Header Ads

GMUN 2010



Global Model United Nations

2010 - Malaysia dipilih menjadi tuan rumah bagi persidangan
GMUN - Global Model United Nations.
Persidangan ini berlangsung dari 14-18 ogos bertempat di PWTC

p/s... aku bertugas volunteer di sana...
curi tulang post entry pendek :)

4 comments

Afzainizam said...

Afzainizam said...
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Khairul Azmi said...

ish3..
best jugak jadi volunteer ni..
abg krole pose tak hari ni???
hehe tak de menda nak tnya...

iqbalsyarie said...

Wah..tahniah~moga dapat buat keje ngn efficient!
haha
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~

Nora a.k.a Aira said...

bestnya..macam mana nak join volunteer cam gitu?

Powered by Blogger.