Sunday, May 1, 2011

1 MEI - Selamat Hari Pekerja

12

1 Mei 2001
Selamat Hari Pekerja 2011

okie tak gmbar hari pekerja kat atas ? penat aku makeup
gmbar kartun kat atas tuh..
hik hik hik...

SELAMAT HARI PEKERJA 2011
kepada semua PEKERJA-PEKERJA di MALAYSIA..
diharap selepas hari nie ramai yang dapat bonus..
bley blanje den makan..
hihihihi...

Uwaaa... hari nie kosong je jalan.. nak pusing2 p0wn terase malas
sunyi je yang ada p0wn pendatang je.. ehekkk..
ingat nak pergi PWTC untuk PESTA BUkU..
tapi disebabkan kwan aku Yaya ada hal...
so cancel je date kitaorg hari niee..
Uwaaaa.. baru je nak date da cancel kan yaya kan..
hik hik hik..

so disebabkan aku takda ape nak buat hari nie
maka tertaep lah entry 1 mei hari pekerja ini...

p/s... eCok mintak2 jadilah pOrt blOgger FB
nk lepakking at tiMe sQuare ...

12 GigitaN:

selamat hari pekerja abg feroz!!

selamat hari pekerja.
kami student pun cuti juga ;p

esok?time square.grrr.
nak join...tp ada halll ;(
hawat x habaq awai..

SaLaM aBG FeRoZ...

SLaMaT HaRi PeKeRJa GaKS!~ YeaY!~ eSoK CuTi!~ (^_____^)V

fiqa : ala.. ngade2.. baru nak ajak date :P hik hik..
sis nad : yeyy cuti datink ekk ?

Selamat Hari pekerja..tp ada x org yg bekerja jgk pada hari ni??pasti ada kan..

aida : slamat gak utk kamu..
tika : mesti ada gak.. hihih kalu tak kosong KL nie..

bukan hari ku.. kerana x kerja...

hahaha.. relex2 :P akan datang

hahaha.. relex2 :P akan datang

akak tak kerja..
tapi sambut jugak hari pekerja..
mandi lautttt!!!
hahahah

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More