Wednesday, May 18, 2011

Hanya Kerana Nokia N95 8Gb

12

Nokia N95 8GB
 semalam i call you, you tak answer.. eh eh.. silap plakk..
ape la mabuk sat tetiba nie.. isk isk..
semlam tgah sedap2 lepak tetiba teringat nak pi
 tukar keypad hp nokia n95 8gb kat low yatt ...
so singgah la aku di low yatt.. bile naek ja tingkat 1 pusing2 la aku
cari kedai hp yang agak2 murah boleh tanya harga..
tpi bile singgah kedai pertama harga keypad aja rm20 blum suruh psang lagi..
adehhh.. keypad aja dah mahal.. isk isk.. dah lew aku
tak reti nak pasang.. pandai tekan2 ja..
hik hik hik..

disebabkan kedai hp belambak di low yatt nie so aku pown pusing2
la kat sini.. masuk kedai nie tgok2 cover hp nokia n95 8gb harga rm5
ja.. fuhh murah gilew.. bile tnya tokei kedai tuh dia bley tnye aku balek
anda ini pemborong ka ? adehh.. silap masuk kedai pemborong plak
hik hik hik..

agak2 da dkat 6 or 7 kedai aku singgah
rata2 harga utk pasang + keypad nokia n95 8gb
adalah rm50 - rm80 isk isk isk..
mahal seh.. kalu hp biase dalam rm10-15 jew siap pasang lagi
aduyaii.. ble masuk n95 8gb jew trus naek..
disebabkan ta puas ati dngan harga tuh so aku blah mcam tuh ja
dengan button keypad yg rongak di hp ku..

mlam tuh pergi la pasar mlam.. singgah kat gerai hp psar mlam..
hari tuh dia letak rm15 utk siap psang tpi aku jual mahal konon
then dia turun rm10 aku ckap mahal gak hahaha..
last2 malam tadi dia perli aku.. ari tuh wa sda letak rm10
u tak mau.. skrang rm15.. aduyai.. aku kna perli plak..
jgan la boss ari tuh wa tarak bwa duet la.. bank offline..
(tipu sunat) ini hari wa sda dtang mau tukar
hihihih.. dah siap tkar feroz tnye balek tokei brapa harga ?
si tokei perli aku skali agi.. kalu wa ckap rm12 lu mau kasi ka ?
adehh kna lagi.. hahaha sabor jela..
hik hik hik..

akhirnya dpat gak tkar keypad nokia n95 8gb dngan
harga rm10 yeyyy..
aku berjaya save rm40++

p/s...jgan biarkan kemalasan merugikan anda...

12 GigitaN:

fyna : hahaha nak blanjew ka ? ngengade..

hehehe.. memangla kalau kat Low Yat.. sekarang ni barang kat Low Yat memang tgh naik.. pasar malam pun ok ape.. jimat banyak tu..

farah : dlu murah skrang harga da up kowt situ.. isk isk.. psar malam ari tuh dia jual keypad atas ja.. bwah tarak..

Otak anda mmg bijak.. Bijak nipu.. Herherherher.. Mhl gle keypad tu.. Ley beli MP3 sebijik.. Hahah..

Liyana : hik hik hik.. tuh la psal.. nak suwuh tlong psang p0wn upah smpai rm30 pdahal 3minit tak smpai.. aiyooo..

tu la memilih sangat.:p

diana : memilih itu harus :)
spaya dpat yg terbaek dan murah :)

sutera : nak ape ? hihihi.. hp kdai rm2 ?

ramai katew brg lowyat tak bemutu iyew ke?spesially law lappy, byk yg pirate...

ain : yups kbnyakkan kwan feroz pown ckap mcam tuh.. komponen dlam diaorg dah tkar

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More