Sunday, January 9, 2011

Mengidam rOti Canai biLe hUjuNg miNggU

20

 
rOti Canai

fuuuhhhhhh..... kenyangnyaa.... baru lepas tala 2 keping  rOti canai..
aduyaiii.. maken bulat la pewut aku.. hik hik sekeping roti kosong sekeping 
lagi roti telur... pushhh pushhh pushhh...
rase nak terberanak p0wn ada... hak hak hak...

asal hujung minggu ja mesti aku akan beli roti canai
hari2 kalu makan nasi ja bowink gak kan...
so utk mengelakkan dari mati ke borink mkan nasi
setiap minggu pi lew pekena roti canai...
kalu x kena 2 keping mmg x sahhh..
tpi ble dah dpat 2 keping rase nak terberanak p0wn ada...
ha ha ha ha... kenyang bebb..
dpat trus tido p0wn sedap nie...

p/s.... minggu depan sape nak jOin aku mkan rOti caNai kat
kampung pandan ??
hik hik hik....

20 GigitaN:

roti canai sedap woo..
nak makan malam ni..
;D

wah, mcm sedap..hrga sama lg kan??

uih sy penah buat entry pasal roti canai tau...pergh komen byk..44 komen..mmg org malaysia suka makan roti canai kan..hehehe

uuufff~~
salivary gland sedang merembeskan cecair dikenali sebagai air liur~
damn! anis kene diet!!!
no roti canai~
tp teringin~~~~

wah! sedapnya roti canai ! lama tak makan~ hehehe :D

sedapnyer.. kalo ganas2 ni lagi best..huhu

wah wah wahh.... ramainya peminat roti canai.. hik hik hik...
dah bley buka blog roti canai nie :P

suka roti canai telur..
kuah sardin..
fuh...kenyang sampai petang..
terliur la pula..

hahhaha... toyol p0wn mkan roti canai ka ? hik hik..

Roti canai satu...hehe
Kalau sekali sekala boleh lah, tapi kalau layan hari-hari jangan lupa buat senaman banyak-banyak...hehe

jom roti canai barra sek 7..
hihi

hujan2 pekena roti canai dan teh tarik sedap tu...hihi

abg feros, ada tag untuk anda, sila2 buat ye, simple je,copy paste

jom2 ! pekena roti canai ! ceq belanja mlm nie . ekekkee :P

roti canai!!! my favourite!!! ooohhh lamanya xdpt mkn.. huhu.. nak ikut...

sdapnye roti canai. esok nk g cari roti canai la mkn pagi. hehe :D

hehe , saye follower ke 1234 !!

ouh lapar pulak =.="

http://teyqahd.blogspot.com/

^^

hahaha...
ramai btoi ketagih roti canai..
mamak ka melayu sedap ??

huhu.. tak boleh makan banyak sangat bang.. roti canai tu.. nanti cepat la mok2 nye.. haha

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More