Thursday, July 29, 2010

Blogspot Tutorial Disini

8

tutorial blogspot

hO ho hO ho hO...
kesian aku tgok mereka2 yang dok tercari2 tutorial
utk mengkiut kan blog2 mreka...
kesian juga mreka yg dok search kat tutorial aku..
asyik dok belek satu per satu...
so entry ini utk mereka2 yang tercari2....

anda tidak perlu mencari2 krana tutorial tuh
smua telah ku sediakan di site kanan blog ku
under tajuk tutorial blog disini
click shaja button Tutorial here
dan tajuk2 tutorial akan keluar
snang utk anda pilih..

p/s... kalu ada permintaan utk tutorial laen bley kemukakann..
klu den tau den akan postkan entry tutorial tersebut..
insyallahhh..

Wednesday, July 28, 2010

Nokia 6600 kesayangan ku

10

Nokia 6600

inilah hp sabun kesayangan ku sejak 2003 lagi..
isk isk isk.. aku windu kat hp lame aku nie..
aduyaiii rosak plak bteri rosak,
camera dah bercalar, speaker ada msalahh...

isk isk isk... banyak btoi msalah yang dihadapi
hp kesayangan ku ini.. sayang plak nak lelong..
dah dkat 7 tahun aku setia...
banyak kenangan bersama si dia, dia dan dia bersama muu...
isk isk isk...
kini aku telah curang akibat usia tuamu..
aku telah bersama yang baru Iphone Apple China
selamat tinggal hp sabun nokia 6600

p/s... kat mane tmpat repair hp murah2 ??

Tuesday, July 27, 2010

edit yOur favicOn url blOg

7

Favicon Url blOg

anda inginkan blog anda mmpunyai logo tersndiri ?
sperti blog eden ?
senang ja..

1st. log in to blogger.com
kmudian click design/layouts
click at edit HTML
tekan CTRL + F
search perkataan ]]></b:skin>
paste code ini slepas code skin tadi sperti dibwah
<link href='http://emoticonizer.info/emo1/dribble.png' rel='shortcut icon'/>
Contoh


Untuk melihat icon tersebut anda perlu menggunakan MOZILLAp/s... slamat mencuba...

Monday, July 26, 2010

AbgferOz mintak maaf

9

Assalamualaikum semua...
1st aku nak mintak maaf kat blogger2 yang aku
xdpat singgah blog diaorg..
berkali2 mreka mlawat blog aku tp
jarang aku mlawat blog diaorg...
ada juga yg kata aku sombong, blagak...
sori geng.. bkan blagak tp keadaan x mengizinkan..
inilah yang terjadi bila aku cuba utk singgah blog anda2
yang tidak dpat aku tinggalkan jejak..
isk isk isk..
bkan skali tp beberapa kali juga di cuba tp hasilnya
sama jaa..
maybe bkan salah blog anda.. cuma salah pc den yang
terlalu tua utk trima code yang power2..
pc den juga x bley visit blog yang ada
google translate ontop..
kepada yang ada shoutbox yg
power2 ble click baru muncul sori geng
xdpat nak tinggalkan jejak coz chatbox kdang2
xmuncul kalu muncul p0wn kdang2 dia lock...

den akan visit blog korank2 nie ble den online
tmpat laen or slain dari pc denn

p/s... jgan mrajuk2 ok nnti den upah gule2..
** sOrry **

Saturday, July 24, 2010

Counter Posts And Comments

10




Log in to blogger.com
then click on design/layous
add widget + HTML
paste code

save

<script style="text/javascript"> 
function totalPosts(json) { 
document.write('Total Posts: <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>'); 
} 
function totalComments(json) { 
document.write('Total Comments: <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>'); 
} 
</script> 
<script src=" /feeds/posts/default?alt=json-in-script&callback=totalPosts"></script> 
<script src=" /feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=totalComments"></script>
<small><a href="http://jiwarosak.blogspot.com/2010/07/counter-posts-and-comments.html" target="_blank">get this</a></small>

aNda Muflis @ Bankrap

5

Kuala Lumpur : Seramai 38,357 individu berusia 25 hingga 44 tahun
diisytiharkan muflis di seluruh negara dalam tempoh 65 bulan sehingga
Mei lalu, trend yang amat membimbangkan kerana
status itu boleh menjejaskan masa depan golongan muda.

Ini bermakna 41 orang bankrap setiap hari yang berpunca daripada
kegagalan menyelesaikan pinjaman sewa beli kenderaan,
tidak dapat mengawal penggunaan kad kredit  hingga
banyak hutang tertunggak selain pinjaman peribadi.

Sumber daripada Berita Harian

aduyaii.. kalu da bankrap xbley nak buat pinjaman lagi..
kalu x bley buat pnjaman mcam mane nak business ? study ? kawen ?
fuhhh... pikir2 kan lahhh...

Berbelanja dengan Cermat
anda pasti selamat...

ingat ferOz
pasti cermat
ingat ferOz
pasti selamat 

Friday, July 23, 2010

Video & Gambar Bogel Agnes Monica

10

Agnes Monica

Artis yang terkenal dengan lagu matahariku
agnes monica menjadi sebutan...

terkini.. kedengaran bhawa video lucah agnes monica
pula yang tersebar luas...
selepas luna maya, ariel peter pan dan cut tari
kini nama agnes monica pula disebut2...

kes sblum ini p0wn blum slesai dah tmbah kes baru..
sape la pnye keje nie.. isk isk isk..
harap2 khabar angin nie x btoi laa...

p/s... agnes monica cute... yeahhhh
diharap agnes monica dpat bersabar dengan
gosip2 murah ini ekk..

Thursday, July 22, 2010

Malaysia Diserang

12

Malaysia Diserang ?
hari2 ada saja yang mati akibat serangan tersebut...
Malaysia kena serang dengan siapa ekk ??

Rakyat Malaysia di serang dngan penyakit kelajuan..
hari2 ada saja yang meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya...
Jalan raya Malaysia dah mcam medan berperang 
tidak macam ngara lain yang
berperang menggunakan senjata dan meriam sebaliknya di
Malaysia kita berperang menggunakan kenderaan
seperti motorsikal dan kereta...
inilah contoh peperangan di Malaysia yang mengorbankan
nyawa setiap hari..
walaupun pengurangan kematian berlaku akan tetapi
jumlah kematian itu masih tinggi berbanding ngara2 maju yang lain...
diharap kerajaan dpat mencari penyelesaian
bagi masalah yang di hadapi ini...

semoga nyawa2 ini tidak dibazirkan begitu shaja...

Berhati2 Dijalan Raya
Ingatlah Feroz yang tersayang
Pandu Cermat Feroz Selamat...

Wednesday, July 21, 2010

Apple Iphone China A1241 MMS

17

Apple Iphone China A1241

aduyaaiii...pening kepla denn...
ada x orang yang bley tlong den ??
dah lame den pikir dan try.. tp xjmpa2 gak
mcam mane nak setting mms hp den nie..
orang kate hp nie bley mms
tp penat den try xjmpa gak model dia kat
tetapan *100#
isk isk isk..

ada x orang yang guna hp nie or tau
mcam mane nak setting mms hp nie ??
tlong beb..
nnti aku blanje gule2 sbiji okie...
ahaks...

Apple Iphone China A1241
16Gb
Takda 3G

p/s... tolong eyhh sape2 yang tau..

Sunday, July 18, 2010

Youthsays.com CashOut

27


alhamdulillahh... bkan saja nuffnang rupe2 youthsays juga
mmpu beri ku pndapatan trus ke bank...
xsmpai sebulan percubaan cashout yg pertama telah menampakkan hasil
hik hik hik...
i like gitu...

Bagaimana nak Start ?
1. Click Sini Register Sini
2. Click kat Sign Up
3. Buka Email aNda
4. verify akaun anda

Bagaimana Mendapatkan $$ ?
1. log in akaun anda
2. click on advertising
3. Pilih campaign yang anda mahu promote 
Commercial Campaign SAHAJA
4. Jangan pilih campaign yang sudah COMPLETED
5. Click nama Campaign kmudian click Support Campaign
6. copy url yang di beri cth : http://malaysia.youthsays.com/abgferoz/KickStart-
7. promote url yang di beri 1 click rm 0.20
8. anda juga bley pendekkan url tadi di blog ku blah kanan
cth url pendek : http://tinyurl.com/24yy3l2

p/s.. baru lpas cashout yang ke2
hik hik hik...

Saturday, July 17, 2010

Penangan Ombak Pantai Port Dickson

10

adushhh.... pening kepla..

4 hari bergulink2 di Port Dickson
kepla ku masih lagi berombak2 mengikut ombak Port Dickson
bila naik kereta, Lrt still terasa kepla berayun-ayun bak di
tolak sang ombakk.. isk isk isk..
kepla da mereng duk dlam air lama sngat...

uwaaaa... bkan saje dah tambah gelap..
effect ombak p0wn x ilang lagi.. susah nak
jlan2 pusing2 cuti2 kalu still berombak2 lagi kepla nie..

adakah aku mabuk laut ?
kah kah kah...
aduyai poning kepla gini.. asyik terasa ombak ja di kepla nie
sedang menaip p0wn terasa ombak Port Dickson agi...
isk isk isk..
idea nak menaip p0wn goyang2 lagi..
kna rest 1 minggu mcam nie

p/s.. ada cara x nak ilangkan ombak di kepla den nie ??
tlong ketuk2 manje sket kasi ilang..

Thursday, July 15, 2010

Team Building MPOB di Port Dickson

9


Team Building MPOB di Port Dickson
Casa Rachado Resort

fuhhh.. 4 hari di Port Dickson akhir nya..
kembali aku ke KL... keletihan dan kehitaman melanda
diri ini.. baru ja hbis program Team Building utk MPOB staff
fuhhh letey btoi handle program di pntai nie.. panas beb...tp mmang besh

aktiviti yg kitaorg buat utk 3 hari 2 mlam di Port Dickson
1. obstacle
2. Explore Race
3. Team Building Games
4. Kayak
5. Water Confident
6. Banana Boat
7. Jetski
8. Nite Walk
9. Indoor Aktiviti

Feel free to contact us for more information and bookings.

MARUJAYA TRAINING & EVENTS
NO 405, Blok M13,
PANDAN JAYA,
55100 KUALA LUMPUR
012 6731329

p/s... gmbar2 akan di update laen hari..
dalam proses lagi...

Sunday, July 11, 2010

Apa Itu PageRank ?

16

Apa Itu PageRank ?
What is PageRank ?

PageRank Sebenarnya merupakan Binatang alat yang berfungsi sebagai
pengukur nilai atau kekuatan
sesuatu website/blog.
pagerank di beri nama sempena nama pecintanya
iaitu Larry Page ...

Bagaimana Pagerank Berfungsi
pagerank sesuatu website atau blog dinilai dari
segi bilangan links yg berbalik ke website/blog anda...
lagi banyak links ke blog anda lagi tinggi pagerank anda...
tak paham ??
maksudnya.. banner, exlink, entry = url blog anda di website or blog blogger lain

Apakah Kebaikan PageRank ?
1. Pagerank dpat menjamin traffic ke blog anda..
bagaimana ? lagi tinggi pagerank anda lagi tinggi post anda
dalam index enjin carian seperti google..
2. pagerank dapat meningkatkan pendapatan anda $$
bagaimana ? lagi banyak traffic ke blog anda lagi banyak buffered atau $$
yang anda dapat melalui syarikat2 advertising...
3. Menjadikan Blog anda terkenal...
blog anda akan terkenal sekiranya mempunyai pagerank 5 - 10*

Bagaimana nak meningkatkan PageRank ?
1. saling bertukar links dngan blogger
2. tukar banner
3. selitkan links blogger lain dalam entry anda..
4. award, tag
5. ..... lu pikir la sndiri..

kesimpulannya PageRank itu Penting bagi blogger yang inginkan
duit, traffic atau entry postnya di baca oleh orang ramai...

p/s.. sudahkah ANDA backlink url blog saya ??

Saturday, July 10, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Disember

0

Bulan Disember

± Berpengaruh
± Pemurah
± Setia
± Bersifat Patriotik
± Aktif Dalam Bersukan & Pergaulan
± Kurang Sabar & Tergesa-gesa
± Bercita-cita Tinggi
± Suka Dipuji & Dibelai
± Bersifat Amanah & Bertolak Ansur
± Tidak Pandai Berpura-pura
± Cepat Marah
± Perangai Yang Berubah-ubah
± Benci Pada Kongkongan
± Berfikiran Logik
± Bersikap "Humour" & Tidak Ego

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - November

3

Bulan November

± Penyabar
± Suka Berahsia
± Cita-cita Tinggi
± Idea Yang Luar Biasa
± Tajam Pemikirannya
± Sikapnya Sukar Dimengerti & Difahami
± Cermat, Teliti & Personaliti Yang Dinamik
± Pandai Mencari Atau Mencungkil Rahsia
± Berani, Pemurah & Sabar Tetapi Degil
± Pandai Mendorong Diri Tetapi Tidak Hargai Pujian
± Kekuatan Semangat Juang Yang Tinggi (Cuba Hingga Berjaya)
± Badan Sasa, Berkasih Sayang & Emosi Yang Mendalam
± Tidak Pasti Dengan Hubungan Kasih Sayang
± Suka Duduk Dirumah
± Bersikap Romantik
± Jujur, Setia & Amanah
± Boleh Menyimpan Rahsia
± Selalu Gagal Mengawal Emosi
± Perangai Tidak Dapat Diramal & Berubah-ubah

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Friday, July 9, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Oktober

6

Bulan Oktober

± Cemburu
± Cepat Marah
± Mudah Berkawan & Suka Sembang
± Orang Yang Adil & Boros
± Sayang Pada Orang Yang Menyayanginya
± Suka Ambil Jalan Tengah
± Menawan & Sopan Santun (Luaran & Dalaman)
± Tidak Pandai Berbohong & Berpura-pura
± Mudah Bersimpati (Kawan Diutamakan)
± Mudah Terusik Hati Tetapi Merajuk Tidak Lama
± Bersikap Penting Diri
± Memberi Bantuan Apabila Disuruh
± Tidak Mudah Menerima Pandangan Orang Lain
± Emosinya Kelam Kabut
± Daya Pemikiran Yang Kuat (Terutama Perempuan)
± Suka Melancong, Sastera & Seni
± Bersikap Pengasih, Penyayang & Lemah Lembut
± Mudah Dipengaruhi Persekitaran
± Mudah Putus Semangat

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Smilies Emoticons on cbOx

6



Sample of Smilies

wanna smilies like this in your cbox or chatbox ?
1st. register or log in to http://cbox.ws/
then click on Options and click at Smilies


put your smilies url and code and the icon will appear
do click on Save

If you do not have cbox do click on Publish!
and get your code now

More Similies Icon Website
http://www.matcuoi.com/
http://smileys.on-my-web.com/
http://emoticonizer.info/

p/s... happy bloggingg..

Thursday, July 8, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - September

5

Bulan September

± Terlalu Memilih
± Sopan Santun & Bertolak Ansur
± Cermat, Teliti & Teratur
± Suka Menegur Kesilapan
± Pendiam Namun Pandai Bercakap
± Mudah Simpati & "Cool"
± Bersikap Baik, Prihatin & Terperinci
± Jujur, Setia & Amanah
± Terlalu Sensitif Tetapi Kerjanya Sempurna
± Daya Pemikiran Yang Tinggi
± Bersistematik
± Mudah Memahami Orang Lain
± Sukakan Hiburan & Melancong
± Suka Menikmati Pemandangan Yang Luas

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Wednesday, July 7, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Ogos

11

Bulan Ogos

± Berani
± Cemburu
± Sensitif
± Bersifat Humour, Sopan Santun & "Caring"
± Tegas Dalam Kepimpinan
± Pemurah, Pandai Memujuk Tetapi Ego
± Dahagakan Pujian
± Tinggi Semangat Juang
± Cepat Marah & Mengamuk
± Tajam Pemerhatian & Teliti
± Pemikiran Berdedikasi
± Suka Memimpin & Dipimpin
± Suka Berangan-angan
± Mempunyai Bakat Dalam Seni Lukis, Hiburan & Silat
± Selalu Didatangi Penyakit
± Suka Berkawan & Romantik
± Pengasih & Penyayang
± Sikap Kelam Kabut

bUfday AbgFeroZ
9 ogOs

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Tuesday, July 6, 2010

abgferoz shopping di jalan masjid india

14


yeyyy... dah dpat setahun ngidam
baru smlam dpat beli..
hik hik hikk..

ok x den pkai spek ? atau ok lagi x pkai spek ?
anyway spek tuh beli kat jlan masjid india rm10 ja
bkan ada power p0wn..
kah kah kah.... saje2 xda kje

sape kate perlu duet byk utk bergaya..
aku rase kalu rm50 dah ckup pakej baju, sluar, spek
dan ada 2 or 3 aksesori laen anda bley beli kat
jalan masjid india sblah LRT masjid jamek nie..
murah2 beb.. anda dtang bogel + rm50 dan
anda akan balek penuh lengkap bergaya...
tp smlam aku x bogel laa...
gila kau nak dtang bogell.. sesia kna tangkap masuk wad gila...

xsemestinya benda murah itu tidak berkualiti or tidak
cantik mata memandang...
ape yg anda perlu adalah meneliti dan memilih dngan betoi..
survey gerai2 lain dlu sblum mmbuat pilihan...

p/s... buka la tanda harga tuh.. kantoi nnti :)~

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Julai

4

Bulan Julai

± Rajin
± Seronok Didampingi
± Suka Berahsia & Sukar Dimengerti (Lelaki)
± Pendiam & Suka Duduk Di Rumah
± Tidak Suka Menyusahkan Orang Lain
± Mudah Dipujuk & Lurus
± Terlalu Menjaga Hati Orang Lain
± Pemarah Tetapi Sentimental
± Jarang Berdendam
± Mudah Memaafkan Tetapi Sukar Melupakannya
± Cukup Bersimpati
± Tajam Pemerhatian
± Mudah & Rajin Belajar
± Bermuhasabah Diri
± Kesihatan Bahagian Perut Lemah
± Mengambil Berat & Minta Disayangi

Happy bUfday tO

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Monday, July 5, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Jun

8

Bulan Jun

± Inovatif
± Mudah Ditawan
± Berfikiran Jauh & Berwawasan
± Mudah Selesema
± Mudah Bosan
± Lemah Lembut
± Berubah Perangai, Idea Atau Mood
± Bersikap Sensitif & Humour
± Suka Menangguh-nangguh Sesuatu Kerja
± Cepat Marah & Cepat Sejuk (Hilang Marah)
± Suka Berdebat & Bercakap
± Mudah Berkawan Tetapi Mudah Kecil Hati
± Terlalu Memilih & Cerewet
± Sukakan Barangan Berjenama
± Tidak Suka Pujian

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Sunday, July 4, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Mei

6

Bulan Mei
± Mudah Marah
± Mudah Dipujuk
± Degil & Keras Hati
± Kuat Semangat & Bermotivasi Tinggi
± Tajam Pemikiran
± Pandai Menarik Perhatian Orang
± Amat Mendalam Perasaan
± Baik Dari Segi Mental & Fizikal
± Berpendirian Tetap
± Mudah Dipengaruhi
± Bersikap & Berfikiran Sistematik
± Suka Berangan
± Daya Firasat Yang Amat Kuat
± Telinga & Leher Mudah Diserang Penyakit
± Tinggi Daya Khayalan
± Tajam Pemikiran & Suka Berdebat
± Mengalami Masalah Sistem Pernafasan
± Sukakan Sastera, Muzik, Seni & Melancong
± Ringan Tulang & Bersemangat Tinggi
± Agak Boros

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Friday, July 2, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - April

6

Bulan April
± Berani
± Aktif dan Dinamik
± Membuat Keputusan Terburu-buru
± Menarik & Bersikap Manja
± Ketahanan Mental Yang Kuat
± Suka Diberi Perhatian
± Pandai Memujuk, Berkawan & Penyelesai Masalah
± Sukakan Cabaran & Adventure
± Pengasih & Penyayang
± Sopan Santun & Pemurah
± Emosi Cepat Terusik (cuba kawal emosi)
± Agresif & Cenderung Kepada Dendam
± Kuat Daya Ingatan
± Gerak Hati Yang Kuat
± Pandai Memotivasikan Diri & Orang Lain
± Sakit Di Sekitar Kepala & Dada
± Cemburu Yang Amat Sangat

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Mac

6

Bulan Mac
± Berjiwa Seni
± Personaliti Menarik & Menawan
± Mudah Didekati
± Pemalu Serta Memendam Perasaan
± Jujur, Pemurah, Mudah Simpati & Berkelakuan Baik
± Mudah Terguris Hati
± Sifat "Peacemaker"
± Peka & Memberi Tumpuan Kepada Orang Lain
± Suka Memberi Khidmat Pada Masyarakat
± Penyabar & Amanah
± Pemerhatian & Penilaian Yang Tajam
± Mudah Berdendam
± Menghargai Budi
± Suka Berangan-angan
± Manja & Suka Diberi Perhatian
± Kelam Kabut Untuk Memilih Pasangan
± Sukakan Hiasan Rumah Tangga
± Cenderung Kepada Benda Istimewa

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Thursday, July 1, 2010

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Februari

8

Bulan Februari
± Mudah Menawan Orang Lain
± Agak Pendiam, Pemalu & Rendah Diri
± Beretika, Keras Hati Untuk Mendapat & Mencapai Matlamat
± Tidak Suka Dikongkong & Memberontak Apabila Dikongkong
± Emosi Mudah Terluka & Sangat Sensitif
± Mudah Mempamerkan Marahnya
± Tidak Menyukai Hal Yang Remeh Temeh
± Suka Berkawan Tetapi Kurang Mempamirkannya
± Sangat Berani & Suka Memberontak
± Bercita-cita Tinggi & Suka Berangan-angan
± Ingin Merealisasikan Setiap Impiannya
± Pemerhatian Yang Agak Tajam & Berfikiran Abstrak
± Suka Aktiviti Lasak, Hiburan & Sukan
± Bersifat Romantik Pada Dalaman Tetapi Tidak Pada Luaran
± Kecenderungan Pada Mistik & Tahyul
± Mudah & Mungkin Agak Boros

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar dan ini mungkin kebetulan...
kenali diri dan perbaiki diri anda sekiranya ada yang kureng....

Perwatakan Mengikut Bulan Kelahiran - Januari

12

Bulan Januari
± Seorang yang Setia
± Kuat Cemburu
± Bercita-cita Tinggi & Orangnya Serius
± Suka Mendidik & Dididik
± Sangat Mudah Melihat Kelemahan Orang Lain & Suka Mengkritik
± Rajin Serta Setiap Pekerjaan Yang Dibuat Menampakkan Keuntungan
± Suka "Smart", Kemas & Teratur
± Bersifat Sensitif Serta Berfikiran Mendalam
± Pandai Mengambil Hati Orang Lain
± Pendiam Kecuali Apabila Dirangsang
± Agak Pemalu Tetapi Daya Tumpuan Yang Amat Tinggi
± Mudah Mendisiplinkan Diri Sendiri
± Badan Sihat Tetapi Mudah Selesema
± Bersikap Romantik Namun Tidak Pandai Mempamirkannya
± Cukup Sayang Kepada Kanak-kanak
± Suka Aktiviti In-Door (Kegiatan Dalam Rumah)
± Agak Lemah Kemahiran Sosial

p/s... fakta ini tidak 100% adalah benar...
kenali diri dan perbaiki diri anda...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More