Saturday, June 19, 2010

akU yaNg meNghilaNg @ MenyuMpit

16

aku yang menghilang 2 hari menjalankan tugas...
fuhhh akhirnya hbis juga tugas aku...
aku tau korang rindu aku so xbley la aku menghilang lame2..
nnti ada plak yang mrajukkk..
hahahahaha...
prasan seketikaa...

aku rase 2 hari macam panas jaa..
xtau la knapa bertugas membuatkan aku panas atau
sememangnya hari yg panas...
fuhhh tp aktiviti mmg beshh yang aku paling minat menyumpit..
lepas siap tugas aku trus aku menyemak di tempat menyumpit
al maklum la x pernah menyumpitt...
byk plak awek cute2 yang join...
mane la tau dpat menyumpit anak dara orang kowt2
trus masuk minang ka...
hik hik hik...

aduyaii balek2 programs tgok2 traffic 50uv 60uv jaa..
isk isk isk.. traffic aku x stabil lagi nie...
Uwaaaaa.... kalu tinggal seminggu nie..
agak2 10uv ja kowt..
nak kna ejas lagi pakcik google nie
kasi sumbat traffic banyak sket... isk isk isk..
ape2 pown aku tetap berterima kasih kepada
yang sudi singgah blog aku yang senget nie :)
thanks guys

p/s... ada x blogger2 cute yang sudi di sumpit oleh akuu..

16 GigitaN:

cepat2 bratur den nak sumpit2 blogger2 cute shaja :)

This comment has been removed by the author.

macam besh ja bro..
bkan nak ajak..

~ina dk~

salam..bro..dah ada gaya,boleh la join next sukma..hahhahaa

"aku tau korang rindu kat aku"?
-ni statement perasan hahaha...

This comment has been removed by a blog administrator.

merpati : hik hik hik... bley2.. simpanan ok kOwt :)

cik panadol : statement tuh ditujukan utk anda :) hahahahaah... hik hik

hahaha nak menyumpit org cute je..

kesian org x cute

hahaha

hamboiii nk menyumpt awex yg cute jaaaa... yg comel xnak ka??? muahahaha...
meti sonokkan.. erm erm erm bukan senang nk sumpit tu erk..

hik hik..yang x cute p0wn bley gak :) nak sumpit kna nafas kuat gak la.. utk buaya2 darat sesuai kowt :) hik hik

saya dak cute. haha. tp, jgn sumpit sy. wee~

nasib baik saya tak kiut miut...make tak dapat le nyumpit saye..hak2

mcm best ja..
tp klau sya yg mnyumpit,
rosak rosak..
HAHA

hahahaah... korank smua mmg rosak..
den ja yg x rosak... smua akan ku sumpittt nnti..
ngeeee

eh...
dkt mn bljr sumpit myumpit nih??
cm best jer..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More