Monday, July 4, 2011

AkSi TerlaMpau dalam tOilet

32

Aksi Terlampau dalam tOilet

susah bebeno kalu da terlampau romantik
heee... tengok nak masuk tandas kna pkai lilin bagai..
romantik tak ? hahaha.. ini la terjadi kalu orang muda cepat lupe..
dah 2 hari mentol terbakar tpi bile keluar ja asyik lupe nak beli
last2 pakai lilin gak nak mandi.. heee.
tgok nak cukur janggut pon susah..
silap2 bley terbakar janggut aku gini...

hek hek hek..
 akhir nya petang tadi kuar2 terus pi kedai cari mentol...
 usung la sepanjang jalan lepak2 dengan mentol bagai
smpai kawan2 pown dah gelakkan aku
ape da nak lepak pown bawak mentol kata diaorg heee..
tak kesah la dari terpaksa romantikkan diri dalam toilet tuh
heeee.. tpi terbeli yang 25watt plak..aduyaiii... hahaha
malap ala gaya romantik gak la..
hik hik hik
dalam toilet pon nak romantik2 gak.. ?
heeee.. saboe jela..

p/s... lepas nie nak cari yg 60watt kasi cerah toilet aku...

32 GigitaN:

wa manyak lomantik la ini abg feroz...suka mandi itu lampu malap2 ye....ai tergoda lor....kekekeke

Orang mandi dengan air, kau mandi dengan api bro. Haha.

cik panadol : hahaha baru tau ka i romantik guy ? wakakaka

ezza : hahahaha tuh la.. ramai tak tau wakakaka...

apih : amboi2 ang pandai aja cari silap aku no.. hahahaa...aku kan hebat.. tuh yg nak try mandi dngan api wakakakak

haha.
romantik macam nih la ai suke.
:)

fyna : wakakaak.. senget ekk ? larikkkk...

kunjungan balik dan follow back gan..

jangan tercukur hidung dah la ye.huhu

heheheh penah kena time blaja dlu.. tapi toilet kami ad 'penghuni' lain so lampu mmg takkan ad even tukar tiap2 hari lol

Wuakakakakakakakakakaka.. Tidak buleh blah abam feroz neh.. Lau terbako janggot ley tmnuh balik kan? Hahahh!

yayan : mekacehhh..

Rozuan : hahahah aku knai agi janggut dngan hidung wakakak :P

BGC : hee yang tuh tk bley nak tlong la :) cari toilet laen laaaa..

Liyana : heee.. kalu terbakar panggil bomba jew :)~ heee.. ntoh lmbat la kowt nak tumbuh :P

kyra : heeee... yeaho akua da romantica guys :P

romantik la best. he he

tyka : hahaha kalu hari2 romantik bhaye :P

aida : hahaha tergode tak ? wakakaak

ladybird : heee.. nampak la gak :) hihihih

Pergghhh!! Tajuk Artikel gempak gilerr.:)
Google+ VS Facebook

nsb xterbako bende lain..hahaha

Entri bes kat sini Papadom 2 Shooting in Penang

entry macam sial, benci betul aku org yg buat entry camni,tajuk gempak isi sampah

spaque : heeee.. naseb gak la.. gelap2 tuh...

mentolbodoh : heee.. pdan muke ko sape suwuh pikir lucah2.. terlampau tak semestinya lucah.. terlampau suka, terlampau hebat.. dlam kes aku pnye entry terlampau romantik... anyway thx tambah traffic blog aku :P

mental :

hurm...
saya paling 'suke' kalau orang tue pandai komen tapi tak berani tinggalkan link...




opsss....teremo lak.
makan durian lagi bagos.

mandi2 terjirus lak lilin ape pn tk bole hehehe

fyna : heee.. amboi2 da pandai perli2 skrang hahaha...

sumaiyah : mmg terjirus gak naseb tak terpadam hahahaha... terpadam tuh naseb jela.. redha hik hik

hahahhahahhaaa.. ada jugak yg sakit ati kat entri ang kan?? hahhaha.. aku pon biasa kena beb mcm tuhh.. lex jerr.. dia dengki laa tuu...

aku rasa ok jerr entri nihh.. masing2 kena kreatif laa buat tajuk entri kan??

pasni sah2 dia hentam entri aku plak.. hahhha.. ada aku kisah???

pewit... mentolBODOH cari bahan lucah nampak..cayalah... ko nak..aku ada ..3gp..#HD.. semua ada..datang ler..search jer..

hahaha...cikgu memang kasi panas line je..
mentel tue...eh..mentol tue mmg dengki..
tak pown nak tumpang pemes.
yang laen bace rilex je.
die lak panas...
laen kali bace entry org kasi abih la...
kan tak pasal2 kantoi..
adooiiii..

wan : hahaaha dia kantoi cari lucah tak jmpa tuh yg geram tuh.. tak marah pown tergelak agi ada... hahahaa

Aim : hek hek hek.. pagi2 nie sronok kowt cari lucah wakakaka... terutama time kna tipu agi sronok hahaha panas jeww..

jgn lupe beli mentol yg jimat tenaga.. hihi

azmie : kah kah kah... iklan penaja ka nie ? heeee

fyna : heeee... dia geram sngat kowt tuh.. hik hik...

geram?hahha..
maybe...
senget je...
:)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More