Wednesday, January 19, 2011

Medical Check Up dan Senyuman Si Dia

24

medical check-up

fuhhhh... leteynya... smlam dpat borank faks dari kementerian belia dan sukan
untuk program kapal layar samudera jmaat nie..
ades... nak kna buat medical check up plak.. so tadi
aku baru ja balek dari hospital besar kuala lumpur HKL
untuk medical check up tpi mmg letey.. ke hulu ke hilir
aku mencari tempat untuk medical check up...

mane taknya.. aku nak check berat, tinggi, mata, telinga, bmi
gitu je check nye.. tpi kat situ dia nak aku check dngan air kencing skali xray..
(wajib) pakej la plak.. slalunya org suke benda2 pakej nie..'
 tpi bab nie tak minat aku..
ble check air kencing dngan xray kna tgu minggu dpan baru dpat jwapan
tpi msalahnya aku nak pergi jmaat nie.. so xdpat la..
isk isk isk...

aku xpuas ati so aku pi lagi pusing2 hkl
mane tau ada doktor2 yang bley tolong aku...
last skali aku jumpa cik adik akak manis yang sudi membantu..
mrata2 dia bwak borang aku untuk mintak tlong...
last skali dia panggil aku follow dia...
dengan muka cute aku p0wn ikut je dia :) hihihih...

ingat dia yang tlong check rupe2 kwan dia
adess... hihihhi xbley nak kenyit2 mata.. wugi wOooOo..
akhirnya aku di check juga...
xsmpai 5 minit siap gak simple medical check up aku...
yeyyy... aku dah bley pegi...
TERIMA KASIH CIK ASLINDA
manis sungguh senyuman anda :)

anda adalah keluangman eh eh keluanggirl saya...

p/s.... alamakk lupe nak call kbs confirm kehadiran...
calling skejab ekk..

24 GigitaN:

waahhh video ainan tasneem. my collegemates :)

lol, nk mc pom smpt lgi menggatai, haha! style2! xD

woh..haha ta bley bla la abg ferzo ni..hahahahaha

ainina : suke sngat lagu kluangman dye.. kirim salam kat dia k :)

fariehan : hik hik hik.. kesempatan itu perlu :)

nurul : hihihi ferOz la bkan ferzO

insyaAllah :) klu terjumpa dye la.

ntah ambik kat youtube ja...
ari tuh jmpa kat fb ...

haha sempat mengusha..terbaik ah...haha

wuuuuu kapal layar samudera...hahasss macam best je bunyi.hehe ;)

woW! main kapal layar bro.. fuyoooo

hahahaha..mesti sempat pnye :) besar gak kapal layar nie.. 2 minggu tuh... ades.. slamat tinggal blog :)

nanti update la pasal kapal layar tu :D

I love jiwarosak.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

insyallahhh... klu ada rzeki nnti update pasal tuh :)

insyallahhh... klu ada rzeki nnti update pasal tuh :)

tak faham sistem rawatan negara...nak wat benda alah mcm tu pun susah...last2 5 minit jer dah siap kan..

hihihi.. a'im..
ada orang tolong snang la..
kalu ikut sistem kna ambik no. dlu.. tgu giliran.. tpi sbnarnya menda nie pembantu or nurse p0wn bley buat.. cuma nak cop doktor tuh.. kalu x dah suwuh kwan2, adik2 angkat yg kebanyakkanya nurse yg tlong buatkan...

datang jenguk singgah sini...perghh,cam best jek join program kapal layar samudera tuh..cmner nak join ek?

lololo comeynye gurl men gitar tu..sore pon not bad...besh2,,, tp lucu lagu kluang man jugak dia nyanyi hehehehe

ohoho.. syiok tu program camtu
menyusahkan la medical check up.. tapi kdg2 nak tahu juga kan kesihatan kita camne

hik hik hik...
kna aktif dngan belia baru dpat twaran... hik hik :)

comelnya awek lam video tu..suara pun manja..*erk aku ni les ke..??haha..(puji je)

lawa gila ainan tasneem...
jatuh cinta lagi! haha..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More