AbgferOz Memerlukan Pertolongan Anda Semua..




1st time nak main vote-vote nie...
ntah kenapa tetiba mood nak like2 nie datang..
selalunya tolong orang vote atau like ja..
kali ini aku plak nak meminta tolong kawan2 untuk
 like gambar arnab aku nie.. hik hik...

kepada kawan2 blogger yang sudi tolong aku
 like la gambar aku tuh ekk..
like disini k http://bit.ly/hhR3hg

kepada yang dah like aku ucapkan terima kasih banyak2
jasa korang takkan aku lupakan..
lepas nie kalu korang nak suruh aku vote atau like ape2
roger ja aku di facebook okie..
thanks...

p/s... sape yang tak like aku ceraikan dia...


17 comments

.: iEyLa :. said...

oopppsss..jgn ceraikan saye ek bang..hakhak..
ok..jap lagi siap..huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

oke, done.
all da best! ^^

vielyns said...

cerai talak brape ;P? hehhe jgn jer 3, kang tak leh rujuk -_-"..kuikuikui ^_^"

Anonymous said...

http://jenamax-truestory.blogspot.com/p/helah-jutawan-internet.html

solo molo said...

dah...

AliaJustea said...

abg feroz ! jgn ceraikan saya.. saya dah like .. HAHA

AbgferOz said...

hahahahah... mekaceh smua... syang korang lebey la.. (prempuan ja) hihihihih....

Noriz said...

cerai tu talak berapa ek?

AbgferOz said...

talak 2.5 kalu tak tulun like gmbar arnab tuh :P

HajarRasdi [BdkKck] said...

ollala.. sudah like gambar rabbit tu.. =)

AbgferOz said...

mekaceh dak kechik :P

cik najihah said...

done voting :)

AbgferOz said...

mekaceh cik jihah :)

missh aryeika said...

oke done ! vote suda :)

AbgferOz said...

mekaceh aryeika...

shanas said...

dah vote!

nuruljannah sukhri said...

saya nk like jgk

Powered by Blogger.