Friday, April 30, 2010

naSeb si tOk jaNggUt

3

adushhh.. pOst kali nie aku nak cite pasal janggut ..
knape janggut ? pasal aku ada janggut laa..
ngeee... cite dia pasal memohon kerja..

ape beza janggut dan misai slain kedudukannya ?
rase aku xda bezanya.. tp knape ekk ble kita mohon kerja
kebanyakkan meminta kita agar ckur janggut..
dngan kata laen janggut not allowed..
tp misai allowed plak..
isk isk isk...

kalu kerja jual mkanan ka aku pham leww...
tp kalu kerja2 laen tuh aku x pham knape disuruh ckur janggut..
knape orang yg ada janggut x kemas ka ?
atau still dgan minda 60-an yg misai itu coOL
ngeee.. cool la sngat...

bkan 1 bkan 2 dan bukan 3
tp lebey 5 tmpat yg tidak brape suke janggut...
ble di tnye why ??
mereka ckap tidak sesuai atau tidak elok dipandang or tidak kemas
btoi ka ? setahu aku kalu jambang tuh maybe laa..
tp kalu janggut sket ja kat dagu xkan la x kmas kowt ?

piiiiiiiirrrrraaaaaaahhhhhhhhhhh...
jgan smpai aku mOgok buat group janggut krang....
ahaks...

p/s... jOm jOin grOup janggut.. prempuan digalakkan
hak hak hak...

3 GigitaN:

aah..i pun pelik nape janggut xleh..ini xadil!!! hahaha gaya cam ade janggut jer kan??
ini sbb i xbrapa minat tgk misai..cam gatai( sori kpd yg ade misai) ni i jer nmpak..

syarikat mane g?? dia tak tahu sunnah kot.. ngeh3

wew...apsal posing dekat longkang tu bro wakakak

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More