Header Ads

BlOgger di FaCebOok : Chatting Online, Sharing, Lepakking




yesh yesh yeshh..
akhirnya lepas pkir 3 or 4 kali
aku buat gak keputusan untuk collect blogger2
untuk lepak dalam 1 port di facebook..

ape fungsi tempat lepak nie ek ??
*untuk kumpul blogger2
*untuk sharing2 info
*untuk gathering
*untuk chatting online
*untuk post entry terbaru(notice ke smua members)
*untuk lepakking sesame blogger

Jom Ramai2 kita lepak di Port blOgger untuk borak2 online
atau post entry terbaru..
smoga jana traffic kita semua..

p/s... sape x join aku geget dia idop2

14 comments

tarie said...

guuudd..i like..

AbgferOz said...

thanks :)

hans said...

hehehe
den pun dah buat benda ni lama dah
memang best

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

nora said...

gud gud

Amiey White said...

terbaik sama la kitaorang pun ada jum la join :D

Amna.Qadeeja said...

wahhh,besh2 nj join jgk hee

AbgferOz said...

sile2.. join jgan x join :)

Cikbelog said...

hahaha sanggup geget tuh..haha

putERi-kAtEk said...

nak join!!!!!!!!!!!

AbgFeroZ said...

heeheh... da mandi blum ??
nnti hbis rongak gigi nie geget :)
wakakaka larikkk

tomatokering :) said...

udah pak . haha :D

mira_nas said...

hah! ok gak ni~

Adam Haiqal said...

cambest!

PuanBee said...

haha tak join pun gigit r..kih!

Powered by Blogger.