blogger hanya manusia di sebalik tabir ??



beginikah cara blogger ??
hanya meluahkan sesuatu tnpa berbuat apa-apa ??
hanya berselindung di sebalik tulisan ??

aku rase blogger kna kluar dari kepompong
blogger kna buat group atau kelab
kna kluar mmbuat sesuatu bagi menampakkan
siapa blogger sebenarnya....

kan bagus kalu ada blogger yg sanggup mengumpulkan
blogger2 di Malaysia utk membuat keje amal,
gotong royong, kutipan derma amal...
aku yakin ramai yg akan turun membantu..
tpi.. masalah skrang xda yang sudi utk mengelola
group blogger ini utk keluar beraksi...

p/s... post ini utk blogger2 tegar...
ayuh blogger ayuhh..


14 comments

Shuk said...

cadangan bernas tu..huhu :)

I n n z said...

apa kata kamu yg mule dulu.
wat la club.
;)

hellioz said...

tau kenape blogger blogging?
SEBAB
blogger nak dok depan pc 24 jam sehari je!
gyahahahahahahahaha~

shafiq said...

bagus idea bro.. ;)


My latest entry : Tutorial Membuat Kit Kat Yang Besar Gedabak

AbgFeroZ said...

hahahaha... pengikut x ramai..
kalu blogger tegar dia dah ada pngikut dia sndiri.. so ble dia kasi cdangan ramai la yg follow..
kalu blogger2 kecik ja orang kureng sket dngar :) kan kan

Eciz said...

eh macam mana aku boleh TERsokong hellioz ni. miakakak

BABYBOO said...

wow! jom! hahahaha sokong2! kte kuar dr kepompong xberapa nk pompong ni gi travel ke event ke xpun gathering! gotong royong !!!!!!!!!!!!!

myra anne said...

suke2...nnt ade gak la sumbangan blogger2 ni. xde la keje asek luah pendapat dlm blog je..huhu~

AbgFeroZ said...

travel + gathering idea yg cantik :)

NUNU EERA said...

klu join event yg slalu nuffnang wat pun, okey.. tpi cian kt blogger yg luar dri KL.. slalu xdpt join..

Anonymous said...

bagus sangat cadangan adik ni..apa yang terbaik..kongsikan untuk semua.

syarifah radiah ibrahim said...

agree!!
;D

gooseberries said...

yup..gud idea. =)

Mohamad Syafiq said...

cadangan yang bagus..

Powered by Blogger.