Golden Ticket dari Digi WwwOw Award



Golden Ticket Top6 Digi WwwOw Award

pagi tadi bile on ja dah tgok sis julia @ mia
tag golden ticket dia dpat.. dia suwuh aku check.. katanya top6 dpat..
bila ku check ja email takda.. confirm2 aku bukan top6..
takpa lah bukan rezeki takkan nak meraung kowt psal tak dapat..
heeee.. (dalam hati meraung gak)
hik hik hik..

bile petang sket tgok ada lagi members yang dpat weee gembira
ja tengok diaorg walaupun tak menang rank1
dpat golden ticket nie pown dah rase mcam dihargai
mcam dah berjaya la dalam erti kata lain..
bukan berjaya sebagai blogger
tpi berjaya sebagai seorang rakan, sahabat mahupun teman..

bukan senang nak vote digi wwwow nie..
nak kna login fb, verify word lagi.. so sekiranya
kita seorang yg kasar, jarang bertegur sapa..
mmang susah untuk mendapatkan vote mahupun untuk skali...
tpi alhamdulillah malam tadi aku buka email aku
dan aku juga terima golden ticket hasil dari
vOte blOgger2 dan rakan2 di faCebOok ku..
tak lupa juga rakan2 terdekat yang tak lekang vOte hari2...

 ~ Thanks Semua ~
...kemenangan ini untuk kita semua....

Hip hiP hOooOoreeeyyyyy....

p/s.... anda adalah sahabat saya..
thanks...


16 comments

ieda CUMA said...

wah! cograt bro.. =p

AbgferOz said...

ieda : mekaceh yewww :)

ieda CUMA said...

sesama yooo!

najihah sahami said...

waa..thniah feroz!

AbgferOz said...

jihah : mekaceh nohhh...

penaberkala said...

bro tahniah
dari berjuta yang bergelar blogger, top 6 ok what?
all the best

teha said...

wow bestnya dapat golden ticket..bertuah awak =)

itZ me tehanurfateha =)

dyg said...

'one of the six awesome nominees'

tahniah!

AbgferOz said...

penaberkala : thanks bro.. tak sangka lepas top6

teha : mekaceh yeww...

dyg : heeee.. syhhh.. mekacehh :)

Mia Liana said...

wahhh tahniah!... kan betul apa akak cakap hehehhe....

jumpa di sana sana sanaaaaaa

AbgferOz said...

sis mia : mekacehhh.. tpi tatau lagi nak pi ke idak :) mcam mlas je hihihih

Honey Soft Ice Cream said...

feroz... nanti krim salam kat fynn jamal erk. ckp ada makcik nak jadi peminat dia. feroz... makcik wat kwn. byk2 blogger, feroz r yg ceria x buat2. makcik doakan ko lebih berjaya pas ni. makcik??? mcm tua sgt. uhukkkkk

AbgferOz said...

insyallah kalu pergi.. akan disampaikan... berkawan ja dngan blogger2 mesti business cepat berkembang.. diaorg nie byak bwak gosip hahaha.. hik hik.. makcik ? panggil akak jew la :)

aminnn.. thanks

Liyana Zahim said...

Taniah abam feroz.. Da pemes jgn lupe sy.. Hahahaha~

Fathiah Hamim said...

congratzz! err golden ticket tuh untuk apa yea?

AbgferOz said...

liyana : heee.. meh cubet pp dlu baru ta lupe :P

fathiah : thanks vote :) golden ticket dinner utk umum pemenang :) mkan2 jaa..

Powered by Blogger.