Blogger Si Penggali Kubur



Blogger Si Penggali Kubur...

Ahaksss... baru seminggu tak berblogging rupenya aku da
tercicir jauh.. isk isk isk..

baru² nie kedengaran lagi blogger bertengkar btoi ka ?
adess... knapakah ? tak hbis2 lagi ka ?
bukan blogger kecik ja siap2 dgan blogger besar skali tumpang kaki..
wahahahaha... dah mcam wayang aku tgok..
ngeh ngeh ngeh...

alarhhh.. ok wat.. ada gak pengkritik tak bertauliah nak gomel2 blog kita ?
tapi biarla bertamadun sket nak gomel2 tuh kan kan :)
jangan kerna jari poket merana...
hahahaha btoi ka peribahasa aku nie ??
hik hik hik..

suda2 la.. biarkan ja dia...
bdak2 kalu salah kita tgur2 ja.. xyah jolok2..
bdak2 skrang lagi di jolok lagi sronok.. kan kan kan..
bapak budak p0wn same ja :)~

p/s....kalu da tau banjir jangan la disimbah air..
biarkan ja.. lama² ilang juga...

Mulut Unta bley tutup mulut manusia xbley owhh :P
rasuah bley kowt ??
HARAM LA...



12 comments

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kritik kelemahan org..kena ada cara yg betul..huhu

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..kah kah kah...sokong dengan Sis LM tu... nak tegur ada cara dia

.::cintabungablogspot::. said...

penggali kubur? aiyakk... huhu :P


besela, tak sume blogger suke pada blog kite abg feroz... sob..sob.. :(

AbgFeroZ said...

hihihi... btoi2..
tpi owank mcam nie kdang2 takyah layan.. lagi di layan lagi sronok dia :) kan kan kan

Cik Cammy Lia said...

hehe nape ni abgferoz??ade jolok sarang tebuan ka?ce cite ce cite.nk tahu gak..ahaks

ejulz said...

ada gak org camtu lam dunia blog ni ek? erm..

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.

Mawar Merah said...

Nowadays, org da berani insult org di blog, FB, FS tnpa pikir yg kena insult tu blh menyaman. Bukti trang tang tang ada. Yg suke cr psl, tetiba dtg FS n FB kita kata euww euww bout me being nice to my hubby pun ada (ni sah kes jeles).kalau aku kaya, dh lm aku lantik lawyer saman mereka. of coz la aku yg menang sbb aku xwt pe pun pd mereka. not dat i dont have lawyer friends. tp, ye la. kang rabak plak poket mereka nak byr saman.

abgferoz said...

hehe sarang gajah j0l0k nie hahaha...penggali kubur sndri nie hahaha... Biase la t0h mmg ada pnye tp yg kna hati2 batu api ja.. He he nak saman kesian so maap2 kan ja... Smua orang buat silap..

AbgferOz said...

he he he...
bkan srang tebuang agi.. da sarang gajah dahh.. hehehe...
smemangnya orang mcam nie mmg sentiasa ada.. nak saman kesian plak... so kasi nasihat je la yg mampu kita buat :)

online survey said...

Ya!I think you are right here.....

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...saba jela...tapi nape mesty mulut unta..?? ekekeke.. =P

Powered by Blogger.