BerCuti di KaNgar, Perlis



Hotel Kangar yang Selesa..
Rm120 Semalam utk 4/5 orang..(wireless free)

weee.. akhirnya.. bertolak dari kL dari hari jumaat pagi, hari ahad tengahari baru
sampai ke destinasi yang dituju iaitu Kangar, Perlis..
isk isk isk.. lame kan.. hahaha..
mane tak lama nya.. hari jumaat balek kampung ku di depan laketown
bukit merah then hari sabtu pusing2 taiping, ipoh, perak..
pergi pusing2 zoo taiping, makan koew tiaw goreng special DOLI,
then pergi lepak kat laketown bukit merah.. adik aku teringin sngat
nak jumpa sdara dia yg berbulu lebat tuh.. isk isk..
pulau orang hutan.. bukan maen happy lagi dia smlam..
hak hak hak...

malam sabtu tuh plak sempat lagi kitaorg keluar.. ingat nak pergi
pasar mlam jew saja cuci2 mata.. tpi tutup la plak..
so kitaorg ambik keputusan untuk makan durian..
weee... sampai 5 bijik gak la durian di tibai...
hik hik hik..

ahad pagi kitaorg bertolak la ke kangar, perlis..
walaupun taktau dimane letaknya kangar nie..
tpi berkat tunjuk ajar si papan tanda akhirnya smpai la gak ke kangar nie..
weee....

penat pusing2 cari banggunan ehem ehem untuk lapor diri abg aku esok
kitaorg sempat lagi singgah ke padang besar untuk shopping2,
bersebelahan sempadan thailand... wahhh bukan main
rambang mata lagi dok tgok barang2 berkualiti dngan
harga yang murah2.. tpi sayangnya..
panas gilew taktau nak beli apa..
so beli sikit2 ja..
(takda cenderahati untuk korank)

p/s.. gambar2 akan di upload bile balek kL..
cable tak bwak :)~


12 comments

Ibnu K said...

Okay lah tu, lain kali kena bawak cable ye.. Best ke?? bercuti kat Kangar tu??

AbgferOz said...

Ibnu : biase2 ja.. shopping ja rambang mata.. awek sni p0wn cute2 gak :) ahahaha...

Myra Arshad (: said...

aha. welcome to kangar xD

AbgferOz said...

myra : welcome ja ka ? kasi la ole2 kew :P

saiful bakhtiar said...

salam.cm best je mkn angin bro,sy tak pernah smpai sana.zoo taiping pernah le..teman pun org perak

AiDa AzRyN said...

wah.. kat perlis eh?huhu. ;D

Athirah Liyana said...

ahakz.. bro smpai kangar dah....
awat tak p wang kelian skli? hehe.. pape pun mmg tersangat panas utk bershopping di Padang Besar~

Halimatun Sa'adiah said...

amek hotel dkat ngn kepci ek....
snang mkn kt kepci salu rk..

AbgferOz said...

saiful : teman perak kat mane ?
aida : jum la datink hiihihih..
athirah.. : kat pdang besar p0wn dah rambang mata :P hihihi..
matun : kfc bwah nie tak sedap.. sejuk, salah ambik order, ada rambut.. END smlam last try..

cik menanti said...

padang besaq best!!!:D..sy follow!:)

AbgferOz said...

cik menanti : hihhihi hari minggu lagi besh :) nnti kita date ok :)~

diana said...

hotel dekat KFC??
cantikkk!!!
hheehehe

Powered by Blogger.