Wednesday, July 13, 2011

Digi WwwOw Awards Dinner at KLPAC

20

 Blogger Pemes bratur utk mendaftar dinner
antara yang hadir hisyam dan ayahnya, firdaus adim, 
izzudin dan aweknya
kawan ku firdaus dari skolah rendah kenai jadi teman aku :)
Juliana Evans yang terserlah kecomelan dia smlam :)~
skandel of the year hak hak hak ( Izzudin )
aku dan sis Mia yang datang dengan hubby dia
aku yang gila glam sat :)~
spOnser by DIGI
dah mcam pawagam da.. hik hik..
heee... kenangan top6

Keputusan Akhir Digi WwwOw Award
Best Internet for All/Idea Campaign : A.F.O Radio
Best Internet for Good Award : Petfinder.my
Blogger of the Year : IniAnwarHadi
Fave Malaysian Female Online Celebrity : Stacy
Fave Malaysian Male Online Celebrity : Nicholas Teo
Fave Person Over 40 : BrandJontan
Fave Person Under 15 : Hisham Wazir 
Fave Tech Head: The Techno Hut
Must-Follow Personality : IniAnwarHadi
Online Shop of the Year : KArysMA Beads and Sequins
Picture of the Year : Beautiful White Orchid
Top Kay Poh : Lee Zi Wen
Top LOL (humor) : Blog Yang Amat Serius
 Top Makan2 Expert : Oh Malaysia
Video of the Year : IniAnwarHadi
Online Story of the Year : Malaysia Win AFF Suzuki Cup

3 sehh si AnwarHadi menang.. 
dia duduk sit blakang aku plak
isk isk isk saboe jela tengok dia menang..
hahaha anyway congrats bro :) video anda mmg terbaek...

p/s.. aizad perfom sungai lui mmg terbaek malam tadi
perghhh goyang bontot habis la dengar :)~

20 GigitaN:

gile byk anwar hadi menang kan.... mantap~

sOly : heee.. dia peramah, sopan lagi... video dia pown terbaek.. mmg layak la :)

untunglaaaaa abg feroz dapat pg!

Ezza : heee... mekaceh kpada yang ngundi... kalu tarak undi mmber2 mesti tak dpat pergi gak :)

ni nk mintak tolg mcm mner nk wat iklna tiba2 open new tab... pls.... lama dah tggu jwbn ni....

kUto : den dah blas ari tuh pm di facebOok ja..

alololo,takmo nanges2 la xmnang,.hehe,..

cikNuurul : heee.. nanes manje ja :P wekkk

Liyana : heee besh2.. ramai yg cumel2 smlam :P

Haha... Nak tengok feroz dengan Fynn jamal x... Hahaha... Amik kau... http://blog.myetech9.com/penulis/digi-wwwow-awards-berakhir-gambar-curi-ekslusif/

En 9 : hahaha balas dendam ek kau wakakaka

mantap gler anwar hadi kaut 3 awards beb..

Wordless Wednesday

helmi : heee.. tuh la psal.. terbaek tuh..

bestnye...
pemes lah pasnih.
:)

anwar hadi!!! he deserve it...

wah abg feroz pegi tak ajak ye....penat vote tau! hahaha

try lg thn depan ye abg feroz...

glemer gituu. tak menang takpe, cuba tahun laen yea. =D

fyna : ta pemes mane pownn...
syazana : yupsss :P sememangnya..
cik panadol : dpat 2 tiket ja.. tak bley nak ajak smua...
fathiah : heee.. baek2 thun depan try agi :P

salam dik.. laaaa rumahnya kita duduk sebelah menyebelah aje malam tu tp tak perasan hehehe.. anyway tahniahhhh berada dalam top 6 pun kira dasyat tu dik.. =)

mak dara : heee... tuh la.. dtang berpasangan tak boleh nak tgok2 sngat psangan org tkut kna sekeh hihihih :) tuh yg tak prasan :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More