Aku tak ikut ajaran SESAT



aku x ikut ajaran sesat...

hik hik hik...
smlam aku pergi ke shah alam untuk hantar adik ke politeknik
akhirnya utk pertama kalinya aku tidak sesat...
al maklum la jalan shah alam yang putar belit tuh
boleh menyesatkan sesiapa yang kureng iman..
hak hak hak..

smlam happy sngat 1st time aku x sesat kat shah alam..
kalu x asal pergi dngan kwan2 atau famly mesti ja sesat..
hahahaahaha...
tapi yang saket ati semlam beberapa jalan di Kuala Lumpur
tutup akibat daripada jalan rosak + demonstrasi jalanan oleh beberapa
pihak yang x memikirkan orang lain...
(kalu orang saket dah confirm mati dalam keta..)
geram sngat coz aku terperangkap dalam sesak lebey sejam
akibat jalan tutup dan terpaksa berpatah balek..
isk isk isk..
kalu nak buat demonstrasi p0wn pilih la tempat yang takda orang
ini tidak menyusahkan orang ja..dah la minyak naek harga..
krang aku mintak duet minyak krang...

p/s.. contohi aku yang berdemonstrasi di dalam bilik ja..
hik hik hik..


6 comments

CiK QiQi said...

sabo abg feroz,..hehehe...ate..nk wt cmne...kt sne kn mmg mslh problem ngn jem.hehhee..kalo xde demonstrasi pon mst de gk jem

apek poyo said...

kuat kan iman...ekekek

mie said...

jalan!!!
masalah paling rumit..
hehehee

AbgFeroZ said...

smlam ahad la syg oitt.. mmg kl x jem kowt :) demonstrasi tuh buat jalan jemm.. byk jalan tutup.. isk isk isk..

iman kuat agi nieh :P

Ckin Kembaq said...

Biasa la tu.. n_n

IsMaiL said...

shah alam memang putar belit pon jln dia.. pening oden.. :)

Powered by Blogger.