Friday, July 1, 2011

Apa Lelaki Selalu Buat Bila Jumaat Tiba

21

Solat itu tiang agama..

heee.. entry ari nie berbeza sket dari entry sblum nie..
hari ni nak share ape yang lelaki selalu buat
bila tibanya hari jumaat :) terutama time solat jumaat :)~

YANG TAK PERGI SOLAT
- Kerja ( biasa la adat bekerja kadang2 tak dpat pergi )
- Makan ( time ni la nak makan lame2 smbil bergosip )
- Wayang ( nyorok dalam panggung )
- Shopping Kompleks ( Jenis Muka tebal )
- CyberCafe ( ada yang bekerja tpi ada juga yang nyuruk smpai habis solat )
- Dating ( adehhh tak bley buat calon langsung )
- Tidur ( heee.. yang ni banyak kOwt )

YANG PERGI SOLAT
- Berborak ( tak dapat pahala khutbah wOooo )
- Tidur ( heee.. sempat lagi sblum sOlat )
- Sms ( bOrink dengar ceramah kowt )
- Curi Kasut ( datang pakai kasut buruk balik pakai kasut baru )
- Derma ( murah rzeki diaorg nie..amin... )
- Kusyuk dengar Khutbah ( mudah-mudahan mendapat rahmat.. amin.. )

p/s... tapi tak semua seperti yang di nyatakan.. hanya sesetengah ja :)
yang laen semua baik maCam saya ( mood - PERASAN )
hik hik hik...

21 GigitaN:

Suka part makan 2..td makan ikan bakar kat tangling...mcm byk lelaki dari perempuan..dlm ati ckp uzur kOwt..haha..muka suma xbersalah....

haha..tu dia. kot2 si feroz pn pnh tergolong dlm ktgori ats tuh en.. haha...tp time kecik2 dulu la. time belum akil baligh. hahah

yg dating tu mmg btul2 nak buat calon. haha

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/facebook-baik-ke-tak-baik.html

suka nengok budak2 laki gi solat jumaat. pakai kain pelikat.sejuk je mata mandang. Kah kah kah :D

mila : hahaha ce azan sket tgok diaorg prasan tak org perli :P

IEB : heee... mekaceh :P

BlackRoses : heee.. dlu jew.. tertido tuh kdang2 gakk ble letih jew la..

kemang : heee thanks :P

siti : hahaha calon ta bley pakai :P
syarq : tamo pkai kaen plekat.. nnti terlucut susah :P hahaha

hambaoii..yg tidur lama tuh tak reti2 nk bangun pi solat ker..haha :D

Nice Entry la feroz..suka sangat..hehe.

fArhah nak share boleh ker..hehe

fee : heee.. tertido kowt tuh :P hihih

farhah : sile2.. mekaceh :)~

ciknabil + a : heee.. mekaceh :)~

ske entri neh.. mcm penah buat je semer tu.. hihi..

nyway ucapan time kasih utk abg ada diblog sy.. sudi-sudikanlah..

azmi : mekaceh2 akan di skodeng nnti :P

yg part nyorok dalam wayang tu paling tak boleh blah :)

haney : hihihih ble hbis wayang dia kluar la konon2 dah hbis solat :)

hahha..semua ni feroz penah buatkah??auwww..:P

najihah : tak smua.. tpi dlu2 laa.. skrang tak buat daa.. insap sudaaa

ahaaaaaa....nice entry la abg feroz...(^_^) SKH pn pelik kdg2 lelaki melayu y x p solat jumaat nie...malu la org taw dorg x solat jumaat...haiysshhh

SKH : mekaceh :) ntoh la.. diaorg kdang2 slmber jaa.. tak kesoh..

nice info bro.. nanti blh amalkn. :D

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More