www.jiwarosak.blogspot.com




hahahaah.. ini lah info blog aku yang senget..
tak tau brapa bulan dia x update...
siap ada harga lagi..
$2,980 usd lagii
kah kah kah.. siapa nak beli ??
cepat2 hik hik...

google rank aku mcam nak jatuh ja ble tukar
nofollow kepada dofollow blog
isk isk isk.. siapa la yang ajak aku tukar nie...
ngeee... aduyai...

xkesah laaa jnji rock :)

sekiranya anda ingin info yang sama mcam aku dpat
anda bley try search di google : jiwarosak.blogspot.com
google akan show website yg aku search menda alah nie
hik hik hik aku lupe web dia.. byk sngat tadi aku skodeng :)


4 comments

AbgFeroZ said...

hahaha cikai2 ja...

nasilemak said...

bernilai besar nmpk blog nie..dlm USD lak tu..

bagaimana ingin terbang?disini jwpnya..

Amir Izzat said...

wah!!! aku nak beli..boleh tak?? sikit je nie..kah3.

Choc_Strawberry said...

waa.. byk info blog nie.. maceh singgah blog sy td. sayurikawai.blogspot.com

Powered by Blogger.