Saturday, August 14, 2010

GMUN 2010

4

Global Model United Nations

2010 - Malaysia dipilih menjadi tuan rumah bagi persidangan
GMUN - Global Model United Nations.
Persidangan ini berlangsung dari 14-18 ogos bertempat di PWTC

p/s... aku bertugas volunteer di sana...
curi tulang post entry pendek :)

4 GigitaN:

Afzainizam said...
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ish3..
best jugak jadi volunteer ni..
abg krole pose tak hari ni???
hehe tak de menda nak tnya...

bestnya..macam mana nak join volunteer cam gitu?

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More