Header Ads

Buaya Tembaga di Port Dickson



TELUK KEMANG 2 Ogos - Bangkai seekor buaya tembaga
berukuran 5.48 meter dan seberat hampir 1 tan ditemui di
Pantai Ixora, Tanjung Agas, Port Dickson.

Penemuan itu menggemparkan penduduk sekitar yang
sebelum ini yang hanya mendengar khabar angin
mengenai kehadiran reptilia itu di pantai berkenaan
sehingga bangkai haiwan itu ditemui terdampar
berhampiran Kolej Uniti Pasir Panjang kira2 pukul 12:45 tengah hari..

Ini adalah gmbar aku bersama team MPOB di Port Dickson
blan 7 hari tuhh... isk isk isk..
seram sejuk denn xsmpai sblan buaya plak yg muncull..
fuhh naseb baek.. program kat PD harituh berjalan lancar
tanpa Buaya tembaga...
syukurr... alhamdulillahhh...
mintak di jauhkann...

p/s... buaya tuh puasa sunat kowt time kitaorg pergi...
ahaks...

10 comments

cik panadol said...

sbb tu la sy takot dengan air...takot mandi laut, sungai, air terjun sume tu....sbb tak tau ape yg ada dalam air tu...

abgferOz said...

hik hik..
mmg p0wnn.. tpi kna ingat bhaye kat mane2 ada... buaya darat lagi bhaye... hati2 ja laa...
dia ngap dalam diam..
hik hik hik..

Tomato Gurl's Life said...

oo keje mpob ke??ade keje 0 x??huhu...

Gen Fujita said...

takut nak mandi kat PD ni, ada buaya :(

abgferOz said...

bkan kje mpob lorhh..
handle program team building utk mpob ja..

cekpo said...

buruk gile blog ni, please tukar theme, ni dah tahun 2010 dowh

BezBuddy said...

rindu nak maen kayak

iqbalsyarie said...

Ya Allah...besarnya...alhamdulillah Allah jauhkan benda tu~huhu..scary!
Latest post:Cerita Pangkor bahagian 2 pula

ada masa jemput la bro~!

AbgFeroZ said...

besh gile maen kayak..
hik hik..
cekpo : buruk kan blog nie..
theme dia lagi buruk kan...
hahahaha aku peduli ape.. blog aku bebb...

Blog Leader said...

Biar Betik.... Nasib aku da xdok PD da.. Huhuhu
BlogLeaderTalk

Powered by Blogger.