Simple Marquee Html Code



Simple Marquee Html Code
AbgFeroZ eNseM


AbgFeroZ cUte


AbgFeroZ seNgaL


AbgFeroZ Sakai



AbgFeroZ tOkCik


 Selamat Mencuba


Sekiranya Ingin Gambar Bergerak dan bukannya Text
gantikan Text cth: AbgFeroZ eNceM kepada Code Di bwah..


15 comments

AbgFeroZ said...

naaa utk rujukan bagi yg baru blaja :) kpada yg otai2 tuh bley tmbah2 k :)

syAzAnA said...

wahh. tengss abg feroz. nie yang syg lebey nie. lau syaz nak guna, sya terjah blog abg. wee~

KFunC said...

Hah, ni mmg sesuai..
script ni mmg best utk mana2 bahagian yg perlu d bagi perhatian lebih..

mcm, iklan dll..hehe..ye ker bole?

Eciz said...

gua nak bagitau gua da ekspet. tapi tape, lu tatap gua sayang. KAHKAH

trex kiut said...

wah sgt simple .. entry yg useful!!

AbgFeroZ said...

banner sponser, iklan smua bley..
widget p0wn bley gerak2..
klu tuan dia ada dlam blog p0wn bley gerak2 :)

gunakan tnpa was was :)
ingatlah orang yg tersayang kecuali Eciz hahaha

emasha.blogspot.com said...

bergerak2..penin daa..hehe..but quite interesting kn..thanx 4 sharing

___________________________________

Kenapa Kita Tidak Ingat semua mimpi kita?

~Ann~ said...

ooooo... wah wah... bagus ni.

Lelaki Ini said...

thanx!!!

[[iidyLL_iceneSS]] said...

dh tau code nie...
tp upenyer ley gune utk yg ln gak...
igt utk pic jer...
adesss

farasakura said...

hai..macam mne eh nak buat kotak letak code tu? heee

Mrs Tyara said...

Salam,
saya dah buat & jadi!! :)
Terima kasih banyak Feroz..

Nak minta satu tutorial boleh tak?..
Saya ada buat page nav tapi tak teratur la.. tak cantik.. macam mana nak buat macm feroz punye yea..

ecadwinkyasha said...

abg feroz si janggut sejemput..kongsi ne yerr..

ecadwinkyasha said...

abg feroz si janggut sejemput..kongsi ne yerr..

MindaHana said...

salam, eh bro feroz, saya saja suka2 try je, jadilah...gambar tu gerak2..heheh...bro, satu soalan, camna pulak nak buat gambar untuk tujuan pengiklanan di side bar tu hidup/bergerak/splashing? thanks.. :)

Powered by Blogger.