Tips Meningkatkan Komen Setiap Post aNda..



Tips Meningkatkan Komen di Post..
aku tau tidak semua orang dpat komen yg bnyak utk setiap
hasil karya tulisan diaorang tpi kita boleh meningkatkan
komen di setiap karya kita dengan menggunakan tips ini..
aku share2 simple tips yang aku tahu ok..

1st. Tambah Icon comment di kanan tajuk post anda bagi
memudahkan pelawat2 anda mencari tmpat utk di komen...
mcam mane nak tukar ?
disini aku sediakan caranya...

2nd. Anda Harus tukar page comment anda kepada popup windows..
caranya mudah saja.. pergi ke setting yang berada sebelah layouts
kemudian klick pada Comments dan last skali klick pada
Pop-up windows



3rd. Page yang sama (Setting/Comments)
bawah skali tgok word verification
anda click pada No
knapa anda perlu click NO ?
word verification nie menyusahkan pelawat2 anda xsmua orang
mempuyai internet connection yang laju...
kdang2 kluar kdang2 xkluar perkataan tuh..
saket ati bebb....

4rd. Sekiranya anda blogwalking jangan menggunakan url asas anda..
cuba menggunakan url post terbaru anda cth :

p/s.. kalu ada lagi cara laen bley share2 sini :)
slamat mencuba...


13 comments

AbgFeroZ said...

ngeeee.. kalu salah tgur2 ok :)

POSH76 said...

setuju...dah ler susah nak komen sbb tenet nyer hal....ni siap ada verification.....adoiiii

AbgFeroZ said...

btoi2 kita bunuh ja sapa2 pkai verification word :)~
bunuh bunuh bunuh...
hahahaha...

iniAKU said...

haha..aku pling nyampah ade verify bagai. huhu

Hasrol Nizam said...

satu lagi tips, selalu2 lah komen dekat blog org lain..akan dibalas punya oleh org tu..dh pernah cuba, n berjaya..hehe

AbgFeroZ said...

yups btoi2 hasrol :)
komen blog orang laen juga :)
thanks

khalidahmacambaguss~O_o said...

mekasih...tutorial yg menarik...dah wat dah...;)

jemput dtg blog saye laks...

akuvision said...

wah, best la, boleh ikut ni tang buat icon tu

gades ain said...

stujuuuuuuuuuuuuu! kdg2 internet lembab , nak reload byk kali sbb nak komen. . adodoi . . dr semangat da taep pjg pjg. . terus pangkah . heh !

nas said...

taw xper...benci ak ngan word verification...kadang2 xleh nk tulis..lepas tgur,die terus tuka..ahaha

hana said...

abgferoz.. dak comot da curik tutorial nie.. thnx2!! hehehehe

Miss Ann ~♥ said...

byk membantu~ thnx..

Anonymous said...

Странно, искал совсем не это, гугл выдал Ваш сайт, и судя по всему не зря, есть что почитать! Goodwork!

Powered by Blogger.