Wednesday, August 4, 2010

Buaya Tembaga di Port Dickson

10

TELUK KEMANG 2 Ogos - Bangkai seekor buaya tembaga
berukuran 5.48 meter dan seberat hampir 1 tan ditemui di
Pantai Ixora, Tanjung Agas, Port Dickson.

Penemuan itu menggemparkan penduduk sekitar yang
sebelum ini yang hanya mendengar khabar angin
mengenai kehadiran reptilia itu di pantai berkenaan
sehingga bangkai haiwan itu ditemui terdampar
berhampiran Kolej Uniti Pasir Panjang kira2 pukul 12:45 tengah hari..

Ini adalah gmbar aku bersama team MPOB di Port Dickson
blan 7 hari tuhh... isk isk isk..
seram sejuk denn xsmpai sblan buaya plak yg muncull..
fuhh naseb baek.. program kat PD harituh berjalan lancar
tanpa Buaya tembaga...
syukurr... alhamdulillahhh...
mintak di jauhkann...

p/s... buaya tuh puasa sunat kowt time kitaorg pergi...
ahaks...

10 GigitaN:

sbb tu la sy takot dengan air...takot mandi laut, sungai, air terjun sume tu....sbb tak tau ape yg ada dalam air tu...

hik hik..
mmg p0wnn.. tpi kna ingat bhaye kat mane2 ada... buaya darat lagi bhaye... hati2 ja laa...
dia ngap dalam diam..
hik hik hik..

oo keje mpob ke??ade keje 0 x??huhu...

takut nak mandi kat PD ni, ada buaya :(

bkan kje mpob lorhh..
handle program team building utk mpob ja..

buruk gile blog ni, please tukar theme, ni dah tahun 2010 dowh

Ya Allah...besarnya...alhamdulillah Allah jauhkan benda tu~huhu..scary!
Latest post:Cerita Pangkor bahagian 2 pula

ada masa jemput la bro~!

besh gile maen kayak..
hik hik..
cekpo : buruk kan blog nie..
theme dia lagi buruk kan...
hahahaha aku peduli ape.. blog aku bebb...

Biar Betik.... Nasib aku da xdok PD da.. Huhuhu
BlogLeaderTalk

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More