Friday, April 30, 2010

Get FREE Traffic Around The World with..

2

Dapatkan Free Traffic dari sluruh pelusuk bumi..
bagaimana ??
kami ada caranya...
REGISTER HERE>

Mcam mane ia Berfungsi ?
Setiap website yg kamu visit menggunakan web(register here)
kmu akan menerima kunjungan kembali dari ngara2 lain..
tiada limit utk anda surf(autosurf web)

1:1 Traffic Exchange
AutoSurfing
20 seconds or more per visit
5 levels members program (10%-5%-3%-2%-1%)
Terima Cash utk Setiap Aktif Surf ($0.30 for 1000 sites viewed)
Site Kita Akan Di Listkan..
Anda juga akan di byar $0.10 utk Setiap orang yg jOin bwah anda yg surf lebey 100 site

Smbil tarik traffic smbil dpat earning..

p/s.. join jOin.. jgan tgu lame2.. xyah nak blogwalking letey2..
sket2 ja lpas tuh buat surf bley tarik lgi byk traffic pkai 1 web ja..

naSeb si tOk jaNggUt

3

adushhh.. pOst kali nie aku nak cite pasal janggut ..
knape janggut ? pasal aku ada janggut laa..
ngeee... cite dia pasal memohon kerja..

ape beza janggut dan misai slain kedudukannya ?
rase aku xda bezanya.. tp knape ekk ble kita mohon kerja
kebanyakkan meminta kita agar ckur janggut..
dngan kata laen janggut not allowed..
tp misai allowed plak..
isk isk isk...

kalu kerja jual mkanan ka aku pham leww...
tp kalu kerja2 laen tuh aku x pham knape disuruh ckur janggut..
knape orang yg ada janggut x kemas ka ?
atau still dgan minda 60-an yg misai itu coOL
ngeee.. cool la sngat...

bkan 1 bkan 2 dan bukan 3
tp lebey 5 tmpat yg tidak brape suke janggut...
ble di tnye why ??
mereka ckap tidak sesuai atau tidak elok dipandang or tidak kemas
btoi ka ? setahu aku kalu jambang tuh maybe laa..
tp kalu janggut sket ja kat dagu xkan la x kmas kowt ?

piiiiiiiirrrrraaaaaaahhhhhhhhhhh...
jgan smpai aku mOgok buat group janggut krang....
ahaks...

p/s... jOm jOin grOup janggut.. prempuan digalakkan
hak hak hak...

Wednesday, April 28, 2010

blOg virUs Malware ...

6

nie lah yg berlaku kat pc aku beberape hari nie...
sengal saket bebal mcam2 agi..
isk isk isk.. dah formet p0wn sengal lagi..
bahkan lagi sengal xbley nak formet.. slow gila..
mcam kehabisan bateri... maybe pasal aku online 16 jam shari kowt :)
hik hik hik...
adushh nie p0wn still sengal Uwaaa.. xdpat nak blogwalking
dngan korank kOrank dan kOrank..
tujuan pOst aku kali nie bkan saje nak cite pasal pC aku
yang sengal dan bebal nie.. tp aku nak cite pasal Malware di blog anda
ape itu malware ? adik bradik virus or ahli mesyuarat tingkap yg
menumpang di blog korang...
mcam mane malware bley masuk ke blog anda ?
snang ja.. dari coding, coding dan coding
yang anda masukkan contoh dari web traffic
konon2 nya banner diaorg bley tarek traffic
masuk blog anda... tp ingat
xsmua yg bley buat mcam tuh.. ada juga yg mngambil
kesempatan utk tumpang advertise popups atau
mcam2 lagi ble anda paste coding diaorg dalam blog anda..
ape yg terjadi kepada blog yg ada malware ?
hahaha... blogger ada cara yg snang utk msalah ini..
blog anda akan di LOCKED/CLOSED
mcam blog aku ni AbgFeroZ
p/s... pastikan coding yg dimasukkan di blog anda slamat
dan tidak mendatangkan msalah :)

Monday, April 26, 2010

Teknik Mengorat Perempuan

13

hahaha.. Nie la hObi aku tiMe tgah seNgal tahaP gabaN..
jualan hebat kamdar...
discount 70%
ramai plak yg comment hik hik
nie bkan teknik ngorat tp jualan murah..
terdesak ?? hahaha xda la.. hobi jaa..
kalu terdesak dah 90% discount
ngeee..
hahahah.. smbung cerita.. sbnarnye ada lagi..
tp ada yg dah dlete.. coz hal2 putus cinta xbley tyang2 :)
nnti ada plak yg kecik ati.. kna anta kdai basikal plak pam balek
kasi besarkan hati.. ngeee...

xbley ekk prempuan pinang laki ?
knape yekk ? aku p0wn nak mrase gak.. mane la tau
aku dpat duet hantaran rm15 000 ka..
anak dato' meminang.. wakakkaak..
kan besh gitu...
hik hik hik..

p/s... kalu ada yg trase jgan mareh ekk.. nie gurauan pagi..

Sunday, April 25, 2010

Tips Mengurangkan Berat Badan..

8

syhhhh... sesi jujur bersama abgferoz ahaks..
kegemukkan melanda diri aku stelah bersara dari aktiviti rakan muda...
dari 55kg ke 68kg
fuhhh gila laa da naek btoi berat aku nie.. isk isk
dlu rajin btoi panjat buket, joging, kayak,
skrang nie rajin gak.. tp rajin tido :)
ngeee... isk isk isk...

smlam aku jelink2 la bdan kat cermin coz da lame x jeling
adushh skali tgok aduyaii.. otot 5bintang aku dah jadi 2bintang..
isk isk isk.. btoi2 dah tewuk nie..
pagi smlam gak la aku joging stempat, bumping
smuanye aku lakukan dlam rumah..
hahahahah.. terdesakkan ? kan kan...

malaysia merupakan antara ngara asia yg mngalami msalah obesity/kegemukkan..
adakah anda mngalami msalah yg sama ??
bagi aku msalah nie mmg bley di atasi slagi kita ada keinginan dan displin
xkira dimana2 kita bley snaman cuma maybe dalam cara yg berbeza..
time berjalan...dalam bilik air... time baring...
JANGAN jadikan msalah kegemukkan ini sbagai penghalang or faktor
yg mnyebabkan anda kureng keyakinan diri..
atasi msalah ini dngan bersaing dengan nafsu anda sndiri...

Tips Mengurangkan Berat Badan...
1. Makan Secara Perlahan
2. Perbanyakkan Minum Air kosong Terutama Sebelum Makan
3. Elakkan minum minuman yang bergas
4. Elakkan pengambilan Makanan Ringan
5. Tidur Dengan Cukup
6. Elakkan Makan Di Malam Hari - Selewat2nya 7mlm
7. Senaman 10minit Sehari
8. Belajar makan dalam pinggan yang kecil
9. Lebihkan Makan Sayur dan buah buahan
10. Hidup Biar Sempoi Jangan STRESS

p/s... fuuhhh.. ble la aku dpat mrase berat bdan 55kg smula ?
ngeeee... cayOrkk cayOorkkk..

Saturday, April 24, 2010

How tO Make yOur blOg baNNer....

9

tajUk sPeaking sket saje nak tarek traffiC
biar traffic dari luar ngara plak masuk :)
kan kan kan...
kat sini aku ada 2 cara utk korang buat banner blog korang..
banner siMple ok lar.. mcam banner aku...
AbgFeroZ


kat sini ada 2 cara aku serta kan..
1. aNda bley repair or caNtikkan gMbar oR aPe2 utK
banNer aNda dNgan mNambah tulisaN or warna + saiz
di website Sini CLICK HERE
aNda upload gmbar banner kmudian pndai2 la anda edit..

2. aNda bley buat banNer aNda berkelip2 mcam banner
diatas dengan menggunakan sOftware yg sya sediakan disini..
software nie siMple.. kalu x phaM anda gOdek2 ja
sMpai pahaM... oK :)
Download Sini DOWNLOAD HERE

Tips Utk Gmbar tUkar2..
buat 2 Banner kemudian gabungkan kedua2nya
utk mendapat hasil mcam sya pnye :) menggunakan software tadi..

p/s.... rajin2 da masuk sini utk tgok tips2 seterusnya :)

Friday, April 23, 2010

Check Your PageRank / PR

21

Check Your Blog Page Rank Here...
Blog Page Rank nie berfungsi utk melihat kekuatan sesuatu blog
kekuatan yang dimaksudkan adalah traffic dan backlinks sesuatu blog...
anda juga bley check ranking anda di mlaysia dan dunia di url

Paypal Donation Button Widget

2

Adding a Paypal Donation Button
Sign into your Paypal account and if you don’t have one you can get here PayPal Here
1. Login into your Paypal account with your paypal E-mail address and password
2. Click on ‘Merchant Services’ Tab available in the Top Menu
3. When you scroll down your window, you will see a ‘Donations’ link in the
‘PayPal Website Payments Standard’ heading Section.
4. Clicking on the ‘Donate’ link will take you a form where you are asked to fill some
information’s name/service, Donation ID (optional).
5. Click on 'Customize Appearance' in order to use your own image for the button.
You may use one of the images above if you like.
6. After Filing the required information click on ‘Create Button’ link.

7. Now you will see some HTML Code, copy it

Thursday, April 22, 2010

Calendar + Watch Widget

3

cute x calender nie ? hUrmm.. cute kan..
tp perlu ka kita letakkan widget nie ke blog kita ??
smlam ada org tnye aku di mane nak ambik widget calendar dngan watch..
sbnar nyer widget nie x diperlukan di blog kita..
knape aku kata mcam tuh ?
pasal calender dngan jam nie dah ada kat destkop/monitor kita..
so x yah la bebankan blog kita dngan benda yg orang xkan tgok p0wn..
bkan saje kerja yg sesia..malah mungkin lagging + semakkan blog anda
di mata bloggers2 yang laen..
blog yg byk widget me-laggingkan..
kalu nak cari widget p0wn biarlah yg berfungsi :)

p/s.. lepas nie nak widget ape plak ekk ??

Wednesday, April 21, 2010

tiPs utK aNda - blOg aNda slOw ? leMbab ?

9

ngeeee...
fuhhh.. blog anda slow ? lembab ? siput ?
or mcam2 agi.. aku ada simple tips untuk anda
xtau la berkesan ke tidak utk anda
tp ia berkesan utk blog aku....
kpada yg bermasalah blog slow bley cuba tips nie..
1. Pendekkan blog anda.. maksud nye kurang kat post preview...
caranya ? pergi ka layouts then tgok ke Blog Posts then
klick kat Edit
Number of posts on main page: tukar kpada angka yg kecik
contoh 3 ke 5 or 5 ke 7 bagi yg pkai view more
terpulang pada page anda..

2. anda terasa x page anda penuh dngan gmbar2 ?
bkan gmbar di post.. tp gmbar di tepi2 post cth: award, gmbar kartun..
kurangkan gmbar di page anda supaya page anda x loading byk url.

3.fuhh page anda cute byk item bergerak.. mouse cursors smpai 30
marquee smpai 90... hahaha contoh ja tuh... kurengkan
kalu boley pkai 1 or 2 ja.. coz benda tuh continues
sntiasa bergerak ble nak scroll kebwah bley buat
bloggers lagging terutama yg windows 98..

4. yg nie penting skali.... linkskan url aku ke blog korang
mesti blog korang akan tmbah laju mcam kelajuan f1..
hak hak hak.. gurau jaa... ckup la 3 ja..
hik hik..

p/s... slamat mencuba.. kalu x bley gak bgtau la balek..
maybe den bley tgok2kan.. kalu xbley gak dlete ja kowt :)
hik hik hik..

Tuesday, April 20, 2010

Topup Free Rm5

3

CATATAN :
1. Kajian ini hanya melibatkan golongan belia yang berumur
antara 15 hingga 40 tahun.
Sekiranya emel yang digunakan SELAIN daripada emel persampelan kajian,
pihak IPPBM tidak akan membuat bayaran top-up.
2. Anda yang menerima emel ini tidak digalakkan untuk forward kandungan
emel ini kerana anda adalah salah seorang daripada respondan kajian yang
telah dijemput khas untuk menyertai kajian ini. Bayaran top-up hanya akan dibuat
kepada emel respondan yang telah tersenarai di dalam persampelan kajian sahaja.
3. Gunakan emel yang sama (emel yang menerima makluman tentang kajian)
semasa pendaftaran pada portal IPPBM sebelum menjawab soalan kajian.
4. Untuk menyertai kajian ini sila daftar pada url berikut:-
Daftar utk Jawab Survey.. Sekiranya Survey anda
diperlukan anda akan menerima email..

Sebagai tanda penghargaan, 3,000 orang pertama yang menjawab kajian ini akan mendapat hadiah berbentuk nilai tambah pra-bayar (top-up credit) telefon bimbit bernilai RM5.00. Nombor kod top-up akan dikirimkan kepada yang berjaya melalui email.

p/s... aku jwab 2 survey :P dpat topup rm10 hahaha..
owyehhh....

Trip tO Batu Buruk, Terengganu...

4

ngeee... tujuan aku menghilangkan diri ke trengganu bkan skadar
bercuti sebaliknye mnemani kawan aku AbgAyie utk
memetik bunga di taman...
bunga ape ?? bkan sebarangan bunga nie..
Bunga Api
ahaks..hahaha... bertunang sudah...
fuhhh.. besh gilew pusing2 trengganu nie.. awek p0wn cute2..
yang paling besh pantai dia batu buruk..
walaupun batu tuh buruk tp pandai dia bersih
tip top.. duduk plak tepi pntai..
hari2 la aku mandi air laut masin smpai bdan p0wn naek masin..
tik tok tik tok tik tok..
3 hari bgaikan 3jam..
cpat sungguh masa berlalu.. x puas lagi rase udara segar di trengganu
isk isk isk...
naseb baek la sempat beli ole2 ngan kopok2 kat trengganu..
fuuhhh.. borong sakan..
hari2 bley mkan kopok mcam nie..
ngeh ngeh ngeh...

p/s... cOngrats tO AbgAyie + Hayati diatas Pertunangan Anda

Monday, April 19, 2010

Percutian Di Batu Buruk, Terengganu ...

1

fuhhhh...
ngantok nyer.. baru ja smpai rumah kemas2 barang dlu..
online skejab.. sempat lagi post nie..
fuhhh... letey2.. besh nyer bercuti di terengganu...
pusing2 smbil cuci mata.. isk isk..
awek2 trengganu cute2 plak..
makk o0o0o makk..
tlong aku nak kawen...
hak hak hak...
udah2.. sat agi smbung cerita.. nak tdo dlu..
zZzZzzzZ

Thursday, April 15, 2010

Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com

2

DARKBATMAN MALAYSIA

ape yg anda tau tentang darkbatman ?
ape yek ?? sbnar nyer aku xtau ape2 p0wn sejak 2 hari lpas selain dia blogger tegar
or dikatakan fulltime blogger dan baru smlam aku tau nama dia
ahaks.. nak buat mcam mane.. last minit terdetik di hati nak join contest nie
orang kate kalu join last2 minit nie bertuah btoi ka darkbatman ?
hahaha ayat pancing tuah.. kah kah kah

nie sdikit sbyk info yg aku tau tntang darkbatman
nama btoi kalu x salah Zainal Zuhry
anda juga bley panggey nama gelaran beliau Aie
 menetap di damansara
berkerja sbgai fitness trainer
merupakan blogger tegar @ friendly blogger

hahahah.. sbnar nyer x byk yg aku tau pasal darkbatman nie
tp dari 3 or 4 hari lpas aku dpat la sket2 tntang sapew diri darkbatman nie
dari pendapat aku la.. xtau btoi ke idak.. cube naseb ja..
darkbatman nie sbnar nyer seorang yg kental dan bersemngat tp
 dalam hati ada taman
pasal ape ? pasal dia ske dngar lagu wali band - cari jodoh..
tnda2 dalam hati ada taman.. dan aku rase dia nie seorang pemurah
dan jenis bley di buat kawan.. bkan nak memuji tp knyataan
coz aku tgok dia x menghampakan bdak2 yg mrajuk xmenang contest website dia
ble ada yg mrajuk mcam aku ble x menang trus dia buat contest baru...
darkbatman nie jenis ske berkawan xkira org..
aku baru ja post pasal nak pergi terengganu trus dia nak jumpa
pdahal x pernah kenal p0wn...
aku rase x yah la puji byk2 nnti kembang plak darkbatman nie..
hahaha.. nie ja kowt yg aku tau psal darkbatman
dalam x smpai seminggu mngenali beliau.. ahaks..

p/s... jgan puji sngat darkbatman nie..
nnti dia bertkar hijau susah plak :)
greenbatman jadinye nnti

Bertunang di Terengganu ...

1

Gambar Hiasan

adush.. rugi la plak terlepas nak join contest dari darkbatman rugi2.. sah2 x smpat nak mrase rm50 dari batman malaysia
hik hik... ptg nie dah kna start packing bag tkot2 x smpat plak nti..
isk isk isk..
dalam kul 8:30 bertolak dari rumah naek bas
tiket ada la dlam kul 10mlm... da dkat 1thn x pergi trengganu nie..
nie p0wn naseb ja ada kwn nak bertunang di terengganu
sempat la jugak jadi pnyibuk join dia pergi meminang
ngeh ngeh ngeh... bkan slalu jadi reporter berjaya
merentas lautan api demi mendapatkan berita blog..
ahaks..

kepada darkbatman dngan nanajoe jgan windu akuu..
gulink2 la di blog aku slama 3 hari or 4 hari aku xda..
kalu korang x gulink2 nnti traffic aku 0 la plak..
hahaha skurang2 nye ada la 1 or 2 org dalam shari..
ekekeke
doa2 kan lah aku slamat pergi dan slamat kembali wahai blogger2
yg gulink2 di blog aku :)

Nuffnang Earning

5

ngeee.... yEy.. mekaceh kpada traffic2 udara dan traffic2 darat
yg singgah ke blOg nie yg menambahkan earning aku..
sejak remove adverlets dari sni laju plak earning dia..
dah mcam jackpot plak aku tgok.. ahaks..
fUuhhh.. ble la agaknye aku nak mrase duet blog aku nie..
pkena kfC sedap gak nie.. ahaks..

p/s.. sape yg dpat lebey tuh blanje la aku..
ahaks..

Wednesday, April 14, 2010

Talian Nur Kami Prihatin

1

fUuuhhh.. kejam sungguh mreka ini...
hari demi hari.. minggu demi minggu... bulan demi bulan...
ada ja yg kita dngar kes buang anak
adakah rakyat malaysia semakin x berperikemanusian ?
pandai buat pandai tanggung laa..
xyah buang mrata2..
kalu da x sanggup sangat kasi ja pada yg nak..
ramai lagi yg inginkan anak tp xda rzeki..
ape la ke @)#&$@^ smpai buang anak smpai ke loji,
tong sampah, longkang..
isk isk isk..

p/s... kalu mcam nie pnye prangai.. toyol p0wn x ngaku anak..

Tuesday, April 13, 2010

70 kali Sehari Ditenung Oleh Malaikat Maut...

2

Gambar Hiasan
Memang tiada siapa yg dapat menduga bila saat
kematian mereka akan tiba dan sebab itulah ramai yang masih
leka tidak menyiapkan diri menanti saat kematian...

Tahukah kaMu, kamu daN kAmU..
bahawa Malaikat Maut sentiasa merenung serta melihat
wajah seseorang itu 70 kali dalam sehari ?
Andai kata kita semua sedar akan hakikat itu,
nescaya kita smua tidak akan lalai mengingati mati....

p/s... marilah kita berubah sedikit demi sdikit..
orang yang RUGI adalah orang yang
hari ini seperti semalam..
sumber daripada harian metro
v4 Jumaat 9 April 2010

2nd Payment PayPerClick Neobux

3

Neobux Click
fUhhhh..kekeke.. smbil blogwalking smbil klick..
ada gak hasil..dpat gak Rm6 kekeke..
xkesah la dah ada rm12 kat dlam akaun kekeke..
sket2 lame2 jadi buket... tgah smpan nak masuk minang.. ahaks..
agak2 brape puluh tahun lagi baru bley minang ek ??
hahaha sapew la yg malang dpat aku nie... ekekeke..
sapew2 yg xda kje blogwalking hari2 tuh bley la join..
lagi ramai join lgi byk la dpat..
register free...
tp 1st kna ada akaun paypal or alertpay la..
kalu x da join ja yg malaysia pnye.. ada kat banner atas tuh..
Nak Register Click Kat Banner Nie..
Neobux Click

Monday, April 12, 2010

akU Menang RM15 Ribu Dari Power Root

5

fUhhh.. akU kaya aku kaya... hahaha..
dia ingat aku nie dak2 ka nak tipu.. x beragak btOi...
dah lame x makan kaki agaknye..
guna nama Power Root lagi.. $@#&*@
nie yg aku blas kat dia....diam plak dia..
bkan nak ckap trima kasih aku suruh dia smpan duet tuh..
ngeee.. isk isk..
daSar hAntU kUbur btOi..
kje nak mNipu ja..

p/s... Lepas nie aku nak menang ape plak ekk...

Sunday, April 11, 2010

Negeri Sembilan Juara Piala FA 2010

2

TAHNIAH

Negeri Sembilan juara Piala FA tewaskan Kedah 5-4 menerusi tendangan penalti
selepas kedua-dua pasukan terikat 1-1 pada perlawanan final di Stadium Nasional Bukit Jalil,
Kedah yang mula menjaringkan goal permulaan oleh Baddrol Bakhtiar pada
minit ke-27.. Benteng yg raput dimanfaatkan oleh N.9 apabila 12 minit kmudian
Shaffik Rahman menjaringkan gol untuk N. Sembilan..

Permainan terikat 1-1 sehingga tamat masa permainan membuatkan
pengadil menambah masa perlawanan sebanyak 30minit..
Masa 30minit yg diberikan tidak di manfaatkan oleh kedua2 kumpulan membawa
kepada Tendangan PENALTI yang akhirnya dimenangi oleh
 N.Sembilan yang mengalahkan Kedah 5-4

Free Ping blOg

9

Ping a blOg
update Update dan Update
aNda perlu Ping blog anda utk update maklumat blog anda di
carian enjin atau dikenali sbgai search engini..
melalui ping blog anda dpat update maklumat blog anda ke
search engine dan mampu menarik lebey traffic,
dngan kata laen orang ramai lebey cepat dpat info tentang
post terbaru blOg aNda....

Click HERE





p/s... aku sudah piNg... aNda bgaimana ?

Saturday, April 10, 2010

SubMit yOur blOg tO searCh eNgiNe ..

4

ngeee...
kNape perlu submit url blog anda ??
orang tua2 pnah pesan kalu x knai maka x cinta
lebey kureng mcam tuh la jugak url blog anda..
kalu anda x submit url blog anda maka
orang lain takkan tau mngenai blog anda..
dengan submit blog nie.. orang dari mrata tmpat
dpat tau tntang blog anda dan isi2 nyer..
selain submit.. anda juga perlu ping blog anda
utk di kemaskini di search engine...

Start Sumbit bLog aNda utk lebey Pemes or traffiC
Google Submit

SiteSubmit Url

Yahoo Submit

MSN Submit

Web4Url Submit

ScrubTheWeb Submit

Uswebsites Submit



p/s.. kalu salah infO kasi2 tau ekk.. kmi budak baru blaja
kalu slah tlong ketuk2kan.. ahaks..

add Mp3 to blOg

0

Sebenarnya aku rase bnda nie dah ramai yg tau..
tp yg nie aku post gak pasal ada beberape bloggers baru yg x tau
CLICK gmbar gmbar mp3 diatas nnti anda akan di bwa ke website mp3 tersebut
1. Pilih Lagu Kegemaran Anda
2. Copy Code yg diberi
3. Log In blog aNda
4. Click Layouts --> Add Gadget --> HTML/Java Script
5. Paste Code yg Anda Copy tadi..
6. Save
7. Ape Lagi view la blOg dngar lagu..

aku rase mp3 yg nie elok utk blog pasal dia x lagging
dan auto play so xyah la terkekek2 nak tekan
orang masuk ja trus lagu autoplay..
xda sangkut2 :)

p/s... ok x lagu aku letak dalam blog aku ??
ngeee....

Friday, April 9, 2010

Thanks For Rm6.26

2

Click Banner Untuk Join...
Gagabux Click
Ahaks.. Baru Jer Try x smpai 2 minggu da dpat 1st payout Rm6.26
lpas gak duet topup dngan minyak nie..
ekekeke lpas nie aku harap ramai la join
lpas topup sebulan aku.. hik hik..
smbil blogging smbil facebook smbil klick
hahahaah snang2..
thanks sponser
Click Banner Utk Join
Gagabux Click

Thursday, April 8, 2010

akak aNgkat kU yaNg cUte...

0

Gambar Hiasan

hahaha.. stacy akak angkat aku ? kekeke.. xda la.. mlas nak letak
gmbar dia krang kantoi laa.. kekeke "biarlah rahsia"
pesan siti nurhaliza... ingat2
ahaks...

tadi aku pergi la minum dngan akak angkat aku.. akak angkat ka ??
konon2nye laa.. borak pnye borakk buka la cite psal
website dan coding2 script2 natang alah nie..
pastu dngan baek hati nyer dia ajak aku juin dia..
juin buat pe ? juin design web... jadi pakar2 web nie
kekekek akak oitt.. adik feroz nie mane la blajar menda2
design web nie.. skadar cetak rompak edit tukar sket2 tuh tau larr..
kalu nak buat under .com .my ka.. alamat geget klcc laa..
hahaha... tp kekenyangan la gak pasal dalam 5 jam borak dngan dia tadi
fuhhh x hbis2 gelak ja.. smpai kembung perut nie..
xmkan p0wn kekenyangan... isk isk isk

anyway kpada akak $@^*&# dan akak @#!_#$@&
trima kasih krana ceriakan hari ku ini.. dan
trima kasih atas pelawaan kerja tadi..
akan ku pertimbangkan kalu ilmu ckup di dada..
kekekeke...

p/s.. kepada yg nak jadi akak angkat aku bley ambik borang di
kekekek jgan mareh :)

Wednesday, April 7, 2010

Friendly Award

8


Thanks For Support..
Award nie aku hadiahkan utk bloggers yg seringkali
 post komen or msg kat chatbox aku dan juga orang
yg sama menaikkan traffic blog aku..
aku harap blogger2 nie x pernah serik utk komen
dan berkunjung di blog aku lagi pada masa akan datang..
thanks for support blog aku yg "ala sawan tatkala gigi bergoyang"
ahaks... sblum aku mrepek lagi byakk aku rase smpai sni jerk kowt
aku harap korang dpat kasi award nie kat 5-10 org yang korang rasa
friendly terhdap blog/website korang..
thx a lot...

p/s.. kalu ada cadangan utk naikkan traffic bgitau la ekk..
tgah pkir nak tukar .com plak..

meLayU melatah

13


adUyaii.. aku ingat skejab2 ja kes bdak rafiqin nie..
kes dia start ble dia mencarut kat arwah din beramboi..
xtau la knape dia tulis mcam tuh.. tp ape2 p0wn dia bdak lagi..
ntah sunat ke blom... biase la bdak2 baru blaja kalu salah tlong la betoikan..
byk blogger2 dan users facebook
yg melatah(mencarut) gara2 kes si rafiqin nie lebey2 plak tuh.. adush..
mngata org dia yg lebey.. mcam mane la bdak tuh nak dngar ckap korang
kalu korang sndiri mencarut...

lebey kureng jerk korang dngan dia..
beza dia carut kat arwah dan org yg masih hidup..
siap ada group lagi anti si rafiqin nie bkan 1 bkan 2 tp lebey 5.. hahaha..
klakar2 skrang nie makin menjadi2..
ape motif dia buat group nie ??
batu api atau skadar nasihat ?

Ble plak group nie nak CLOSED ?
atau diaorg ambik kesempatan nie tkar nama group
jadikan group mereka ?
pikir2 kan lahh..

p/s... Jangan Suke Ambik Kesempatan dalam
Kesempitan Orang Lain.. Ingat2 lahh..


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More