Video Lucah Dato Anwar Ibrahim Part 2



adehhhh... wah wah wah.. skrang dah senang dpat video lucah..
thanks to SESETENGAH blogger anda sungguh BIJAK dalam mempromosikan
video-video lucah... terutama yang baru2 nie
kes tentang video lucah dato anwar ibrahim

time ngutuk orang bukan main lagi.. orang ni jahat la..
orang ni silap la.. orang ni terkutuk la.. tpi tak sedar
dengan promosikan video dan gmbar2 lucah tuh anda sebenarnya
menunding jari kearah diri sendiri...

tak kesah la siapa salah, video itu betul atau salah..tapi yang pasti
dengan menyiarkan video lucah atau gambar itu dalam blog
ANDA ADALAH SALAH..
Selamat Mengumpul Dosa
Untuk Setiap Orang yang Play Video Itu..

TERIMA KASIH JUGA KEPADA TV.....
yang memberitahu di mana boleh menonton
VIDEO LUCAH itu...

p/s...tak semestinya nak traffic tinggi kena
letak gambar atau video lucah tuh...


25 comments

SiS NaD said...

SaLaM...

SeMuaNYa aNGKaRa ViDeo... (-_-")

AbgferOz said...

jangan salah video.. salahkan orang yg menyebarkan video :)

SaYraH WonDerLanD said...

sat2 nak ingat balek...cheq ada tulis tak entry pasai anwar ibrahim ? takdak kot..Selamat2...ahahahaha entry pasal lain x tawu la..hahaha

HonEyBuNNy said...

macam2 hal dunia sekarang neh...;-)

AbgferOz said...

sayrah : hihihi naseb takdak nuh.. hihihi..
honey : tuh la tak larat nak pkir.. dohh

amirah said...

makan dalam entry bro..hehe..syabas

Odah + One = OdahOne said...

sokong 100%...ntah apa2 lah dieorg ni...kat tv siap bg add lmn web...nak suh org rmai2 search & tgk lah tu...rmi2 dpt dosa rmi2 dpt bala

little cart00n said...

politik oh politik!

AbgferOz said...

amirah : kalu nak cite p0wn takyah la siarkan kan kan :)
Odah : tuh media siap kasitau lagi kat mane nak cari video lucah tuh.. bungukss je...
little cartoon : politik + dose = blogger hahaha...

~~ytazzizzaty~~ said...

baru je wat entri pasal bl0gger omputeh lucah....had0ii...nk tercabut jantung!!!

AbgferOz said...

yta : skrang nie blogger melayu p0wn dah lebey kureng gakk :)

Muhammad Helmi said...

trafik oh trafik...(^_^)


Jemput Datang Ke Blog Saya

bluepurple said...

wAh..sedap nye ayat dye bagi ! haha
sokong!bgus2...

AbgferOz said...

helmi : taksub kat duit blogging brangkali ??
bluepurple : hihihih.. kalu tak tgur kita p0wn subahat gakk tak gitu ?

missh aryeika said...

macam2 dah dunia neyh ...

akuzle said...

akak sokong... sebagai ibu bapa, nak jawab aper biler mender2 mcm neh diulang tayang byk2 kali dlm briter tv dan anak2 kecil plaks bertanya "apa tuh, mama?"?? eskay tuh nak jwbkan ker?

AbgferOz said...

aryeika : dunia dah berubah..zaman da maju :)
akak akuzle : media skrang kejar duet je.. tak pkir dahh.. elok ban je tv ... tuh seminggu ke..

MaMa AiNi said...

slm kenal dr mama...mcm2 sekarang ni kan..allah je yg tahu siapa yang benar kan !!!

maisarah said...

sangat setuju. sedangkan kita sendiri tak tau kebenaran video tu. kenapa perlu sebarkan berita yang tak pasti. sama mcm menyebarkan fitnah. siapa kita nak menghukum. Allah lebih mengetahui. menang sekarang tak semestinya menang kat akhirat.

AbgferOz said...

mama : yupss.. walaupun benar kita tak berhak nak aibkan org laen walaupun dia salah...
maisarah : ya ya fitnah lebih teruk dari membunuh...

zida said...

tulah. semua orang dok fitnah memfitnah lepas tersebar semua benda2 ni. tau tak perpaduan antara manusia itu fardu? ishh

from Cairo :
KPOP Malaysia Bajet Hot!

AbgferOz said...

zida : ntah la diaorg nie..

ezzah said...

saja nak kasi hot bila letak video . letak la yang faedah sikit .

AbgferOz said...

ezzah : hihihi tuh la psal :)

diana said...

ramai betul yang minat dengan video lucah ni..
tv pun ada tayang..
nak ranking naik punye pasal..

Powered by Blogger.