Sunday, October 3, 2010

keburukkan menggunakan software untuk blogwalking

18

Buruk Buruk Buruk...

sudah lama agaknya aku tidak berkisah tentang blogger mahupun blog
hari nie aku nak cite balek tentang blogger dan blog
yang mane semakin maju dek telan zaman..
adakah kemajuan itu membantu blogger ?
ataupun kemajuan itu menelan blogger ?

Entry aku makin lama makin kureng yang mengomen..
adakah entry aku semakin sengal ? atau tidak menarik ?
atau mungkinkah visitor aku semakin kureng ?
atau mungkin juga disebabkan blogger² menggunakan
software untuk blogwalking ?

Keburukkan Menggunakan Software Untuk bLogwalking

1. kebanyakkan sofware tidak melawat blog (kurang traffic)
2. Entry semakin kurang komen
3. buffered blog semakin kurang
4. advertise tidak dilihat @ diklick
5. blogger tidak lagi berkongsi pendapat atau idea
6. tidak mengetahui perkembangan dalam dunia blog @ semasa
7. lu pikir la sendiri...

p/s.. majulah blogger untuk negara..

18 GigitaN:

mmg byk buruknya. huhuhu

salam
Jika guna software BW,
bukan saja tiada komen, shoutbox atau klik2, tapi akan hilang adat berziarah menziarahi...

itukan adat melayu lama..
harus dikekalkan der.. =)

apekah maksud menggunakan software utk blogwalking?
sorry me naive :)

same mcm anon tu..

biarlah xtaw...
lebih suke klik blok n bace n kenal..

nice knowing u... tambah komen disini..

saya tidak menyokong software tersebut. ;)

software untuk blogging ?

maksud dia dia menggunakan sistem yang hanya tinggalkan msg di chatting box sahaja tanpa memasuki @ melihat blog tersebut..

ziarah menziarahi budaya kita :)

abg feroz :- thnk gtau... baik BW da tentu dapat eratkan hubungan antara kwn2 blogger kan???

gayah : no problemo

nak kna cite gak kalu x traffic makin kureng.. entry xda komen..
mood nak cite p0wn makin kureng ja..

awk..saya sgt naive sbb saya xtahu pon ape2..hehehe
sy xsuke actually kalau pergi blog org pastu xbaca ape2 tp tinggal chat kt shoutboz or ape..mcm hipokrit kn..mcm nk suruh org tu naikkn traffic kita..
saya singgah mana2 blog..kalau sy tinggal jejak..bermkna saya menbaca entry2 beliau

memang buruka la software tu~ hmmm

sekadar bagi pendapat ye..saya ade baca gak kebaikan guna software bw oleh perintis software ni..dan siyez sy xguna pun software ni..sy just bw secara manual..tp saya nak tahu org yang komen2 software bw ni dah cuba sendiri ker sblm komen??utk kepastian betul ker keburukan software tue...

pernah cuba coz nak tahu.. well memang teruk pon!

tomato..
klu x cuba p0wn dah tau keburukkan dia.. kalu dh cuba ++ la buruk dia.. cube bace keburukkn dia sat..

software tu mybe leh tarik traffic je kan *kowt?

yupss.. tarek traffic sblah pihakk.. pihak 1 lagi ?
dikire SPAM kat shoutmix ja

klu guna software, bukan la blogwalking namanya....
mari ramai2 kita ban software tuh...

sokong.....jom kiter banned software tu..haip...!!

sokong.....jom kiter banned software tu..haip...!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More