AkuBloggerTegar mOdeL Pantene ?




ehem ehemm.. ada ape2 ke tetiba je bubuh gmbar
si Alin @ akubloggertegar kat blog nie ?
hahaha...

Sebenarnya si aLin ni masuk bertanding
pertandingan Pantene untuk pemenang mingguan
so si aLin ni mintak la tOlong
kwan2 blOgger supaya tlong vOte dia
untuk memenangi pertandingan ni..
so di harap blogger2 tolong la ek vOte
dia.. kesian da dia nak nanes da tuh korang tak vOte dia..

Cara-Cara nak vOte..
click ALLOW->LIKE->JOIN->VOTE
kalu masih taktau gi mane nak vOte
anda boleh rujuk terus ke blog alin

MARILAH kita SAMA-sama VOTE

p/s...Jom vOTe seSaMe blOgger


21 comments

Alinkiwi said...

terbaik!!!terharu aku...sob3...;p

Ummi Atthiyah ILS said...

otw vote. ;)

AbgferOz said...

alin : hik hik..sesame la kite :)

ummi : vote jgan ta vote :) mekacehh..

Anonymous said...

malas aq nak vote minah ni..
kredit aq masuk neraka jew,orang perempuan islam yang patot tutup aurat,tutp kepala..lagi nak masuk pertndingan tunjuk rambut..igt sikit minah kat atas tu ye,rambut tu aurat..awak org islam kan??x takut ke nanti kene bakar kat api neraka?sehelai rambut yang dilihat oleh orang bukan muhrim,1000 tahun kat neraka,.ingat ye cik kak oii..maap kalau terasa..sy hanya hamba allah yang hina,ingat mengingatilah kita kerana manusia itu mudah lupa..hadis nabi: sampaikanlah padaku walau 1 ayat..

AbgferOz said...

terima kasih krana mengingatkan...
ye ye sya tau aurat itu harus dijage...tak salah vote smbil menegur..

p/s.. sekiranya kita nak tegur orang perlu dngan cara yang halus dan tersmbunyi spaya tidak MENYAKITKAN HATI dan MENGAIBKAN sesiapa...

Alinkiwi said...

terima kasih tegur..cume bagitahu la nama sebenar.jgn guna nama Anonymous..saya terima teguran..terima kasih ingatkan =)

MyraAyreen ^^ said...

huiksssssssssss ,

dasat je komen kat atas tu , men sembur je ,
kot ye nak menegur pun beradab lah sikit :D

AbgFeroZ said...

myra : ya ya.. kalu ditegur mcam tuh confirm orang takmoh berubah.. nak tgur kna sopan2... kalu tak jadi kes bunuh mcam dlam surat khabar tuh..

Anonymous said...

ermm..ok3..aq mintak maaf alin n semua..aq badmud arini..ase nak marah semua orang..anyway,alin..hope u faham ye(alasan poyo)..
to alin: jangan cepat putus asa.jangan cepat down bile perkara sebegini terjadi..aq harap bile ko da diatas,ko da menang ngan pantene tu,ko x angkuh,terima pendapat orang k..jangan cepat melatah..aq sayangkan kaum aq..ini baru sikit dugaannya,pliz no give up kay?

Alinkiwi said...

hehe..Anonymous...thnx tegur..tegur tanda syg...terima je semua pendapat.....=)

Anonymous said...

yaa..dats the good spirit..ok,nway..gudlak!

AbgFeroZ said...

mcam nie la baru beshh..
tape2.. tgur tanda syang :)
sejuk ati bace :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck..moga alin berjaya

AbgFeroZ said...

sis LM : amboi2 kat lin jew ka ? feroz tada ?

farra said...

hahaha..seram gak ade Anonymous ye..ganaznye bahasa:P

Alinkiwi said...

@LM, @ummi:thnx vote

@myraAyreen:heheheh...xpela..die pon dah minx maaf

@farra:anonymous di mana2..=)memang xdpt elak

@abgFeroz:dah macam blog aku..aku buat..semua komen aku balas..ahahaha

AbgFeroZ said...

fara : jgan lupe vote :) hihih
alin : tapa2.. entry ini kmu pnye :)

Rozuan Ismail said...

good luck alin =)

AbgferOZ said...

rOzuan : utk aku tada ka ? jgan wish ja vote skali hihihi..

hyazz said...

itu ler guna nye besssfrenss...kan..

AbgferOz said...

hyazz : he he he :) btoi2

Powered by Blogger.