Tuesday, May 17, 2011

JoM LiKe JiwarOsak Fan Page

12

Fan Page JiwarOsak
 
Akhirnya setelah beberapa bulan wujudkan fan page nie
kini fan page ini dah ada 800 kwan2 yang sudi like..
walaupun kawan2 yang sudi like tak sebanyak kawan2 yang sudi
fOllOw tpi aku tetap bersyukur kerana 800
bukan angka yang sedikit...
 
disiNi aku nak Ucapkan ribuan teriMa kasih diatas
suppOrt dan galakan yang di berikan oleh mereka2 ini yang sudi
Like Fan Page ini.. thanks juga di ucapkan kepada foLLower
blOg ini.. taNpa mereka siapalah saya dalam dunia blOg ini..
 
kepada yang belum LIKE tuh meh la
suppOrt blOg jiwarOsak...
 
anak kuda makan rOti
anak unta hampir mati
kalu kita saling menasihati
kelak kita berjaya nanti...
 
p/s... pantun nasihat ke pantun ape aku p0wn taktau..
hik hik hik.
(mOod taraM)

12 GigitaN:

tahniah..dah ade fan page!! :)

wow...
tak lame nt smpai 1ribu la tu...

da LIKE da...yok like page saya lak..
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Cik-Cadbury/114836031923756

perghhh!! dah ada fan page bro..

penyisir rambut : ya ya anda kna la like dlu baru bley :)
tina :) baek boss akan di like skrang..
ejulz : dah ada berbulan da baru nak promote :) hihihi..

Sian ank unta.. Pehh glemer di dunia blog gitew..

liyana : hihihi sian kan unta tuh hahaha.. siapa glamer ??

waaaaaaa....hebat!!
da ramai...
x mcm fan page sy...
;(

fyna : ada orang tuh nak tkar .com dah.. nnti ramai lew.. huk huk..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More