Monday, May 31, 2010

blogger hanya manusia di sebalik tabir ??

14

beginikah cara blogger ??
hanya meluahkan sesuatu tnpa berbuat apa-apa ??
hanya berselindung di sebalik tulisan ??

aku rase blogger kna kluar dari kepompong
blogger kna buat group atau kelab
kna kluar mmbuat sesuatu bagi menampakkan
siapa blogger sebenarnya....

kan bagus kalu ada blogger yg sanggup mengumpulkan
blogger2 di Malaysia utk membuat keje amal,
gotong royong, kutipan derma amal...
aku yakin ramai yg akan turun membantu..
tpi.. masalah skrang xda yang sudi utk mengelola
group blogger ini utk keluar beraksi...

p/s... post ini utk blogger2 tegar...
ayuh blogger ayuhh..

Sunday, May 30, 2010

Festival Belia di PWTC tidak Segempak yang di Sangka..

5


ngeee... tiket 3 hari x digunakan spenuhnya...
aku hanye hadir pda hari sabtu shaja..
festival belia yang ku pikirkan gempak dan penuh aksi hnyelah
khayalan ku semata-mata...
xbanyak aktiviti yg disediakan utk belia2 yang hadir..
kebanykkannya hanyalah gerai2 sponser dan
gerai2 yang menjual pkaian, dan perhiasan...
aktiviti yg disediakan xckup utk belia2 yang hadir..
kebanyakkan yg dtang hanya utk menonton shaja...
duduk tersadai tepi2, mlepak , main sms, datink...
naseb baik aku dtang dngan kwan so xda la borink sngat..
kalu pergi sorang2 memang borink...
la laa laaa laaaaa laaaaaa laaaaaaaaaa......

dan kepada skarelawan lelaki yg hanya mesra alam kepada
wanita2 yang cute ja.. lelaki x dilayan...
tuihhh sukarelawan x bertauliahh...
anda suka tp x rela... (70%)

p/s... aku harap lepas nie kalu ada lagi lebeykan aktiviti utk
belia2 yang hadir...

Saturday, May 29, 2010

Video Melayu Kantoi 3gp Terbaek dari ladang

5

 Video Melayu Kantoi
Terbaek dari ladang..
da lame aku nak cari video nie tp asyik lupe jerk
nie baru jmpa video nie..
video nie tip top memang video terbaek tahun 2010..
untuk lebey menghiburkan tengok smpai habis okie :)

p/s... tersilap plak.. bkan 3gp lOrhh..
5gp kowt ke 6gp :)
ahaks..

Friday, May 28, 2010

GENGBLOGGER di HACK lagi ??

6

gengblogger di hack lagi ??
fuhh... cerita panas nie... ape kes ? smpai kna hack lagi ?
btoi ka kna hack ? hUrmmm...
aduyai... mcam mane nak kita nak maju kalu asyik dengki sama dengki
xkemana le.. pat0t nye kita cari kelemahan kita
knapa blog kita x pemes mcam gengblogger
bkan nye hack..
ayat x bley blah.. nmpak sngat ayat jeles
'bgus sngat ka website nie'
klakar2.. prangai budak2..
nah ambik lolipop main jauh2...jgan kacu
orang2 besar nak berblogging
ahaks..

p/s.. kalu da terer sngat hack.. pergi hack website lucah..
gunakan kearah kebaikan :)

Penghargaan Buat Seorang Blogger..

2

Inilah Piala yang aku menangi dari blog
blog ini menyediakan link2 @ post2 terbaik dalam seminggu...
bgus sungguh idea owner dia..

terharu sungguh aku kempen yg aku jalankan dipilih
antara post terbaik
fuhhh da lame x dpat penghargaan mcam nie..
tambah bersemangat nak menaip...
bangga la plak... ngee.. kalu dpat bulanan terbaik lagi besh..
hahahaha... anyway idea yg ckup menarik utk mengiktiraf
idea, pendapat atau penulisan seseorang blogger
tahniah dan thanks utk itu :)

p/s... anugerah nie bley gadai x ??
hik hik hik..

Thursday, May 27, 2010

Penyelamat akU @ Peti Ais Baru...

6

fuhhh... akhir nyer smpai gak peti ais baru aku...
ini la pnyelamat aku setelah seminggu aku xdpat mkan
mkanan yg berkhasiat.. asyik mkan meggie, telur, ikan masin
x pown makan kat kedai... isk isk.. akhir nyer smpai gak..
lepas nie nak borong la barang tgok still kosong lagi..
baru ja on fuhh fresh gila sejuk2...
ngeee.. al maklum la bau kedai lagi...
hahahaha...

malam nie nak shopping barang mkanan.. kalu x al jawabnye
makan kedai jelaaa x p0wn makan nasi dngan telur la..
hahahaa... ngeee...
sapew2 yg masak sedap2 tuh bley la send kat aku sket..
nnti aku kasi 20sen upah okey :)

p/s... esok dah start fesival belia.. dah ada pas blum ?

Wednesday, May 26, 2010

header @ helMet blOg akU 2010

0

Yes Yes Yes...
akhir nyer header @ helmet blog aku telah bertkar wajah..
wajah yg lame telah berusia 2thn sudah..
dah berhabuk isk isk isk...
hari nie aku free setelah edit dkat 3 jam pkir pnye pkir...
download pnye download... edit pnye edit....
formet pnye formet pc yang rosak akibat download software
akhirnya siap jugak banner aku nie..

ringan2kan tangan anda utk comment banner terbaru aku nie..
jasa anda akan ku kenang dlam perut.. ngeee..

p/s.. kpada yg nak software nie aku dah post waktu buat banner .gif
cuba try selak2 ok :)

Tuesday, May 25, 2010

Malaysia Youth Community And Services

0


Malaysia Youthsays Mengumpulkan belia2 yang aktif blogging
dan internet smbil menyediakan aktiviti2 yang bermanfaat untuk
belia dan menjana sedikit sebanyak pendapatan belia di Malaysia..
Register Now.. 28-30/05 banyak aktiviti disediakan
di PWTC sempena Festival hari belia

Monday, May 24, 2010

Malaysia Largest Youth Festival 2010

0

Saturday, May 22, 2010

Kempen Anti bLog Melayu 3gp @ traffiC

24

Blogger Prihatin Baca Sini
Fuuhhh... terlampau byk kes buang anak membuatkan aku
terpkir dari mana asalnye menda nie berlaku...
ble di pkir2 benda nie smua start dari website2
lucah terutama website2 melayu 3gp
lagi lama dibiarkan lagi byk plak website yg meletakkan
video dan gmbar2 melayu #@!)*!#$
isk isk isk... knape makin murah gadis2 melayu kita ??
ntah lew.. pkir2 kan la sndiri..
walaupun bukan semua.. tp makin meningkat..

so ape yg aku nak cadangkan kat sni kita sebagai blogger
perlu buat sesuatu untuk mngelakkan lagi ramai yg
terpengaruh dan menonton website2 melayu 3gp nie...
aku nak cadangkan blogger2 buat 1 lagi blog menggunakan email lain
blog tersebut menggunakan nama melayu3gp.blogspot.com (cth)
dan didalam blog tersebut anda cuma post
tajuk melayu 3gp dan ... sebgai isi..
dalam 5 post p0wn dah ckup..

Mereka2 yg mencari website lucah mungkin tertipu.
dan ble mreka tertipu bnyk kali mreka mungkin serik
atau berputus asa utk mencari lagi..
dngan itu kita dpat kurengkan sket demi sedkit mreka
yang menonton website lucah ini....

anda juga bley mengunakan mreka yg tertipu ini
masuk ke website anda dengan meletakkan coding ini
di layouts @ page elements
coding ini berfungsi utk transfer mreka2 yg tertipu ini ke
blog asal anda
Ambil Code Disini

<script language="javascript" type="text/javascript">
     <!--
    window.location="http://www.jiwarosak.blogspot.com";
     // -->
 </script>
tukarkan saja nama website dlam code tuh kepada
nama website anda...

p/s... aku sudah buat 1 anda bgaimana ??
Click Url Sini Utk Try

Follower ke - 300 @ award

5

Ngeee.. pejam Celik Pejam celik..
follower blog aku dah nak jangkau 300 orang rupenye...
fuhhh... blog cikai2 p0wn ada gak follower...
hik hik hik..
da lame jugak ekk aku berblog nie dalam sedar x sedar
start dari Feb 2008
dah 2 thn lebey.. start dari blog http://www.abgferoz.blogspot.com/
yang telah di locked sehingga tertubuh nya blog baru

aku ucapkan ribuan terima kasih kepada bloggers
yang sering kali berkunjung ke blog ku ini dan trima kasih juga
kepada follower2 dan kaki2 komen yg byk membantu dalam
menaik taraf blog nie..

aku hadiahkan award ini kepada yg sudah dan akan follow blog ku
Terima Kasih Banyak2
Hadiahkan lah award ini kepada follower2 dan
blogger tegar blog anda

p/s... Thanks smua.. kalu ada pendapat atau komen sila
kemukakan okie...

Thursday, May 20, 2010

Sms Dari Hotlink @ KLCC

2

fUhhh... Hari2 dpat msg dari hOtlink..
pagi tadi dah dpat 1 mlam dapat lagi 2 sms..
hotlink nak ape ekk ??
1 dr sms tuh suruh aku topup pasal dah nak expired..
adush bikin malu jaa..
ngeee..

Sms yg kedua nie yg korank patut tau..
Kerajaan ingin pendapat anda untuk merasionalisasikan subsidi.
Kunjungi Hari Terbuka Makmal Subsidi 27 Mei
bertempat di KLCC dari 9.00pagi - 2.00 petang

Kepada yg banyak pendapat yg nak diluahkan atau
ketidakpuashatian tentang subsidi bley pergi situ..
jgan frust menonggeng kat blog ja..

p/s... mas kawen ada subsidi x ??
hik hik hik

Kenangan : Gua Telinga, Pahang

3



Ngee... da lame x pergi kursus or kem under rakan muda dan belia..
fuhhh rindu la plak geng2 belia nie...
smlam time godek2 page mmber2 terjmpa gmbar kem
Malaysia - Singapore Youth Camp 2008
kalu x silap aku... kem nie berlangsung kat pahang..
besh gilaa...dalam 10 hari kowt kem nie berlangsung..
mcam2 tempat kat pahang kitaorg mlawat smbil share2 dngan
belia singapore... fuhh.. peramah juga diaorg nie..
dari speaking smpai jadi skipping nak ckap english pnye pasal..
hahaha.. naseb la english aku ok sket.. hik hik..

tpi yg paling aku rindu 'Gua Telinga' fuhh
knape panggil gua telinga ? pasal keadaan dalam gua tuh
berliku2 sempit lebey kureng telinga gergasi versi batu laa..
kalu masuk dalam tuh kalu x kna taik klawar mmg x sahh..
kalu x terpijak mesti terpegang
isk isk isk...
hampir berpuluh ribu klawar yg tinggal dalam gua tuh..
tp mmg besh bunyi dia bau dia... tip top gituu..
ahaks... kalu korang rajin singgah la ke hutan simpan pahang,
kalu x silap aku la.. byk aktiviti bley buat kat situ..
jmbatan gantung ada..
mcam2 la ada situ sesuai utk bercuti :)
Cuti-cuti Malaysia...

p/s... kOrank pernah pergi x ??

Wednesday, May 19, 2010

Add the Facebook Like Button Below every Post

5

FaCebOok like Button
Do you wanna your blog have 'like' facebook button ??
1. Log in to blogger.com
2. Click On Layouts and Edit Html
3. Click on Expand Widget Templates
4. Find This Code (Ctrl + F)

5. Paste This Code After 1st Code

<b:if cond='data:blog.pageType != &quot;static_page&quot;'>
<iframe allowTransparency='true' expr:src='&quot;http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=&quot; + data:post.url + &quot;&amp;send=false&amp;layout=button_count&amp;show_faces=false&amp;width=90&amp;action=like&amp;font=arial&amp;colorscheme=light&amp;height=21&quot;' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:90px; height:21px;'/>
</b:if>


You also can change :
•The color by changing colorscheme=light to colorscheme=dark
•The width and height (see the above snippets)
•The “Like” word to “Recommended” by changing action=like to action= recommend
•Show faces by changing show_faces=false to show_faces=true.
•And turn off Send by applying send=true to send=false.
•Change like style layout=standard - layout=box_count or layout=button_count

Updated !!!~

Tuesday, May 18, 2010

Networked blOgs Facebook Widget

3


1.Click Register Here..
2. Find Go to Application kalu xda try click wall
3. Follow 5 blog
4. Click Go.
5. Setting Your Blog Info
6. Follow ja ape yg dia suruh..copy coding widget then paste kat blog
kemudian confirm or verify blog..

Click Follow

Sunday, May 16, 2010

Tv3 - Drama vs Iklan ?

9

Tv3 Merupakan Stesyen Tv Terkemuka di Malaysia...
aku juga merupakan salah seorang penonton setia Tv3..
tp sejak beberapa bulan nie.. dah kureng sket menonton tv3..
knape ekk ??
hUrmm.. skrang nie Tv3 TERLALU banyak iklan..
kadang2 iklan lebeh kureng drama ja..
smpai kdang2 naik borink nak tgok
mcam smalam drama @#@(&#! aku tgok smpai tertido..
bkan aku sorang tp satu family tertido gaya2 tunggu iklan habis...
nak kata kitaorg nie letey x juga tp bley tertido...
isk isk isk..
nak buat mcam mane lagi nmpak gaya nye kna tukar saluran 
Tv2 la yg kureng iklan dan makin banyak cerita2 menarik skarang...
Congrats Tv2 aku penonton setia mu skrang...
hik hik hik..

p/s... ada hadiah x utk penonton setia ??

Kerja @ Jawatan Kosong Kerajaan @ Swasta

0

Jawatan nie Special terutama untuk blogger2 tegar


p/s... jangan marehh.. nnti cepat tua :)

Friday, May 14, 2010

Malaysia Tewas 3-0 kepada China

3

Akhirnya Piala Thomas terlepas lagi dari tangan kita..
sudah brapa tahun kita kempunan kemeriahan
Piala Thomas.. nmpaknya tahun ni p0wn same..
Nampaknya semangat dan rank dunia tidak dpat
membantu kita memenangi Piala Thomas..
mungkin sudah tiba masanya kita bertukar
semangat.. dari semangat ingin menang dan semangat kesukanan
kita tukar ke semangat juang cintakan negara seperti
jaguh2 kita terdahulu...

aku xm0h bebel byak2.. kesedihan still melanda diri ini...
fuhhh... kempunan lagi tahun ini...
masihkah ada harapan ??
kepada yang telah bermain mati-matian..
congrats utk anda.. dan kepada yang main
xckup vitamin tlong2 la tmbah vitamin dlam bdan tuh..

p/s... syhhhh... diam2 sudahh.. kalah sudah..

Thursday, May 13, 2010

fUngSi taG daN awaRd

4

Gambar Tiada Kaitan..
ahaks..

hampir setiap minggu aku di tag oleh kwan2 ku yang cute dan ensem..
cute ka ? ensem ka ?
hik hik hik....
tpi.. sOri geng.. tag tertunda meningkat ke lebih 20..
hahahahahaha.... nak simpan smpai 100
ngeee... bkan xm0h buat... internet bermasalah..
unta jalan lagi laju dari tenet nie..

tag berfungsi mungkin sebagai sesi perkenalan blogger, memahami bloggers lain,
tabiat blogger dan mcam2 tentang bloggers dan award plak berfungsi
sebagai ucapan trima kasih dan penghargaan kepada bloggers
yang seringkali melawat blog kita...

tpi..... mungkin ada di antara kita yang x sedar
tag dngan award tuh adalah backlinks utk kita
ape itu backlinks ? link belakang la..
tp jgan main blakang :) ahaks..
backlinks nie bley meningkatkan traffic dan rank blog anda..
lagi byk backlinks anda lagi otai rank blog anda

antara coding backlinks yg open new windows
soo.. kepada yang ske tag or kasi award tuh biar
tag ramai2 smpai 20 orang skali
hik hik hik..

p/s... check brape juta links blog anda wujud di google..
search url/address blog dan tgok total links anda

Wednesday, May 12, 2010

Melaysia Kalahkan Denmark 3-2

4

Hafiz Hashim

Setelah kalah semalam Hafiz Hashim bangkit semula..
Malaysia yang mula menguasai perlawanan dengan 2-0
berjaya di kejar Denmark 2-2

Hafiz Hashim yg merupakan pilihan single terakhir
melayakkan Malaysia ke Separuh Akhir setelah Menang mudah
mengalahkan single denmark...

Malaysia akan bertemu CHINA di Separuh akhir
sementara Indonesia bertemu Jepun

p/s... Semoga Malaysia Berjaya mengalahkan China..
'Malaysia Boleh'

Piala Thomas + Piala Uber Malaysia 2010

2

Thomas Cup + Uber Cup Malaysia 2010
Masihkah ada harapan buat Malaysia utk menjuarai
piala Thomas dan juga piala Uber...

Perlawanan demi perlawanan ku menanti kejayaan Malaysia..
tetapi yg ku lihat hanye kekalahan demi kekalahan
game piala Thomas mahupun piala Uber..
isk isk isk...
aku x kesah kalu kalah dngan penuh semngat dan tentangan
tpi.. pemain2 Malaysia seolah2 kehilangan sesuatu.. or kureng semangat..
semalam Game Piala Thomas kita kecundang dngan Jepun
SETELAH mendahului 2-0
Malaysia kalah 3-2 kepada Jepun...
Bayangkan...

Piala Uber Malaysia Tewas dngan China 5-0
fuhhh.. sekiranya ini berlanjutan or mngekalkan strategi yang sama
maka tiada lagi 'Malaysia Boleh' utk game badminton..
tpi ku harapkan ini tidak berlaku sama skali..

Ape-ape pun.. aku harap yang terbaik dari pemain2
Malaysia yang bakal beraksi selepas ini..
semoga kedua2 piala ini jadi milik Malaysia..
aminnnn...

p/s... kalu menang dpat cuti x ??...

Tuesday, May 11, 2010

Hari Belia 2010

6

Hari Belia Datang Lagi...

Siapakah Belia ??
Belia adalah mereka, mereka dan mereka yang berumur
15 sehingga 40 tahun...
adakah anda belia ?
jOM Raikan Hari Belia
Sambutan yang berbeza pada tahun ini mungkin akan
menarik lebih ramai belia untuk berkumpul meraikan
hari Belia di Putrajaya...

Sambutan Hari Belia Negara 2010 yang bertemakan
Belia Kreatif dan Inovatif Pemacu Ekonomi Negara
akan bermula pada 14 hingga 16 Mei 2010 di Putrajaya
dan acara kemuncak sambutan pada 15 Mei di PICC,
Putrajaya ialah Perhimpunan Hari Belia Negara bersama
YAB Perdana Menteri Malaysia,
Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak

Diantara acara menarik sempena sambutan tersebut ialah Karnival Sukan
seperti sukan udara, drift/draGo-Kart, mini bike, futsal, paintball,
Karnival Remaja, Karnival Belia Expo dan Pameran Kerjaya,
Karnival Rakan Muda dan Jambori Pengakap.


p/s.. JOM JOM JOM meramaikan
HARI BELIA MALAYSIA

Monday, May 10, 2010

Hadiah Hari Ibu

5

Ahaks.. Ais Cream ?
hik hik..
nie lah hadiah hari ibu yg aku kasi kat mak aku..
hihihihi kedekut kan ?
hahahaha...

nak buat mcam mane tuh ja yg mampu..
hahahaha.. lagi pun ais cream tuh mmg kegemaran mak aku...
hik hik hik..
klu dpat ais cream nie laju ja dia mkan...
nak tangkap gmbar p0wn x sempat....
blOm smpat suruh dia bergaya dah hbis plak..
ngeeee...

p/s... kOrank kasi ape eRkk ? banglo ? bMw ?
or coklat strawberry ?
hik hik

Sunday, May 9, 2010

Saturday, May 8, 2010

Tarikh Hari Ibu di Malaysia

3

Tarikh Hari Ibu 2010
9 Mei 2019 (ahad)

Ahakss.. esOk hari IBU ??
kOrang ingat x ??
adushhh.. blum beli hadiah lagi..
nak buat mcam mane ekk ??
bkan hadiah bkan harga yg menjadi ukuran...
tetapi ingatan dan trima kasih kita yg mereka harapkan..
hahaha... jimat2 :)

hadiah ?? simple2 p0wn bley.. kasi ape yg mreka suke..
coklat ka.. gula2 ka.. biskut ka.. roti ka.
ape yang penting ? ikut suke..
ahaks..
yang penting ikhlas dan niat jaa...

p/s... jangan lupe wish Hari Ibu esOk..
kOrank kasi hadiah ape ekk ??

Friday, May 7, 2010

Aktiviti keLuarga di Jaya Jusco Maluri

5

hahahaha... nie lah dia aktiviti kitaorg ble singgah JJ Maluri...dan
inilah rupe orang2 yg x sabar2 nak jaringkan bola tp...
xmasuk2 gak.. hik hik hik....

nie la family aku x termasuk makcik rya (lengan putih)
yg dtang dari singapore saje nak pusing2 kL...
kesian kat dia bwak la gak ikut hik hik..
jgan marehhh :)

gmbar aku ? hahaha... diaorg sibuk dok baling bola
smpai x sempat2 nak tlong tangkap gmbar aku..
isk isk isk.
kesian kan kan kan..
ngeee...
ape2 p0wn aku menang markah 150 :) yEy..
hahaha...

p/s... nie lah senaman tangan yg menyeronokkan...
tp kna bayar laa 1 game rm1 :)

Thursday, May 6, 2010

cOver malu teRbaik .. kantOi 3gp

6

Cara-cara nak cover malu...

Kalo tersepak batu: Jangan terus bangun,
sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling
hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru
bgn bila takde orang nampak...

Kalo terjatuh beskal: cepat-cepat naik beskal
anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali
supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...

Kalo terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah
anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...

Kalo terjatuh dalam longkang: pungutlah
sampah yang ada sambil marah-marah dengan
suara yang kuat, pasti orang menyangka anda
seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan....

Kalo jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat..
"oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....

Kalo terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat
pengsan sehingga ada orang membantu anda..
kalo takde..baring terus sampai malam dan
takde orang lagi kat bus stop tu...haa...
ni lah masa sesuai untuk bangun semula....

Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik la
kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda)
untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda
sorang je yang dapat malu...ya tak?....

p/s.. jgan biarkan hidup anda diselubungi perasaan malu...
ahaks..


Tuesday, May 4, 2010

How to add Comment button widget

6

1.Now login to your Blogger Dashboard and navigate to Layout --
Edit Html and check the check box which says
“Expand widget templates”
2.Find this piece of code(ctrl+f)
<div class='post-header-line-1'/>

3.copy and paste this code after 1st code
<b:if cond='data:post.allowComments'>
<a class='comment-bubble' expr:href='data:post.addCommentUrl' expr:onclick='data:post.addCommentOnclick'><data:post.numComments/></a>
</b:if>

4.Then Find this code(ctrl+f)
</head>

5.Paste This Code after that code
<style type="text/css">
.comment-bubble {
float: right;

background: url(http://i49.tinypic.com/2vugahu.jpg) no-repeat;
width: 55px;
height: 38px;

font-size: 18px;
margin-top: -15px;
margin-right: 2px;
text-align: center;
}
</style>

p/s... you can change buble comment url..

Monday, May 3, 2010

How to add facebook button widget

3

Facebook button widget

Log in to Blogger -> Layout -> Edit HTML, and
tickbox "Edit Widget Templates"

Paste Code 1 or 2 or 3 after that code.
Choose button:

1.2.3.
1.type="icon_link" 2.type="button_count" 3.type="box_count"
<!--FB-BUTTON-STARTS--><b:if cond='data:blog.pageType == 
&amp;quot;item&amp;quot;'><span style="text-align: right;">
<a name="fb_share" type="icon_link"
href="http://www.facebook.com/sharer.php">Share</a><script 
src="http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share"  
type="text/javascript"></script> 
</span></b:if><!--FB-BUTTON-STOPS-->

hObi akU biLe bOriNk MelaNda...

4

hahaha... nie bkan janggut aku..
xtau la sapew pnye..
isk isk isk..

sejak minggu lpas aku di landa msalah blur..
knape ekk ?? mungkin pasal pc aku buat hal...
isk isk isk atau earning aku makin berkurangan ??
ataupun poket semakin kering ??

ngeeee... isk isk isk...
nak post dok pkir 14 kali xtau ape nak di post..
isk isk isk.. sehingga la dok belai2 smbil kire2
brape byk dah janggut aku nie... smpai skrang x hbis2 kire lagi..
hak hak hak...

p/s... ada tak yg sudi kire janggut aku selain si TTT
hik hik hik

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More