanti ellen usahakan ya..nak bagi backlink ngan sini juga..best gak tukar2 backlink kan..hehee

nice info....

koment back ya....

ohh. camtu rupenya. mekaseh gtw ye ^^

cik ct : thanks yeaww...
fathiah : oke thanks.. nnti di masukkan

ellen : heee.. oke2 nnti dah gitau ekk..

cik farah : kasi lew links nyew :P

bella : oke2 np :)~
famili ceria : oke2 bereh..
siti arfah : thanks :)

backlink is quite fun i think :P

loike ur blog. banyak information berguna.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More