Header Ads

Ramalan Arnab Perlawanan Final AFF Suzuki Cup Malaysia vs Indonesia




dup dap dup dap..
akhirnya arnab aku telah menilik dengan baik..
arnab aku telah memilih Malaysia sebagai
johan perlawanan akhir AFF menentang indonesia..
hak hak hak...

aku da letak makanan dia kat atas kertas nama Malaysia
tuh pasal dia pilih Malaysia.. hahahah..
bijak kan kan kan..
hik hik hik..

makanan yang di letak atas kertas tuh umpama penyokong Malaysia
yang bakal membanjiri stadium bukit jalil ahad nie..
30% telah di beri oleh penyokong sebagai pembakar semangat
50% lagi atas usaha pemain pemain Malaysia dan
20% lagi biar takdir ja yang menentukan.... (O.o)

gambar di atas adalah sebagai suka suki(hiburan) semata-mata..
diharap tidak ada pihak yang tersinggung...

p/s.... Imigresen jangan LUPA duduk kat pintu luar stadium
lepas perlawanan k :)
TANGKAP JANGAN TAK TANGKAP

34 comments

Jue said...

klu btul ramalan tu, glemer la arnab awk nnt... ha2..

AbgFeroZ said...

hahaha...
bkan ramalan tuh..
ada mkanan kat kertas malaysia tuh :)

saje gurau2 ja..

AIMAN said...

malaysia akan gegar!

cekodok said...

teringin nak g tengok plwnn bola sepak macam ni.. tapi risau...

AbgFeroZ said...

tgok dari umah ja..
jerit kat umah sda :)
penuh dah stadium

shada wentz said...

awww..cute gilaa!! HAHA.
kalau kalah buat satay eh? :P

Adylia Qarissa said...

salam

Sotong da smp ajal...nie giliran arnab lak... hehehee..
kalo camtu aku nak mintak arnab anak buah aku tolong tilikkan sape akan menang esok :)

Yanie J said...

kekeke..kt krtas indonesia tade mkanan kan?bjak2 ;p

EkiN JohaN said...

haha..bijak punya cara!

cik aied said...

hihihi..comel arnab tu.. ;)

Mohamadazhan hjDesa said...

syirik ni..

Cerra said...

hahahaha :D

AbgferOz said...

hik hik.. atas kertas indonesia xda mkanan coz xda sponser :P
hik hik hik..

azhan : xda syirik mane pownn..
jgan bace topik tapi x bace isi..

Cikbelog said...

haha pilihan yang bijak wahai arnab yang chumel :D

mia.lia said...

hahaha..baik pune

AbgFeroZ said...

arnab je ke ? tuan dye x ?

fara feroza said...

haha...bijak2. sokong malaysia...tapi nak makan banayk memang malaysia tempatnya..huhuhu

AbgFeroZ said...

hik hik..
sokong2 :)

ecah said...

wahhh..sempoi ah arnab mu ni cap..

Freaky F said...

pengganti paul dalam world cup akan datang..hahaha

AbgferOz said...

hehehe.. xm0h arr..
nnti tkut kna ugut goreng plak..

Cik Yana said...

COMELNYE NABNAB TU!!!!
(huruf besar sebab teruja tengok benda comel)

ieMa ackLes said...

haha..
yok'o je arnab 2..

honeyvsbee said...

eleh bijak pernyer..tak aci lah letak makanan..hahaa

AbgferOz said...

bijak la dia pergi kat tmpat yg ada mkanan je :P

@mi_RuL said...

hak3...alang2 stong paul dh mati...kita ramal cra arnab plk...hehe

~eZmALiZa~ said...

time amik gambar ni mmg la rabbit tgh duk gigit kertas MALAYSIA tu..tibe2 dye nmpk carrot lak kat tepi kertas INDONESIA..abes la...hahahha... :D

AbgferOz said...

cisss.. sape plak yg letak carrot kat stu.. isk isk
nie mesti keje si ezmaliza :P

Indah Mulya said...

hahaha..nice one!

mira_nas said...

kena bubuh nama cepat. mana taw..arnab tu boleh jadi legend ke.. haha

Miss Saya said...

sy taknak komen. nak like je. tp tade butang like. so sy komen. Miss Saya LIKE. hihi.

♥e'in♥ said...

hahaha.. tepat ek ramalan cik arnab nie..

nora said...

hahahhaaa baik simpan arnab tu cepat, nanti kena culik

Na said...

silap ari bulan, nanti ada orang sembelih dan goreng arnab tu..

Powered by Blogger.