AbgferOz si anak ikan ?



 AbgferOz
salah satu bukti...

adesss....btoi ke muke aku ala ala anak ikan gitu.. ?
mana tak nye..
 baru awal tahun tapi da dkat 10 orang ckap muke aku
same mcam member diaorg la, imam muda la, ex diaorg la dan ada juga yang
cakap muke aku same mcam bro ben ashaari..
adesss...btoi ke ? same ka ??
isk isk isk...
lawak p0wn ada ble dok pkir... hihihihih...O.o

nak buat macam mane da naseb....
tpi sebenarnya aku bersyukur gak dikurniakan wajah sperti nie..
dngan wajah inilah aku dpat ramai kwan2..
terutama mreka2 yang ckap aku nie mcam ex diaorg :) hihihih..
mak cakap rzeki dpan mata cekup je :)~

hik hik hik...
anyway aku suke la aku suke la...
hahahaha...
alhamdulillahhh...
smoga lagi ramai yang sudi berkawan dngan anak ikan ferOz

p/s... siapa yang sudi berkawan dngan aku kna follow blog nie k :)~
hak hak hak....


13 comments

senydream said...

bez la ada rupe ngan ramai org..meriah kn..p mne2 org msti pndang2 nk2 lau muke sme ngan org2 y mmg glemer,ngeh..ngeh...

aNnE said...

muke fotostat...hahaha

abgferoz said...

rmai gak la yg cenyum2 tp yg tgur xrmai hehe adush fotostats p0wn bley la hehe..

budak ice said...

awat abg feroz x posing kt tengah2 jalan tuu..msti lagi mantopp...hik2 :P

Nor Moscow said...

saper yg cakap gitew? isH!ish!

mohamad idham said...

ske la sgt....
xpe manusia adalah sebaik2 kejadian...
so bersyukur la...huhu
ntey posing tgh jln lak ea...heheh

akubiomed said...

Buat apa ditengah-tengah jalan siap posing lagi :-)

Cik Cammy Lia said...

ayat last tu skil ugutan ke arahan ke ape?hahaha..
ouchh muka abgferoz mcm atuk sy lar..ahakss

Muhammad hamizan bin yusof said...

AbgferOz tu sekali pndang mcm safee sali daa..haha

Mawar Merah said...

Muka I mcm Kim Kardashian. ngahahaah!

AbgferOz said...

hahaha... mcam ada.. sott je.. ada ke muke fotostat.. isk isk..
keta rosak plak.. tgah2 jlan nnti korank windu plak susah krang :P
hahaha safi sali ?? adess.. aku kaya aku kaya :)
atok cammy ? adess.. bley la.. cammy syang atok x ? wakakka..

wanie m'nJ said...

imam muda yg mn satu eh??x pernah tgk pun pasal astro pun baru-baru masuk.yg aku kenal ashraf & aran je..

AbgFeroZ said...

hehehe.. ntah la.. xtau la diaorg..
yang lpas2 rasenye..

Powered by Blogger.