akU yaNg meNghilaNg @ MenyuMpit



aku yang menghilang 2 hari menjalankan tugas...
fuhhh akhirnya hbis juga tugas aku...
aku tau korang rindu aku so xbley la aku menghilang lame2..
nnti ada plak yang mrajukkk..
hahahahaha...
prasan seketikaa...

aku rase 2 hari macam panas jaa..
xtau la knapa bertugas membuatkan aku panas atau
sememangnya hari yg panas...
fuhhh tp aktiviti mmg beshh yang aku paling minat menyumpit..
lepas siap tugas aku trus aku menyemak di tempat menyumpit
al maklum la x pernah menyumpitt...
byk plak awek cute2 yang join...
mane la tau dpat menyumpit anak dara orang kowt2
trus masuk minang ka...
hik hik hik...

aduyaii balek2 programs tgok2 traffic 50uv 60uv jaa..
isk isk isk.. traffic aku x stabil lagi nie...
Uwaaaaa.... kalu tinggal seminggu nie..
agak2 10uv ja kowt..
nak kna ejas lagi pakcik google nie
kasi sumbat traffic banyak sket... isk isk isk..
ape2 pown aku tetap berterima kasih kepada
yang sudi singgah blog aku yang senget nie :)
thanks guys

p/s... ada x blogger2 cute yang sudi di sumpit oleh akuu..


16 comments

AbgFeroZ said...

cepat2 bratur den nak sumpit2 blogger2 cute shaja :)

AbgFeroZ said...
This comment has been removed by the author.
hanis aleeya said...

eih. menyumpit! sakit pipi!

Anonymous said...

macam besh ja bro..
bkan nak ajak..

~ina dk~

ku_Merpati said...

salam..bro..dah ada gaya,boleh la join next sukma..hahhahaa

cik panadol said...

"aku tau korang rindu kat aku"?
-ni statement perasan hahaha...

AbgFeriZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AbgFeroZ said...

merpati : hik hik hik... bley2.. simpanan ok kOwt :)

cik panadol : statement tuh ditujukan utk anda :) hahahahaah... hik hik

ayin~weeweet said...

hahaha nak menyumpit org cute je..

kesian org x cute

hahaha

✿Lovillea✿ said...

hamboiii nk menyumpt awex yg cute jaaaa... yg comel xnak ka??? muahahaha...
meti sonokkan.. erm erm erm bukan senang nk sumpit tu erk..

AbgFeroZ said...

hik hik..yang x cute p0wn bley gak :) nak sumpit kna nafas kuat gak la.. utk buaya2 darat sesuai kowt :) hik hik

syAzAnA said...

saya dak cute. haha. tp, jgn sumpit sy. wee~

cik feeda said...

nasib baik saya tak kiut miut...make tak dapat le nyumpit saye..hak2

cik elina said...

mcm best ja..
tp klau sya yg mnyumpit,
rosak rosak..
HAHA

AbgFeroZ said...

hahahaah... korank smua mmg rosak..
den ja yg x rosak... smua akan ku sumpittt nnti..
ngeeee

[[iidyLL_iceneSS]] said...

eh...
dkt mn bljr sumpit myumpit nih??
cm best jer..

Powered by Blogger.