Header Ads

Digi DEP Handset Bundle BE ke 4



Digi Handset Bundle BE ke 4

heee.. lepas satu naek satu.. lepas dua naek tiga..
lepas tiga naek empat.. alhamdulillah..
dengan 4 BE nie lepas la aku nak cashout untuk buat blanje baju raya :)
thanks nuffnang.. tak lupa juga KFC coz kasi aku earning yang tinggi..
Mekaceh semua yang sudi singgah upkan lagi earning aku..
hope lepas nie korang pown dpat BE gak..
aminnn...

Innit Nuffnang

kepada sesiapa yang dah register nuffnang korank ada tak register innit ?
korank tau tak innit nuffnang tuh apa ?

Innit tuh merupakan tempat ping nuffnang..
mcam korang ping kat group2 facebook dan gengblogger...
mcam tuh gak la innit..
kepada yang blum register innit anda bley register di sini..

wugi woOoo kalu tak register kat innit..
tengok dengan menggunakan keywords dan tajuk yang menarik
anda mampu menarik traffic yang tinggi ke blog..
hari ini aku dpat lebey dari 50 traffic dari innit..
kepada yang blum register mohh la upkan traffic
heee... gud luCk...

p/s.... moga murah rezeki mmber2 blogger aku nie..
agar dapat kita beraya bersama-sama...

13 comments

fyna said...

congrats...
boleh la banje sate banyak2 pasnih...


pasal innit tue,baru taw.
hehehe..
nak try wat gak la.
:)

Hidayat MY said...

ak da nak 3 minggu lebih berblog ni sampai skang still xpaham ap tu BE yg org dok sebut2..wakakakka

AbgferOz said...

fyna : heee.. mekaceh2.. hahaha.. cepat2 la try.. traffic gak tuh :)

AbgferOz said...

hidayat : hahaha.. buffered earning.. kire lagi byak traffic masuk dalam blog lagi byak RM kau dpat :) tuh la BE

meaw said...

buleh lanje onie la ni jap g eh,eh..eh...boleh laaaa,boleh la ^_^

syafiqsulaiman said...

wahh! best ar dpt 4 serentak!
ade tips tak?

AbgferOz said...

meaw : heee.. gule2 bley la onie hiihihih...

syafiq : rezeki dkat2 raye2 nie :)~
rajin update, update survey kat nuff, edit bio kat nuff, up traffic, letak ke tiga-tiga advertise nuff dan kekalkan gliteri :)

fyna said...

tuela nak try2...
kasi up traffic...
:)

AbgferOz said...

fyna : oke2.. gud luck :)

fyna said...

tq2...
errr...
kat mane nak register innit tue?

AbgferOz said...

fyna : innit.nuffnang.com

Cik Azizah said...

blnje2...nak jugak!!

AbgferOz said...

cik azizah : heee.... gule2 sbjik bley la..

Powered by Blogger.