Wednesday, April 7, 2010

Friendly Award

8


Thanks For Support..
Award nie aku hadiahkan utk bloggers yg seringkali
 post komen or msg kat chatbox aku dan juga orang
yg sama menaikkan traffic blog aku..
aku harap blogger2 nie x pernah serik utk komen
dan berkunjung di blog aku lagi pada masa akan datang..
thanks for support blog aku yg "ala sawan tatkala gigi bergoyang"
ahaks... sblum aku mrepek lagi byakk aku rase smpai sni jerk kowt
aku harap korang dpat kasi award nie kat 5-10 org yang korang rasa
friendly terhdap blog/website korang..
thx a lot...

p/s.. kalu ada cadangan utk naikkan traffic bgitau la ekk..
tgah pkir nak tukar .com plak..

8 GigitaN:

mekacihhh =D nnti ambil ye

tq eg...nt time free org amik k

ohh.ohh.ni free ke kena bayar?

free ja.. tp kalu nak byar ok gak..
ahaks :)

ni ke award itu??

thanks bebeh :)

erm jomlah berdomain sendiri pula :)
hahaha aku pun belum tukar...

nak tinggal komen kat sini.. hahha..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More