Friday, December 24, 2010

Ramalan Arnab Perlawanan Final AFF Suzuki Cup Malaysia vs Indonesia

34


dup dap dup dap..
akhirnya arnab aku telah menilik dengan baik..
arnab aku telah memilih Malaysia sebagai
johan perlawanan akhir AFF menentang indonesia..
hak hak hak...

aku da letak makanan dia kat atas kertas nama Malaysia
tuh pasal dia pilih Malaysia.. hahahah..
bijak kan kan kan..
hik hik hik..

makanan yang di letak atas kertas tuh umpama penyokong Malaysia
yang bakal membanjiri stadium bukit jalil ahad nie..
30% telah di beri oleh penyokong sebagai pembakar semangat
50% lagi atas usaha pemain pemain Malaysia dan
20% lagi biar takdir ja yang menentukan.... (O.o)

gambar di atas adalah sebagai suka suki(hiburan) semata-mata..
diharap tidak ada pihak yang tersinggung...

p/s.... Imigresen jangan LUPA duduk kat pintu luar stadium
lepas perlawanan k :)
TANGKAP JANGAN TAK TANGKAP

34 GigitaN:

klu btul ramalan tu, glemer la arnab awk nnt... ha2..

hahaha...
bkan ramalan tuh..
ada mkanan kat kertas malaysia tuh :)

saje gurau2 ja..

teringin nak g tengok plwnn bola sepak macam ni.. tapi risau...

tgok dari umah ja..
jerit kat umah sda :)
penuh dah stadium

awww..cute gilaa!! HAHA.
kalau kalah buat satay eh? :P

salam

Sotong da smp ajal...nie giliran arnab lak... hehehee..
kalo camtu aku nak mintak arnab anak buah aku tolong tilikkan sape akan menang esok :)

kekeke..kt krtas indonesia tade mkanan kan?bjak2 ;p

hik hik.. atas kertas indonesia xda mkanan coz xda sponser :P
hik hik hik..

azhan : xda syirik mane pownn..
jgan bace topik tapi x bace isi..

haha pilihan yang bijak wahai arnab yang chumel :D

haha...bijak2. sokong malaysia...tapi nak makan banayk memang malaysia tempatnya..huhuhu

wahhh..sempoi ah arnab mu ni cap..

pengganti paul dalam world cup akan datang..hahaha

hehehe.. xm0h arr..
nnti tkut kna ugut goreng plak..

COMELNYE NABNAB TU!!!!
(huruf besar sebab teruja tengok benda comel)

eleh bijak pernyer..tak aci lah letak makanan..hahaa

bijak la dia pergi kat tmpat yg ada mkanan je :P

hak3...alang2 stong paul dh mati...kita ramal cra arnab plk...hehe

time amik gambar ni mmg la rabbit tgh duk gigit kertas MALAYSIA tu..tibe2 dye nmpk carrot lak kat tepi kertas INDONESIA..abes la...hahahha... :D

cisss.. sape plak yg letak carrot kat stu.. isk isk
nie mesti keje si ezmaliza :P

kena bubuh nama cepat. mana taw..arnab tu boleh jadi legend ke.. haha

sy taknak komen. nak like je. tp tade butang like. so sy komen. Miss Saya LIKE. hihi.

hahaha.. tepat ek ramalan cik arnab nie..

hahahhaaa baik simpan arnab tu cepat, nanti kena culik

silap ari bulan, nanti ada orang sembelih dan goreng arnab tu..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More