Tuesday, May 17, 2011

Tempat Memanah Baru Di Buka di TiMe sQuare

8

Tempat Memanah yang baru di buka di Time sQuare..
wee... semalam sblum pelancaran hari belia WPKL di bukit bintang
oleh TPM aku sempat lagi pusing2 time square cuci mata..
sedang ku lepak pusing2 singgah di bowlink kowt2 terjmpa kwan2
tngah main bowlink bley gak juin...tpi laen plak yg aku jmpa..

tempat memanah yang baru di buka itu hanya bersebelahan dengan
tempat bowlink... fuhh pesaing tetap bowlink dah nie..
tempat memanah ini boleh memuatkan lebih kureng 15 org 
dalam 1 masa.. kalu tak silap..
dengan kadar bayaran rm10 untuk 1 game..

waktu aku mlawat tuh ada la dlam 15 orang kat situ dan 
4 orang tengah memanah.. samada ramai yg masih taktau
ataupun dah nak masuk maghrib orang stanby nak pi solat..
hik hik hik...

mungkin satu hari nnti feroz akan dtang dngan kwan2 untuk
mencuba memanah plak.. asyik bowlink ja bosan gak kan..
kna try memanah gak skali skala..

p/s.. kan besh kalu buka tempat menembak plak kat time square 
hik hik hik....

8 GigitaN:

boleh try ni sebab sebelum ni tahu kat mid je.huhu =)

wow! tapi nak ke Times tu walaupun nampak dari bilik ni tapi sesak! heheh..tq for inform

lau dil, feroz nak lanje x??hehe

rozuan : sile2 try.. mcam besh jew :)
hawa : tak sesak p0wn.. ok ja time tuh...
cik dil : geget idong nak ? ngade2..

feroz!!jom ah. main panah2 kat sane..haha..

najihah : pndai panah anak dara org ja.. target2 nie tak pndai :P hihihihih

sutera : hihiih.. takpe ada insurans :P

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More