Friday, April 23, 2010

Check Your PageRank / PR

21

Check Your Blog Page Rank Here...
Blog Page Rank nie berfungsi utk melihat kekuatan sesuatu blog
kekuatan yang dimaksudkan adalah traffic dan backlinks sesuatu blog...
anda juga bley check ranking anda di mlaysia dan dunia di url

21 GigitaN:

rate blog tora zero hehe..megah gile dpt rate ni ;p

hik hik hik miss tOra.. xpe2
smua orang mula dngan 0
nnti naek la tuh.. sya p0wn baru naek 1 mgu lpas :)

wah!!!blog ku masih blom mampu nak ade PR lg...huhuhu~~

hahaha... biase la tuh..
dia x update lagi.. nti dia update trus naek pR3 hahaha.. :)

paling tinggi page rank leh smpai baper?

paling tinggi 10
web malaysia ada dah yg smpai 7

hohoho..
rate ku zero..agaga

beLum dapat PR. hiks, hiks, hiks,,,,

ngeee.. pr3...femos kat Batam XD

wah...mcm mana nak naikkan pagerank ni abgferoz?

banyakkan backlinks la..
maksudnye tukar2 links dngan blogger lain.. terutama blogger yg pr5 pr4 or pr3

wah aregya blog 1 jer..T____T

dpt pr2..nk kne suka ke?ke nk sdih?

page rank aku 2??
terkejut den..boleh tahan gak blog aku yer..=)

best2..tp xltak pun PR nie..huhu

haha zero jugak alaaa sedar diri nih baru 4 bulan kan,,

tidakk. zero itu kosong itu tiada. kecewanya. camne laa nak ++ ni.
http://kisahnasilemak.blogspot.com/

salam..
ucu kosong daa..
hehe..
bangge 2..
hihi^______^
yok lawat blog ucu
http://ucukeyna.blogspot.com

nape aku check kat sini pagerank aku 2/10 sedangkan aku ada letak dia nyer meter bar kat blog xnaik2 pun 0 je.. ni google pagerank ke?

page rank iqa 1 jek.huhu..sedey~ +__+

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More