Saturday, April 2, 2011

AbgferOz Memerlukan Pertolongan Anda Semua..

17


1st time nak main vote-vote nie...
ntah kenapa tetiba mood nak like2 nie datang..
selalunya tolong orang vote atau like ja..
kali ini aku plak nak meminta tolong kawan2 untuk
 like gambar arnab aku nie.. hik hik...

kepada kawan2 blogger yang sudi tolong aku
 like la gambar aku tuh ekk..
like disini k http://bit.ly/hhR3hg

kepada yang dah like aku ucapkan terima kasih banyak2
jasa korang takkan aku lupakan..
lepas nie kalu korang nak suruh aku vote atau like ape2
roger ja aku di facebook okie..
thanks...

p/s... sape yang tak like aku ceraikan dia...

17 GigitaN:

oopppsss..jgn ceraikan saye ek bang..hakhak..
ok..jap lagi siap..huhu

cerai talak brape ;P? hehhe jgn jer 3, kang tak leh rujuk -_-"..kuikuikui ^_^"

http://jenamax-truestory.blogspot.com/p/helah-jutawan-internet.html

abg feroz ! jgn ceraikan saya.. saya dah like .. HAHA

hahahahah... mekaceh smua... syang korang lebey la.. (prempuan ja) hihihihih....

cerai tu talak berapa ek?

talak 2.5 kalu tak tulun like gmbar arnab tuh :P

ollala.. sudah like gambar rabbit tu.. =)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More