Wednesday, May 4, 2011

Game Lucah yang Terlampau ?

22

Game Lucah ...

yeyyy... setiap hari selasa dan sabtu mesti ada psar mlam kat dengan
kwsan umah aku....mesti tak miss la pi psar mlam lepas tuh mesti
singgah sat kat cybercafe.. setiap kali ada pasar mlam je confirm2
cybercafe penuh...tengah sedap2 tgok dak2 maen game tetiba
ada game tuh bertukar jadi game sex.. biar btoi..
dengan selamber ja dak tuh maen game sex pdahal cybercafe tuh penuh..
mcam tak bersalah plak.. aku tgok dia buat dek jew..
dah la pakai songkok plak tuh.. ntah2 solat maghrib kat cybercafe pe ?
mak2 diaorg nie maen lepas jew ka ?

adehh...tgok dia takmoh off2 aku pon ketuk la songkok dia..
oitt2 dak kecik... ang maen game ape tuh ?
dah la pakai songkok.. maen game lucah plak..
dia blas dah game nie mcam nie la abg.. tgok sblah2 p0wn maen mcam nie..
level nie mmg ada sex sket.. dia jwab.. isk isk..
tak pdan dengan kecik umur bru 9-10 thn..
trus dia off game tuh then trus kuar dari cybercafe tuh..
(tau pown dia salah..)
hik hik hik.. ble dia bgun ape agi.. aku pown duduk la tempat
dia maen blog plak hik hik hik..

p/s... mak bapak kena pantau anak2 yang maen game nie...
bahaya sudaa...

22 GigitaN:

betul !
sokong ! dorang tuh maken teruk otak :(

perlu ke wujudkan game mcm tu..
takde pekdah btl.. kalau anak sy da lame kne lempang laju2 =.= huhu

budak sekarang cmtoo le. mak bapak moden katakan. mana nak amek tawu. huhu

Main blog ke sambung maen game budak tu..ha3

ntah2 feroz smbung main. haha. bukan leh caye sgt feroz nih. adeh!

abang feroz bukan leyh caya ni, ntah2 ko lak yang sambung main. wakaka. main blog tu saja nak tutup tembelang lah tuh. haha

sangat bahaya game skunk..macma kita dulu main guli,takraw,getah..tak da pun unsur2 18sx ni kan

mcm2 skrg ni..
skrg umat Islam bkn lg di serang dengan senjata..tapi, guna serangan pemikiran.

This comment has been removed by the author.

betul2! skng da mkin terok game2 yg ada.. kalau yg 18 taon ke atas maen, boleyh terima lagi.. nie budak kecik pon da pandai maen.. haish~ rosak!rosak!

*tadi salah eja, tu yg remove.. huhu..

kan?

pssst:aida layan game burger je.xde la unsur2 yg dot dot dot..,sebab game burger je pun.. kan? keh3.. XD

kat cybercafe pon ada game cam ni..bahaya betul la dunia zaman sekarang..mak bapak tak bole sambil lewa, anak2 kena pantau lebih, bukan biar je

decrewz, najihah, r-5 : haahhaa.. tak pndai maen game la.. maen blog dngan facebook jew yg pandai...

yups... skrang nie mak bapak kna lebey pantau..kalu 18thn keatas ok la gak.. nie bwah 12thn.. adehh..

Ape nama game ni?? aku nk g pantau :D

kekadang dngan budak bawah umur pun sye jadi takot jugak taw ! risau kang ta memasal kte gurau , dia brani2 praktis game tu kat kite plak .. ish3 !!

lupa dah pada permainan tradisional yg mnyihatkan... sibok3. anak pun sibok dgn games yg merosakkan badan dan otak... otak jadi kuning, hitam pon ada

mkhafiz : ntah god god pe tah
deeya : a'ahh diaorg pntang dpat benda free ja smua sapu :)
saleh : ya ya dlu time kitaorg maen guli, layang2, kejar2, tuh yg smua sihat2.. dak2 skrang main game ja.. tuh yg byk obesiti..

kalo ye pon xyh r tunjuk kt org kn?

adib : dak2 mane tau malu.. dia tibai je smua.. kna sekeh2 baru diaorg tau..

bole rosak budak budak main game nih.. adoyaiii..

liya : tuh arr.. bahye2.. kna pantau gak cc nie..

lepas tu besaq nanti jadi perogol..
bahaya la budak2 ni..
umur belas2 dah anggap
sex itu perkara biasa..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More