Header Ads

Medical Check Up dan Senyuman Si Dia



medical check-up

fuhhhh... leteynya... smlam dpat borank faks dari kementerian belia dan sukan
untuk program kapal layar samudera jmaat nie..
ades... nak kna buat medical check up plak.. so tadi
aku baru ja balek dari hospital besar kuala lumpur HKL
untuk medical check up tpi mmg letey.. ke hulu ke hilir
aku mencari tempat untuk medical check up...

mane taknya.. aku nak check berat, tinggi, mata, telinga, bmi
gitu je check nye.. tpi kat situ dia nak aku check dngan air kencing skali xray..
(wajib) pakej la plak.. slalunya org suke benda2 pakej nie..'
 tpi bab nie tak minat aku..
ble check air kencing dngan xray kna tgu minggu dpan baru dpat jwapan
tpi msalahnya aku nak pergi jmaat nie.. so xdpat la..
isk isk isk...

aku xpuas ati so aku pi lagi pusing2 hkl
mane tau ada doktor2 yang bley tolong aku...
last skali aku jumpa cik adik akak manis yang sudi membantu..
mrata2 dia bwak borang aku untuk mintak tlong...
last skali dia panggil aku follow dia...
dengan muka cute aku p0wn ikut je dia :) hihihih...

ingat dia yang tlong check rupe2 kwan dia
adess... hihihhi xbley nak kenyit2 mata.. wugi wOooOo..
akhirnya aku di check juga...
xsmpai 5 minit siap gak simple medical check up aku...
yeyyy... aku dah bley pegi...
TERIMA KASIH CIK ASLINDA
manis sungguh senyuman anda :)

anda adalah keluangman eh eh keluanggirl saya...

p/s.... alamakk lupe nak call kbs confirm kehadiran...
calling skejab ekk..

24 comments

ainina jelani said...

waahhh video ainan tasneem. my collegemates :)

fariehan ibrahim said...

lol, nk mc pom smpt lgi menggatai, haha! style2! xD

::nuRuLaDHar:: said...

woh..haha ta bley bla la abg ferzo ni..hahahahaha

AbgferOz said...

ainina : suke sngat lagu kluangman dye.. kirim salam kat dia k :)

fariehan : hik hik hik.. kesempatan itu perlu :)

nurul : hihihi ferOz la bkan ferzO

ainina jelani said...

insyaAllah :) klu terjumpa dye la.

Doris said...

sapa tu? cun giler :)

AbgferOz said...

ntah ambik kat youtube ja...
ari tuh jmpa kat fb ...

aNnE said...

haha sempat mengusha..terbaik ah...haha

wuuuuu kapal layar samudera...hahasss macam best je bunyi.hehe ;)

ejulz said...

woW! main kapal layar bro.. fuyoooo

AbgFeroZ said...

hahahaha..mesti sempat pnye :) besar gak kapal layar nie.. 2 minggu tuh... ades.. slamat tinggal blog :)

Cikbelog said...

nanti update la pasal kapal layar tu :D

Anonymous said...

I love jiwarosak.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Syida Zainordin said...

boleh tahan juge sore die

AbgferOz said...

insyallahhh... klu ada rzeki nnti update pasal tuh :)

AbgferOz said...

insyallahhh... klu ada rzeki nnti update pasal tuh :)

A'IM said...

tak faham sistem rawatan negara...nak wat benda alah mcm tu pun susah...last2 5 minit jer dah siap kan..

AbgferOz said...

hihihi.. a'im..
ada orang tolong snang la..
kalu ikut sistem kna ambik no. dlu.. tgu giliran.. tpi sbnarnya menda nie pembantu or nurse p0wn bley buat.. cuma nak cop doktor tuh.. kalu x dah suwuh kwan2, adik2 angkat yg kebanyakkanya nurse yg tlong buatkan...

Miss Shizu said...

datang jenguk singgah sini...perghh,cam best jek join program kapal layar samudera tuh..cmner nak join ek?

Cik Cammy Lia said...

lololo comeynye gurl men gitar tu..sore pon not bad...besh2,,, tp lucu lagu kluang man jugak dia nyanyi hehehehe

mira_nas said...

ohoho.. syiok tu program camtu
menyusahkan la medical check up.. tapi kdg2 nak tahu juga kan kesihatan kita camne

Wan Gerrard said...

wah awek keluangman :p

Jom: Kalau Gerrard jadi Boss

AbgferOz said...

hik hik hik...
kna aktif dngan belia baru dpat twaran... hik hik :)

fara feroza said...

comelnya awek lam video tu..suara pun manja..*erk aku ni les ke..??haha..(puji je)

Solihin Zubir said...

lawa gila ainan tasneem...
jatuh cinta lagi! haha..

Powered by Blogger.