Check Your PageRank / PR



Check Your Blog Page Rank Here...
Blog Page Rank nie berfungsi utk melihat kekuatan sesuatu blog
kekuatan yang dimaksudkan adalah traffic dan backlinks sesuatu blog...
anda juga bley check ranking anda di mlaysia dan dunia di url



21 comments

MiSs TOrA said...

rate blog tora zero hehe..megah gile dpt rate ni ;p

AbgFeroZ said...

hik hik hik miss tOra.. xpe2
smua orang mula dngan 0
nnti naek la tuh.. sya p0wn baru naek 1 mgu lpas :)

NaNaJoe said...

wah!!!blog ku masih blom mampu nak ade PR lg...huhuhu~~

AbgFeroZ said...

hahaha... biase la tuh..
dia x update lagi.. nti dia update trus naek pR3 hahaha.. :)

black_mel said...

paling tinggi page rank leh smpai baper?

AbgFeroZ said...

paling tinggi 10
web malaysia ada dah yg smpai 7

lassiegewdix said...

uwaaa !~ lassie 0 jep .
;'(

sHaFAa said...

hohoho..
rate ku zero..agaga

"om_rame" said...

beLum dapat PR. hiks, hiks, hiks,,,,

Doris said...

ngeee.. pr3...femos kat Batam XD

REMEDY said...

wah...mcm mana nak naikkan pagerank ni abgferoz?

AbgFeroZ said...

banyakkan backlinks la..
maksudnye tukar2 links dngan blogger lain.. terutama blogger yg pr5 pr4 or pr3

Are-Gya said...

wah aregya blog 1 jer..T____T

CheQ PP JoY said...

dpt pr2..nk kne suka ke?ke nk sdih?

ZACK ENTRY said...

page rank aku 2??
terkejut den..boleh tahan gak blog aku yer..=)

ruby said...

best2..tp xltak pun PR nie..huhu

honeyvsbee said...

haha zero jugak alaaa sedar diri nih baru 4 bulan kan,,

Ahmad Akram (秋人) said...

tidakk. zero itu kosong itu tiada. kecewanya. camne laa nak ++ ni.
http://kisahnasilemak.blogspot.com/

ucu keyna said...

salam..
ucu kosong daa..
hehe..
bangge 2..
hihi^______^
yok lawat blog ucu
http://ucukeyna.blogspot.com

Mr.PinGu said...

nape aku check kat sini pagerank aku 2/10 sedangkan aku ada letak dia nyer meter bar kat blog xnaik2 pun 0 je.. ni google pagerank ke?

zareliqa afiqa said...

page rank iqa 1 jek.huhu..sedey~ +__+

Powered by Blogger.