TelurDiBasuh Tinggal Kenangan



TELURDIBASUH tinggal KENANGAN

pagi tadi tengah2 sedap blogwalking aku terbace plak
1 entry ni yang berkisarkan tentang telordibasuh..
mula2 mcam tak percaya coz baru ja dia ping entry blog dia minggu lepas
kat port blogger... tpi bile di tgok blog beliau yg 400 online
dan shoutmix yang penuh ucapan takziah aku mulai percaya yang telurdibasuh
kini telah tiada... sedih aku sorank demi seorang blogger
yang sportting meninggalkan kita.. terasa ja hayat ini pendek..
terasa ja mcam esok2 hari kita plak yang akan tiba..
adehh... sedih plak nak taep entry kali ini..
terasa sehh..

ini ucapan yang di ambil dari blog arwah
dari abang telor :
(8 hours ago)
hakim sekarang ni masih berada di wad ICU hospital putrajaya,
dia kena jangkitan paru2, tak boleh bernafas sendiri, paru2 dia jd keras..
minta tolong ye sama2 kita mendoakan kesejahteraan untuk dia.

(40 minutes ago)
innalillahiwannilaihirajiun..
Abdul Hakim Bin Mohd Kamal..
Adikku yg tersayang telah kembali ke rahmatullah.. sama2 kita mendoakan
kerahmatan dan keampunan padanya.. =(


AL-FATIHAH UNTUK TELURDIBASUH...
Semoga Roh Arwah di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...


p/s... sama-samalah kita mendoakan arwah...



(40 minutes ago)


25 comments

ღ Sis Aieda ღ said...

moga arwah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..

semoga jua ketawanya didunia berkekalan sehingga ke syurga..

amin..:(

AbgFeroZ said...

thanks.. amin...

Isteri Encek Bard said...

sedih..

najihah sahami said...

gemar hari ni tentang pemergian telor. semua terasa sedih sebab telor ni memang femes. ramai kenal dia. dan semoga ramai juga yang mndoakan dia disana.

al-fatihah.

AbgferOz said...

memang sedihh.. mcam kenai rapat ja dngan dia walaupun jarang brtgur sapa..

Arya Putra said...

tak kenal tapi turut berduka atas pemergian arwah..

AbgferOz said...

arya : ya ya..

Rozuan Ismail said...

Al-Fatihah buat arwah

titiNYET said...

takziah. btw, ta kenal pon sape telor dibasuh tu. tapi tadi dah blogwalking, baru tahu la.

sedih pon ade, betol la ckp you, lepas sorang2. aihh turn kite pon tatwu bile.

btw, renung2 kan dah selamat beramal :)

Liyana Zahim said...

Al fatihah utk dia.. Btw, xjadik blik kg.. Herherher..

AbgferOz said...

rozuan : thanks..bgi pihak arwah..
titi : ya ya sama2 la kita..

liyana : adehh nak gomel2 smpai tak jadi blik kg ?

mushroom said...

kenapa semua orang cerita pasal ni.. tersentapla.. alfatihah :'(

AbgferOz said...

mushroom : dia peramah dan entry dia menarik dan klakar tuh yg ramai terasa kehilangan arwah..

faidah misnan said...

semoga ditempatkan di bersama org2 yg soleh .
amin .

zuhaida said...

al-fatihah utk arwah .
takziah utk keluarga beliau . semoga ditempatkan dikalangan orang-orang beriman , amin .

AbgferOz said...

amin... thanks faidah and zuhaida

nur said...

alfatihah .
semoga rohnya dicucuri rahmat . aminn
*rindu bila arwah shout kat chatbox
**baling telur kat sini . :(

deqla manjew said...

hukhuk..sedey...salu singgah blog arwah...story2 lam blog arwah menghiburkan ati sy..Al-fatihah buat arwah..smg rohnya ditmptkan di klgn org2 yg beriman..amin...

FzaIbrahim said...

i miss him already.
selalu mengarut dgn dia. ='(
al-fatihah utk hakim..

zunitaramli said...

innalillah~

AbgferOz said...

thanks smua :) sama-sama la kita doakan arwah...

YOUsoF said...

Takziah...

masmurni said...

Al fatihah...
Semoga Allah menempatkan beliau di kalangan org yg beriman.. Amin

lyndadyana said...

al-fatihah :(

Axieana Yumi Life said...

al-fatihah
smga rih nyer dicucuri rahmat dan ditpt kan di tpt org yg soleh & solehah

Powered by Blogger.