Header Ads

Youthsays.com CashOut




alhamdulillahh... bkan saja nuffnang rupe2 youthsays juga
mmpu beri ku pndapatan trus ke bank...
xsmpai sebulan percubaan cashout yg pertama telah menampakkan hasil
hik hik hik...
i like gitu...

Bagaimana nak Start ?
1. Click Sini Register Sini
2. Click kat Sign Up
3. Buka Email aNda
4. verify akaun anda

Bagaimana Mendapatkan $$ ?
1. log in akaun anda
2. click on advertising
3. Pilih campaign yang anda mahu promote 
Commercial Campaign SAHAJA
4. Jangan pilih campaign yang sudah COMPLETED
5. Click nama Campaign kmudian click Support Campaign
6. copy url yang di beri cth : http://malaysia.youthsays.com/abgferoz/KickStart-
7. promote url yang di beri 1 click rm 0.20
8. anda juga bley pendekkan url tadi di blog ku blah kanan
cth url pendek : http://tinyurl.com/24yy3l2

p/s.. baru lpas cashout yang ke2
hik hik hik...

27 comments

amira said...

huhu... seronoknye.. i'm a newbie there..hopefully dpt gak stu hari nnt
ada tips??

AbgFeroZ said...

pendekkn url tuh letak di bwah chatbox :) hopefully ada yg terclick or click :)~

~Ann~ said...

eleeeeeeee syok ler tu. cis

farysa said...

duit farysa bru rm7
haha
psrah btol nk tggu duit youthsay

akuvision said...

huhuhu tengah tunggu duit masuk, berapa hari da?

Eryati said...

ooo..rupanya begitu...begus2..dah lama sy cari tips ni

ruby said...

ayaks..CP ruby pnyer m'junam r..ari tue 200 lbh dh tp trus jd 60 CP skang..nape erk??..adoiyaa....

ANDI WONG said...

smoga sukses gan raih $$$-nya :D

AbgFeroZ said...

untuk mngelakkan nuffnang ilang gliteri anda bley pendekkan url youthsays dan gliteri anda akan kekal mcam den pnye :)~

tia said...

yeayy!
bole blanja tia mkn kann ? ;)

afayufu said...

nescafe for you.. guling2 gak ni.. tk jumpa lak shoutmix.. huhuhu..

Eciz said...

hmmm. yang ada sikit duit tu laaaaa yang sibuk sepam kat belog org. cm cinabeng je. cis

Ery Farieha said...

kayaaaaaa
da lame x bukak youthsays

AbgFeroZ said...

hik hik..
shoutbox ada ja... plan2 kayuhh..
naseb baek la den x spam kan kan :)

teddyuna said...

huhu..mmng mnrik.. tpi seganlh nk minx org klik..hehe..

sweetsal said...

wah best nyer dh dpt income..blh belanja nie..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

nuff x effect eh ble join youth nie...?

fathiah said...

ala.. camne nak buat ni? aduh..
asal x blh

darkbatman said...

kaya la ko.hehe

atie said...

dah dapat ke duit tu? sebab kawan saya yang cashout telah dinafikan pendapatannya sebab tak campaign dengan betul macam suruh org click dan sebagainya.. saya juga telah cashout RM80 tapi baru jer lagi.. bila kawan dibannedkan oleh Youthsays buatkan saya jadi kurang semangat.. kalau dapat cek nanti atau dah terima duit, bagi tau ekk.. tq :(

AbgFeroZ said...

nuff effect gak.. tp kna tkar pendekkan url ys la.. so nuff x effect...
atie : mmg dah dpat daa..
ble dia dah send dia akan email ke kita.. maybe kwn SPAM kowt tuh yg xdpat

Shu Shinju said...

alamak..nape x leh pendekkan url ni..pastu nak paste katner???? tolong2...

AbgFeroZ said...

bley tuhh tgok kat blah kanan blog sya... paste ja kat mane2 suruh org click/view advertise tuh..

Shu Shinju said...

add gadjet ke??? then add url.. tul x? tp, nape xleh?

bellar0ssa said...

youthsay kene letak kat blog gak ke?

cik Nemo said...

boleh la ajar banyak2 lagi..shaye br rm10 hengget.heheh~

AbgFeroZ said...

add gadget then add html..
letak ja url tuh

xp0wn letak add picture..
lpas tuh letak url ys yang telah dipendekkan

Powered by Blogger.