Header Ads

TraffiC @ Referrer By Nuffnang



Inilah traffic blog aku yang tidak menentu hari2..
akibat kemalasan aku nak blogwalking so traffic aku p0wn mcam tangga
ngeeee... 229 adalah rekod baru unique visitor blog aku
hik hik hik.. dalam mlas2 p0wn dpat gak rekod baru
smua nie krana kempen yang aku perkenalkan..
kempen nie byk membantu traffic aku hari2
kdang2 10, 20, 30 dan paling tinggi 40 visitor sehari..

ini adalah jumlah visitor aku dalam seminggu bagi kempen
yang aku jalankan....


1,2,3 dan 4 adalah traffic hasil dari kempen aku...
kepada yang berminat untuk cuba anda bley try click sini..

p/s.. aku tau traffic blog aku rendah jerr..
kempen ini utk tambah traffic korank bgi yang
malas blogwalking hari2

6 comments

AbgFeroZ said...

kempen nie hari2 berjalan ble korang dah post byk2 so xyah susah2 tiap2 hari jalan..
dah dkat seblan kempen nie kasi aku traffic free :)

fiD said...

cayalah bro!

~Ann~ said...

perghh mantop.. weee~~

dinda.teJa said...

alalalaaa... dindanya paling tgi 147 uniques je.. tu pon klu 24hour duk dpn blog.. hhuhu

ultraman_88 said...

hahaha..aku pon ada dlm tu...
31 lg
realx88..ekeke

eDie said...

nice tutorial..
da try.. tggu hasilnya.. hahha

Powered by Blogger.