CashOut ChurpChurp yang PertaMa



1st Cashout dari ChurpChurp..

weeee...thanks to churpchurp dan pelawat2
yang klick iklan aku... weeee..

tak sangka selain dari nuffnang yang dah tak kasi BE
ada lagi yang sudi jadi penderma sampingan ke blog aku nie..
makin bertmbah la earning aku setiap bulan.. heee..
nie yang sayang blog nie lebey dari awek..
hak hak hak...

walaupun tak aktif promote links churpchurp tpi alhamdulillah
cecah gak rm100 minima untuk cashout...dan says cashout rm60
dpat la aku rm160 utk bulan ini...
gembira sangat coz dah tak sabar nak mkan kfC
hasil titik peluh jariku yang berkata-kata..
walaupun cerita dan entry aku tidak semeriah dan sesempurna
blogger yang lain..tpi still ada pelawat yang sudi singgah dan comment..
thanks semua yang sudi berkongsi dan melawat blog ku...

Kepada yang BERMINAT untuk tambah pendapatan
dengan promote links iklan bOleh
 satu lagi yang anda boleh register untuk tambah sebagai pendapatan
kedua-duanya boleh di register dan di promote
menggunakan facebOok dan twitter...


p/s... nnti kalu dpat byak bley la blanje sya ekk..


21 comments

Ummi Atthiyah ILS said...

yeye! mekdi one large set! oh. xnk. pizza hut. pan besar punye.. :P

AbgferOz said...

ummi : hahahaha.. gule2 sbijik dah la... :)~

SoLy SoLicious said...

waahhh..bestnye.. kite xpenah pun dapt :(

puanbee said...

tahniah2 kita dah boleh cash out tp nk himpun byk2 baru best ..

AbgferOz said...

soly : tape2 plan2 kayuh nnti dpat la tuh...

puanbee : jgan tunggu lame2.. tkut diaorg buat hal trus ta dpat.. tuh yg ble bley cashout trus kuar jew :)

wanda said...

dgr je churp churp..teringat ptg td dyrng call wan mintak join for astro tutorial spm n pmr..tp ta dpt pegy!!sob2x

AbgferOz said...

wanda : wahhhh siap call agi.. besh2.. awat tak dpat pi ?

Fathiah Hamim said...

haiyoo.. bila la eden punyo churpie neh boleh cash outt.

AbgferOz said...

tak lame agi la tuh.. heee..

fyna said...

waaaaaa...byk nye..
bley banje sate nih...
:)



bagi la tips nk up churp2 nih.
huhu...

zahidah dihaz said...

seronoknya dah dapat cash out...saya tak dapat lagi ni..huhuhu


New Entry: a dream that make me smile

AbgferOz said...

sis fyna : tips dia ngorat CEO churp2

zahidah : ta lame agi arr tuh saboe2 :)

Aida Azryn said...

blanja makan cendol boleh?XD

AbgferOz said...

aida : heee... meh la sni :)~

Mila Ahmad said...

tahniah feroz..mila nie ntah bila la nk rasa..

ken said...

cool.. saya pun belum cash out churp2 saya :)

SyUhAdA said...

wah..thniah.

Rollo De Pedicula said...

wah
alhamdulillah rezeki murah
aku xcash out lagi churp2 nih

Review Drama Rombongan Cik Kiah Ke Sukan Komanwel

AbgferOz said...

mila : tak lame agi tuh..
ken : nnti dah cashout share k :)
syuhada : mekacehhh..
Rollo : amin... cpat2 la ekk

Muhabbet said...

Thanksssss

titan said...

tahniah sebab dapat cek dari churpchurp.Bukan senang tu. :)

Powered by Blogger.