Saturday, May 22, 2010

Follower ke - 300 @ award

5

Ngeee.. pejam Celik Pejam celik..
follower blog aku dah nak jangkau 300 orang rupenye...
fuhhh... blog cikai2 p0wn ada gak follower...
hik hik hik..
da lame jugak ekk aku berblog nie dalam sedar x sedar
start dari Feb 2008
dah 2 thn lebey.. start dari blog http://www.abgferoz.blogspot.com/
yang telah di locked sehingga tertubuh nya blog baru

aku ucapkan ribuan terima kasih kepada bloggers
yang sering kali berkunjung ke blog ku ini dan trima kasih juga
kepada follower2 dan kaki2 komen yg byk membantu dalam
menaik taraf blog nie..

aku hadiahkan award ini kepada yg sudah dan akan follow blog ku
Terima Kasih Banyak2
Hadiahkan lah award ini kepada follower2 dan
blogger tegar blog anda

p/s... Thanks smua.. kalu ada pendapat atau komen sila
kemukakan okie...

5 GigitaN:

wahh..dah nak jangkau 300 follower..tahniah..blog hebat mestilah orang suka.

mekaceh..
xda hebat mane p0wn...
ayat p0wn tungang terbalek..

tahniah...sbb muke sy de kat citu...
huhu..akn always suport blog nie.. =)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More